הייתי היום ב"אוף דה רקורד"

מוצרט..

New member
הייתי היום ב"אוף דה רקורד"

בדיזנגוף 90. על פניו, נראה שיש שם מבחר ענק. רק מה... בגלל כמה מכשולים, ברחתי משם אחרי חמש דקות מתסכלות: 1. בעלי הבית מעשנים שם כמו קטרים. המקום מסריח מעשן סיגריות. 2. המדפים גבוהים, עמוסים מידי, ומאוד לא נוח לדפדף שם בין התקליטים השונים. מה לא נוח... פשוט בלתי אפשרי. מדהים ששמו שם כמות כל כך גדולה של תקליטים, וכאילו עשו את זה דווקא - הם צפופים ולא ניתן לדפדף בהם ולהתרשם מהמצאי. 3. מה שלא גבוה - הוא נמוך מידי, וגם צפוף. אין שרפרפים ואתה צריך להתכופף על ברכיך כדי לחפש דיסק, עד שאתה מגלה שחבל על המאמץ, כי ממילא אינך יכול לדפדף (וזה ממש נראה כאילו בעל הבית עושה את זה דווקא...) 4. אף אחד לא מציע עזרה. הם עומדים ומסתכלים איך אתה נלחם כדי לנסות לראות מה יש שם, ואם אתה מוציא קצת תקליטים מהמקום, כדי שיהיה יותר נוח לדפדףף רוצחים אותך במבטים מקפיאי דם. ברחתי. חבל

BeholderThe3rd

New member
המממ מכיר את החנות הזאת

אני חייב להגיד שמצאתי שם כמה וכמה דיסקים נדירים. כן, הבעלים של המקום נראה כמו נתן זהבי, ומעשן כמוהו אבל שוב, יש שם כמה וכמה פנינים. ממליץ לא להתייאש מזה שהחנות לא חברותית למשתמש.

nomy166

New member
אחרי שחטפתי "בומבה" בראש...........

מאחד המדפים שלהם, זה שבר אותי לחלוטין ואני לא מתקרבת לשם יותר.... מה גם שיחסית לחנויות יד שניה הם יקרים. ממליצה בחום על "הקומה ה-13" ברח' שלמה המלך 44. אומנם קטן עם בלאגן, אבל שווה את הביקור, כל פעם שאני בתל אביב אני חייבת לעבור שם.

NY STEEL

New member
תגובה לנושא

החנות באמת לא נוחה וקשה מאוד לדפדף שם בתקליטים עכשיו בקשר למוכר ("נתן זהבי")- גם אני בהתחלה קצת פחדתי ממנו והעדפתי לא להשאר שם הרבה זמן אבל עם הזמן התיידדתי איתו ובסך הכל הבנאדם מומחה בכל עניין התקליטים- בעיקר בתחום המוסיקה מהסיקסטיז-סבנטיז אם מחפשים תקליט מסויים אז אופ דה רקורד זה המקום הנכון- פשוט צריך לשאול את המוכר אם יש את התקליט והוא כבר יביא לכם אותו, ואתם תופתעו לגלות שהפנינים האמיתיות אינן נמצאות על המדפים, אלא בחדר האחורי בתוך מגירות נסתרות ואפילו פעם אחת הוא שלף עבורי תקליט שביקשתי- מארון שנמצא בשירותים! בקיצור חנות מצויינת שאפשר למצוא בה תקליטים מאוד נדירים של להקות כמו הביטלס, הרולינג סטונז ודומיהן הבעיה האמיתית בחנות הזו היא המחירים הגבוהים- כל תקליט מתומחר בדיוק בהתאם לערך שלו, הוא לא מחפש להפתר מהתקליטים שם....

tcbelvis

New member
צר לי שאתה עושה רצח אופי לאריה

ראשית גילוי נאות אני מכיר את האיש .לגבי הדברים אם עשן הסיגריות מפריע לך פשוט תבקש מהאיש לא לעשן מעבר לכך האים בקשתה עזרה? או תקליט זה או אחר?.חבל שאתה טוען כי רוצחים אותך במבטים .נכון אריה איש לא קל אבל לו תיצור שיחה עם האיש תגלה אדם עם חוש הומור נהדר ואיש חביב .אריה הוא אחד האספנים הגדולים בארץ לכל הנוגע לתקליטים והוא יכול לעזורכמעט לכל אדם [אולי לא לאדם כמו אברם מלכה עם מעל עשרת אלפים תקליטים של אלביס] לכן לפני שחורצים דין לאיש לפחות תפנה לאיש להבין את האיש

פּלפּל

New member
לא מסכים איתך בכלל. הביקורת מוצדקת!

ראשית כל, הוא לא עשה "רצח אופי" לאיש ולא הזכיר את שם המוכר שהזכרת (אם הכוונה היתה באמת אליו). העובדה שלאריה יש חוש הומור נהדר לא מקלה על חווית הביקור של "מבקרי אורח", כאלה שלא מכירים אישית את המוכרים, שלא מרגישים נוח לבקש מהם שיפסיקו לעשן ויפעילו דחוף את המאוורר, שמרגישים מושפלים כשמצפים מהם לשבת על הברכיים או על הריצפה, ומרגישים מאוד לא נוח שאחרי כל זה הם מבחינים גם שיש עוד חדר אחורי גדול וגדוש שהכניסה אליו היא סלקטיבית, ל"קונים המובחרים" בלבד. בלי כל קשר למבחר, למקצועיות ולידע הרחב של הבעלים - חנויות שהמוכרים מעשנים בהם משדרות זלזול בלקוחות וקשה לי להיות בהם יותר מדקה או שתיים.

BeholderThe3rd

New member
אני לא יודע מה איתכם

אני פשוט מת על טיפוסים מהאסכולה הישנה, כמו אריה הוא כמו דמות מקומיקס. תקוע בחנות, מעשן כל היום. גם בעוד 100 שנה הוא יהיה שם. שוב, לדעתי חנויות יד שניה מיועדים עבור קהל ספציפי... לא כל אחד ימצא שם מה שהוא רוצה כשאני לדוגמה נכנס לאותה חנות, המוכר (אריה, מסתבר) תמיד מפגיז אותי בכל מני להקות שאולי אני מחפש התשובה שאני נותן לו מסבירה למה מלכתחילה אני נכנס לחנות מסוג זה : 99% מהדיסקים שאני רוצה - כבר יש לי אני מחפש את הנדירים בהחלט - או הוצאות מיוחדות של דיסקים שכבר יש לי אז כן, אני לא טיפוס של ויניילים, אבל זה לדעתי נכון גם לגבי זה. מי שמחפש אלבום מהשנים האחרונות במחיר זול יותר - שלא יתקרב לחנות כזאת... סביר להניח שיש סיבה שהמחיר זול יותר... אלא אם אתם ממש תפרנים וממש כל אגורה חשובה לכם. אם אתם מחפשים פנינים שקשה למצוא - אז תיכנסו. אבל שתדעו שכן, אין מה לעשות, החנות עמוסה וקשה להתמצא. אבל זה חלק מהכיף. (ואת מה שאני אגיד עכשיו אל תיקחו כשובייניזם, אלא כהומור טהור) נשים קונות נעליים אני קונה דיסקים זה הכל...

beky1

New member
הפרדיגמות שלך על נשים

שייכות למאה הקודמת , בבקשה המנע מהבעת דעות קדומות ומוטעות על נשים תודה

gryphon music

New member
חנויות היד השניה הם שריד של

הדינוזאורים משנות השבעים והשמונים על כל המשתמע מכך. אותם מוכרים "לא נחמדים" שלא סופרים אותך ממטר כי ממילא תחזור. אותה אוירה זרוקה ולא רישמית ותסתדר לבד. אותה גישה סנובית מקצועית ולא חנפנית . אותם תקליטים והכי מפחיד - אותם לקוחות. לקוחות של וינילים מגיעים לחנות,וגם אחרי שעבדת ימים שלמים בלניילן,לתמחר ולהעלות אלבומים על המדפים שהזמנת במיוחד מנגר במידות שיהיו הכי נוחות ללקוח ,עדיין כשהם נכנסים לחנות דבר ראשון שהם עושים זה להדחף לתוך כל מיני סליקים צפופים ותעלות שבהם תקליטים שאינם למכירה. וזה גם כהמשך למה שנכתב עלי באחד השרשורים הקודמים שבהם סרבתי למכור תקליטים פרטיים שלי שנשלפו מאחד המחבואים האלה. יש חנויות ששומרות אלבומים ללקוחות כבדים ואספנים כדי לא לאבד אותם,יש חנויות עם חדר אחורי לתקליטים שיימכרו באי ביי וזה על פניו לא הוגן כלפיי הלקוח אך כחלק ממלחמת היישרדות זהו המצב וצריך להשלים איתו. אני מקווה שתתיחסו בהומור לנושא וזיכרו שלא הרבה יותר נחמד מצד שני שרות לקקני של ילד בווסט אדום שינסה בסוף הקניה גם לדחוף לכם פנס ורבעיית סוללות במבצע.

טומי*

New member
כמה שאני יודע...

ומביקורים חוזרים בחנות...אז הם ממש מיזמן כבר לא מעשנים בחנות. דבר שני הם אנשים נחמדים מאוד, וכפי שכבר כתבו כאן בעל החנות מומחה רציני מאוד...בכל הקשור למוסיקת שנות ה 60' ו 70'.

molmol

New member
דוקטור רוברט, חייבים להאמין

גילוי נאות: הכותב הוא לקוח ותיק ומרוצה של החנות. בגלל טיבו של הדיון אני מתקשה להשתתף בו, ואסתפק בבקשה צנועה: אל תבואו! החנות לא גדולה וכאשר יש הרבה לקוחות נהיה לי ממש צפוף, אז אני נאלץ לצאת לעשן סיגריה בחוץ, בד"כ יחד עם אריה (אגב, כבר מזמן אסור לעשן בחנות - איזה בעסה). ריבוי הלקוחות גם מקשה על הגישה לפטיפון ולמדפים השונים. וכמובן, החוק האכזרי הוא: פחות לקוחות אצל אריה - יותר וינילים יחכו שם בשבילי. את כל השאר אמרו כבר פעם לפני. לא נותר לי אלא להקדיש את השיר לדוקטור מכיכר דיזינגוף: Ring my friend I said you'd call Dr. Robert, Day or night he'll be there anytime at all Dr. Robert. Dr. Robert, your a new and better man, He helps you to understand, He does everything he can, Dr. Robert. If your down he'll pick you up Dr. Robert, Take a drink from his special cup Dr. Robert Dr. Robert, he's a man you must believe, Helping everyone in need, No one can succeed like Dr. Robert Well, well, well your feeling fine, Well, well, well, he'll make you Dr. Robert My friend works for the national health Dr. Robert, Don't take money to see yourself with Dr. Robert

הדלאי

New member
החנות הוירטואלית שלי גם נחמדה

אין מצב שתקבל מכה בראש ממדף

jester56

New member
אני מרשה לעצמי להידחף

אחרי שקראתי בשקיקה את כל הנאמר פה...תשמעו... אני מת כבר לפגוש את האריה הזה.אני מת על טיפוסים כאלה וכמו שמישהו כבר אמר פה, הוא יהיה בחנות עוד מאה שנה עם סיגריה שתקועה לו בין השפתיים וידע תמיד להפיל אתכם עם כמות הידע שיש לו בראש. לקוחות יד שניה הם זן נכחד והם זן שיודע להתמודד עם טיפוסים כמו אריה או כמו אמנון או כמוני כשאנו ביום לא ממש מוצלח שלנו. אני מניח שטיפוסים "חדשים"שנכנסים לתחום צריכים לעבור טירונות מסויימת עד שהם הופכים להיות "משלנו" או שפשוט נפלטים החוצה. בהזדמנות זו אני מזכיר לכם שביום שישי הקרוב הג'אנק נסגר סופית. תבואו ותעמיסו תקליטים במחיר מגוחך רק תקחו אותם כבר... אנו עוד ניפגש.... יקיר

למעלה