הייתי היום.........הי, שכחתי להגיד

הייתי היום.........הי, שכחתי להגיד

שלום לכולם........ אז ככה.....עלילותי מהבוקר...... הייתי היום בוולפסון לניפוח. (הניפוח ה-3). פשוט נמאס לי להיות תקועה באותה נקודה......וכנראה שעל מנת להמשיך - אני צריכה אמצעי עזר.............. כמובן ש"חטפתי" ובצדק על הראש מהדר´.............. כי אני זו שלא שומרת....... אבל היא ניפחה לי. תשמעו.....אני מאמינה שמישהו עוד יעשה על זה סרט דוקומנטרי מדהים. השיחות המדהימות שמתנהלות בזמן ההמתנה - זה ממש משהו. כאילו אנחנו אנשי איזו כת סודית ומוזרה.....מדברים על דברים מוזרים.....מנסים לעזור אחד לשני למרות שלא מכירים ומעולם לא נפגשנו. אז הפעם קבעתי עם רונית ונפגשנו אצל מלי........... ופתאום פגשתי מישהו שאני מכירה כמעט 20 שנה ומתוכם 16 לא נפגשנו.....וגם הוא עשה את ה-LAP-BAND וזה ממש מוזר לראות שהעולם שוב הופך להיות קטן לאללה.......ובקיצור - ממש ממש נהנתי.. התחלתי כלכלת נוזלים ( בשתי הפעמים הקודמות לא ידעתי שצריך), ומצד אחד הבטן כאילו מקרקרת. מצד שני אני לא ממש רעבה ויודעת שאם אצליח לא לאכול היום - אני אצליח לרדת הפעם יותר בקלות........ אז תחזיקו לי אצבעות קצת - שכח הרצון יצליח להתמודד מול ההרגלים המגונים......... אורית

sure16

New member
אורית יקרה../images/Emo140.gifחשבתי עליך הבקר...

עם כל החדשות אז תמיד שאומרים רצועת ע..אני חושבת עליך!איפה את? כמו כשאומרים נה...אני חושבת על רוןרון וכשאומרים יר... אני חושבת על גל,וכשאומרים.......די! אז יופי שניפחו אותך! נהניית?
הסצנריום של שיחות הכת הסודית במסדרונות האפלוליים של ביה"ח מוכר וחביב!חוויה לכשלעצמה! מחזיקה לך אצבעות בהמשך! אני ביום שני הקרוב באיכילוב.ביקורת, שקילה,צילומי ברכיים(מין "סטייה" של הד"ר..ששששש שלא ישמעו...) הרבה חוזק! שרה

sure16

New member
אורית!!!מה קורה?../images/Emo24.gif

איך עבר עליכם הלילה והיום? אתם בסדר? עדכני אותנו! דואגת שרה

Ofericko

New member
בקשר לשיחות מסדרונות ביה"ח

בוקר צח ושקט לכולם.
במהלך השבועות בהם "היינו" מאושפזים בביה"ח נחשפתי לתופעה פשוט מחממת לב. אולי זו תופעה ישראלית, אני לא יודע, מאחר ולא שהיתי באף בי"ח בחו"ל לתקופה ממושכת. אבל בכל מקרה זו תופעה שעומדת כקונטרה לתופעת "הישראליות המכוערת" הידועה.
במהלך האישפוז ממש גרנו בביה"ח. אימה של מיכל לא יצאה מביה"ח מהשניה שמיכל הגיעה לניתוח הראשון ועד לצאתה של מיכל הבייתה. אבא שלה אף הוא גר בבי"ח עד לכשבועיים לפני השיחרור. מאז הוא היה על קו מרכז צפון כל יום-יומיים. אני הברחתי מזרון מהאוטו לתוך ביה"ח ותפסתי לי פינה בטיפול נמרץ בעזרתה האדיבה של אחות "רחמנייה". בשלושת השבועות הראשונים שהתה מיכל בטיפול נמרץ ללא הרבה יכולת תקשורת. זה גרם לנו לשבת שעות ארוכות בחדר ההמתנה, להכיר כל בוקר את אותם אנשים שתלויים בין תקווה לייאוש, לדבר על היקרים לנו השוכבים בתוך הט.נ. וכן על דברים אחרים - קשת רחבה מאד של נושאי אקטואליה ופנטזיה שנועדו להשכיח מלב הממתינים את דאגותיהם העכשוויות, ולו לכמה דקות. במהלך הזמן לומדים להכיר ליפניי ולפנים את המשפחות. כל יום ממש פותחים שולחן. כל משפחה מביאה את תקרובתה מהבית, שמים הכל על השולחן והיום הארוך מתחיל. ערבוביה בלתי אפשרית אפשרית של עדות ודעות. מרוקאים עם אשכנזים, דתיים עם חילונים, ימניים עם טועים (סתאאםם...). כל חילוקי הדעות, כל השסעים - החברתיים, הפוליטיים, הכלכליים, וכל האמונות השונות - חוברות יחד למין בליל מוזר ומיוחד של אנרגיה משותפת המתועלת אך ורק לחיזוק הריקמה הכ"כ שבירה של הממתינים לכל שביב מידע שיצא מתוך המחלקה הסגורה אל חדר ההמתנה. כל משפחה בתורה מעודדת את האחרת שהרגע קיבלה הודעה לא מעודדת מתוך הטיפול נמרץ, בידיעה שמחר זו יכולה להיות היא עצמה וחוזר חלילה. בימים אחרים כל משפחה שמחה בשמחת האחרים שקיבלו ידיעה משמחת ואופטימית מבפנים. כל יום-יומיים מגיעים המתרימים למיניהם ומחלקי התהילים ותמיד זה מעגל של אותם אנשים. הרבה כסף זרם מכיסנו לשני גורמים במהלך ההמתנה: 1. למתרימים והמחלקים למיניהם. 2. למכונות השתיה החמה והקרה. אין ספק שבמקביל לטראומה הקשה שעברה המשפחה, נתעשרנו בהתנסות מאד מיוחדת שלא נחשפים אליה בחיי היומיום הרגילים. על כך אנו מודים. שבת שלום לכוווווווולם !
Ofericko & Michal

sure16

New member
אכן מחמם את ה../images/Emo23.gif

נורא עצוב שצריך איזשהוא אסון, פרטי או לאומי-בשביל להתאחד..... האדם הינו אינדיבידואל בד"כ והוא עוטף את עצמו בחגורת בידוד של "עד כאן לא להתקרב!"...ברגעים שכאלו חגורת הבידוד מתמסמסת ומתמזגת עם הקולקטיב.. הייתי באי אילו ניתוחים והשהייה בבית החולים לא זכורה לי כטראומתית בזכות הביחד הזה.. שתהיה לנו שבת שקטה! שישבת המחשב מושבת!לא בגלל יראת שמים חלילה,אלא בזכות אורחים חמודים ונפלאים שיאכלסו אותו
ביי

במקום איקונים שלחתי....

אז ככה, מאז הניפוח רק
מים, מרקים צחים וזהו. גם היום עד עכשיו לא אכלתי - ועכשיו אכלתי גיל. כן, אני יודעת שלא זה מה שאת שאלת..... אבל על זה רציתי לענות..... בבוקר (כי כל הלילה - גם עם היה משהו לא ידוע לי עליו. אני ישנה כל כך טוב, שאם לא מתפוצץ לי משהו צמוד לבית - אני לא שומעת) אז...בבוקר שמענו יריות קרובות מדי... הכנסנו ילדים לחדר ביטחון ל-10 דקות ואחר כך הבנו שהכל תקין - הם יצאו להסעה. רק מהטלפונים הבנתי שדיווחו על זה בחדשות כי לא הייתי בבית אלא בבריכה ולכן לא שמעתי רדיו (ההוא מהאוטו לא עובד) זהו. אורית

amnon_p

New member
בוקר טוב אורית,

שמעתי שהיה איזשהו סיפור של תפיסה אצלכם. מקווה שהכל בסדר והחיים חוזרים למסלולם. שתהיה לכם שבת שקטה. אמנון

הי אמנון...

אנחנו חיים את השיגרה , שכוללת לפעמים גם בלגן כמו כל המדינה. אני רק שמחה שהפעם הסתיים הסיפור טוב. שבת טובה ונהדרת גם לכם אורית.

למעלה