הייתי היום בתוכנית

shiran1232

New member
הייתי היום בתוכנית

היה נחמד, אבל האמת שהתאכזבתי... אסי הכי חמוד בעולם, גם שלום ממש ממש נחמד, אבל ציון סנוב לאללה! הוא ממש התנהג כאילו מכריחים אותו להיות שם אה, ודרך אגב, האולפן במציאות הרבה יותר קטן ממה שהוא נראה בטלוויזיה!

הדס140

New member
על מה קבעת שהוא סנוב חח ?

אולי אין לו כח כל הזמן למעריצות בנות 12 ,הוא עובד <ועושה אחלה של עבודה>אני מאמינה שזו עבודה ממש קשה ולא תמיד יש כח להתייחס לכולם .זהו .זה מה שאני חושבת ,תפסיקו כבר עם השטויות האלה "ציון סנוב" ,כאילו אתן מכירות אותו.

רגעע.....!

אולי הוא סנוב אבל הוא היחידי שמתייחס הכי קרר לקהל שלום ואסי הכי סבלניים ומדברים וכל השטויוצ האלה ציון הזה רק נכנס עושה תודה שבאתם והולךך רבאק גם באים בשבילך וגם עושה פוזותת למרות שאני מתה עליו כן אבל בבכלל זאת תאמינו לי שאם שלום ואסי יכולים גם הוא יכול כי תכלס ממנו הכי מצפים כי הוא הכי מבוקש =]

כל מה שהיה [ חחח חפירה ! :\ ]

ת'ראיון של גל אוחובסקי בכלל צילמו בנפרד ושמו לנו על המסך . . הקטע של קובי מיימון היה צולע . . . אממ מה עוד ? השירים בסוף ממש לא מוכרים שכאילו גם אם אני רוצה להצטרף אי אפשר. . ובזמן שחיכינו [ וחיכינו הרבה . . ] הפעילו לנו ת'מיקרופונים שיכולנו לשמוע כל מה שהלך מאחורי הקלעים . . כולל את החגורה של שלום שנתקעה ועד המשחק שש בש שהם שיחקו . . [ אבל זה דווקא היה אחד הדברים הטובים P: ] בגדול היה נחמד . . אבל פעמים קודמות היה יותר . . וזהוו דרך אגב שלום היה מ'זה חמוד שקרן באה לקחת אותו והוא נתן לה נשיקה ליד כולם [ הוא היה צריך להתכופף חח ] וציון ממש הפתיע אותי לטובה ! [ לינוי את יודעת למה חחחח ] ואססססי זה כבר פעם שנייה שחברה שלי מעירה לי לגביו [ המבין יבין ] ואם אני צכה להגיד אם היה שווה לחכות בחוץ [ וחיכנו הרבה ] ? אז אני יכולה להגיד שציון היה ממש שונה מפעמים קודמות הוא היה הרבה יותר נחמד . . ואסי? רק בשביל היחס הטוב שלו היה עדיף לחכות . . הוא היה ממש רגוע וצחק איתנו . . ושלום ? שלום התחפף מהר אבל הוא ממש ממש חמוד (:) וכאן החפירה שלי נגמרה :)

שכחתי משו ממש חשוב חחח

השאירו אותנו ללקט והיה ממש קורע ציון ממש התחרפן בקטע של הסוףף . . . [ אני לא רוצה להרוס חח אז אני לא אגיד מה היה ] . . וזהו :]]

חחח=]

נוו ברוור שאני יודעת למה ניראלי הבן שונא אותי כבר אבל הוא היה כזה חמודדדדדדדדדדדדדד =] כן מילה היה משעמם היום..... השיר האחרון היה דבילי הראשון דיי נחמד =] בכלל השבוע התוכניותת היו משעממות!!@#$ היה נחמד שהם צילמו תלקט -> (החלק הכי נורמלי ערב) מה שכן התלהבתי מציון שהפתיע אותי לטובה :] ומאסי שנשארר חמודדד כמו תמיד =]

מוררררוש ?

חח אני גם הייתי בתוכנית יום שלישי אבל בשעה 6 היה מזה כיף חח צחוקים רצחחח !! ואסי אמאלה הכי חמוד בעולםםםםםם חבל על הזמןןן הוא כל הזמן עם הקהל ושלום בכלללל הוא אחד המצחיקים וגם הוא היה תמיד עם הקהל ציון פחות אבל הוא מזה חמוווד כולם שם חבל על הזמן חח ולמה אמרת שציון התחרפן ? חח

shiran1232

New member
גם אני הייתי בתוכנית של יום שלישי ב-6!

ולגבי ציון, נראה לי שהיא דיברה על התוכנית שצולמה אחר כך, בתשע..... כן, היה נחמד, אסי הכי חמוד בעולם, גם שלום, אבל מציון התאכזבתי! הוא לא התייחס מספיק לדעתי, נכון שזאת העבודה שלו ואין לו כוח להתחיל להתייחס לכל קהל שבא, אבל אם אסי ושלום התייחסו יותר, גם הוא יכול.

חחח צודקת אסי הכי חמוד :)

הוא ממש מעלףףףףף חח אמאלההה איזה שורה ישבת ? חח ואין בעיה אני יראה מחר חחחחחח :)

למעלה