הייתי היום בראיון עבודה בחברת השמה

רות י

New member
הייתי היום בראיון עבודה בחברת השמה

מסויימת. המראיינת "נזפה" בי שאני נראית ילדה ובכלל לא נראית כפי גילי. למעשה, היא חשבה שבאתי למשרת שירות לקוחות, במקום לתפקיד עו"ד. אמרה שבראיון ההמשך, שיתבצע בחברה שפנתה אליהם, אני מתבקשת ללבוש חליפה, לא לבוא עם סיכה בשיער, ולשוות לעצמי חזות מבוגרת יותר. עוד לא החלטתי אם לחוש מוחמאת או להיפך.

בלינקה

New member
נו, והשתמשת בתשובה של ערפילית?

"אני לא כזו צעירה, אני פשוט נראית מצוין!"? ואני רוצה את פרטי חברת ההשמה, אם אפשר...

אפעופ

New member
מה קורה ? אני לא מעודכנת

את עוזבת ? עזבת כבר ? יש שינויים ? למה ?

רות י

New member
אני באותו מקום עד כה, כבר למעלה

משלוש שנים ומחצה. פשוט אני תמיד בודקת אופציות ובוחנת אלטרנטיבות, כך אני לא שוקטת על שמריי ומקבלת מוטיבציה מעצם הידיעה שיש מוצא, ואני לא תקועה "בחרא". סיכמנו שלהחליף משרד זה לעבור מחרא מוכר לחרא לא מוכר. אז אני מכוונת למשרות מסוג אחר, במוסדות. ברבות הימים השאיפה היא להיות עצמאית לגמרי. אבל זה יהיה עוד כשנתיים-שלוש. בינתיים אני משתעשעת בלהיות עצמאית - עוסקת זעירה - ובלחפש מקום עבודה חדש.

אור100

New member
מחמאה גדולה!!!

אבל לראיון "תדפקי" הופעה ייצוגית ובהצלחה!!

הגרי3

New member
אז ככה (וכמו שכבר אמרתי לך):

לוותר זמנית על הסיכות והפרפרים בשיער וללבוש את בגדי G המצויינים שלך אבל הפוך, כך שהאטיקט יתנוסס לכל עבר. במקרה כזה אני מניחה שמיד הם יבינו שאת בחורה בליגה לאומית, יבהלו שמא אינם יכולים להרשות לעצמם להעסיק אותך ויוותרו על שירותיך. אפשרות נוספת היא לוותר על הפרפרים כאמור, ללבוש חליפה, אבל לציין שזה לצורכי מו"מ בלבד (הרי אף אחד לא "באמת" לובש כאן חליפות). אני מתנדבת לצאת איתך למסע הקניות. נשיקות.

lulyK

New member
ברור שלא. אני פשוט יודעת כמה רותי

קשורה לחגית נאמן החדש שלה.

dorlim

New member
זה גם וגם...

כן זו מחמאה
את נראית צעירה מגילך וזו ביקורת בונה - איך להציג את עצמך בראיון הבא שיהיה בהצלחה!

רות י

New member
הפתרונות שלך מצויינים, אני שוקלת

לאמץ אותך בתור בת זוג שניה.

למעלה