הייתי היום בסקירה ראשונה ומס 5 תקין

shira3121

New member
הייתי היום בסקירה ראשונה ומס 5 תקין

המום שבגללו הפסקתי הריון בשבוע 20 לא חזר על עצמו. הלב תקין ויש 5 אצבעות בכפות הרגלים והכל תקין, אין אפילו ממצא רך אחד. הייתה בי איזו תקווה שארגע אבל קדחת, פוחדת שיפסק הדופק או ממצא בסקירה 2 או במי שפיר למרות שאז הציפ יצא תקין. וחוץ מזה ברגשות מעורבים כי מס 3 גם היה בן אז עכשיו מס חמש הוא המחליף שלו? וחוזרות לי המחשבות שכבר מזמן לא חשבתי-למה זה קרה? למה היו לי 3 הריונות לא תקינים והכאב על האובדנים מציף. זה עובר מתישהו?

שירהד1

Member
מנהל
ראשית, אלו הן בשורות טובות

ואני מקווה שימשיך רק בטוב ויסתיים נפלא
.

שנית, לשאר הדברים שכתבת:
1. החששות שלך שמא חס וחלילה משהו ישתבש בהריון הנוכחי נורמאליים לגמרי. כבר חווית אובדן של מספר הריונות, והטראומה עדיין במוחך ובליבך. זה נורמאלי.

2.למרות החששות, צריך כן להתעודד מהעובדה שעד כה הכל בסדר (טפו...), וצריך לקוות שימשיך בטוב.

3. מספר 5 הוא לא המחליף של מספר 3....מספר 5 הוא עומד בפני עצמו. לגמרי. הוא מי שהוא. יחיד ומיוחד. לא מהווה תחליף של כלום. וגם כאשר יוולד (בעזרת השם
), הוא יעמוד בפני עצמו.

4. לגבי הכאב על האובדנים שמציף- יכולה לספר מניסיוני שלאחר לידת מעיין, הכל התגמד. כלומר- ברור שכל מה שעברתי עדיין איתי, אחרת לא הייתי פה. אבל הפצעים כבר לא מדממים. קיימת הצלקת, והיא לעולם תישאר, אבל היא סגורה ולא מדממת.

5. לגבי הלמה?- את יודעת בדיוק כמוני שאין תשובה על כך. שוב- יכולה לומר לך על עצמי, שאחת הסיבות לכך שאני פה ובפורום השני, היא כדי להפוך את מה שקרה לי למשהו שמועיל לאחרות. ככה זה לפחות נוראי בדרגה אחת פחות. אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוונת. אבל אין תשובה לשאלה הזו, ולעולם לא תהיה.
דברים קורים כי דברים קורים. ככה זה בחיים.

מקווה עבורך להמשך תקין
.
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
מדריכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

שירה אני שמחה לשמוע!

תקין בסקירה הרבה יותר טוב מלא תקין בסקירה למה? ככה! עובר? לדעתי (לא חוויתי ) מתגמד אחרי לידה שמחה, נשאר בזכרון לתמיד. יודעת לומר לך לגבי עצמי, שאין לי תחליף לאבא שלי (אי אפשר לייצר עוד אבא. ... ) ועדיין האבל מקבל פרופורציות אחרות עם השנים. מקווה שתזכי לזירוז מהותי בענייני האבל עם הלידה.

חדשות מצויינות!

אני חושבת שהבדיקה הכי מלחיצה מאחורייך והיא עברה בהצלחה!
ברור שהחשש מהבדיקות הבאות תמיד יהיה, זאת השריטה שלנו עכשיו לכל ההריונות העתידיים. אבל אל תשכחי שאוטוטו (ואולי כבר התחלת) תתחילי להרגיש תנועות וזה גם מרגיע במידה מסויימת.

shira3121

New member
תודה לכן

הימים שעברו עשו לי יותר קל ויותר רגוע ואני מתחילה לחשוב שאולי אולי יהיה לי תינוק קטן

למעלה