הייתי היום...

RossandRachel

New member
הייתי היום...

ויש לי כ"כ הרבה מה להגיד אב לאני גם עייפה (מחר חזרות מתשע! בעעע) וגם חוששת, כי יסקלו אותיל א משנה מה אני אגיד....חחח ליל"ט

שירנטע

New member
אביטל הייתה פשוט מדהימה!

וגם הילה זיתון הייתה מדהימה בתור אלה!! היא שרה מדהים!

שירנטע

New member
ונוגה...

תודה רבה רבה שכתבת את זה כאן! בזכותך ידעתי... הייתי מזה מתבאסת אם הייתי מפספסת את זה!

RossandRachel

New member
אין על מה =]

רציתי שכולם יבואו לראות1! אביטל הייתה פשוט מדהימה!!!! ולא ידעתי שבהצגות חוץ לא מקרינים תאריכים וכד', אז לא הבנתי מה קורה אבל אז הוסבר לי המצב....חחח גם הילה זיתון הייתה מדהימה!! ומאד שיעשע אותי לראות את אביטל משחקת את מרילו אבל היא נכנסה יופי לתפקיד ועשתה אותו מדהים (ובעיקר כל הכבוד כי בקושי היו לה חזרות!) וחוץ מכמה בעיות סאוניד ובעיות טכניות היה מצויין!!

אהה הילה עשתה את אלה?

וואי אני בטוחה במיליון אחוז שהיא הייתה מדהימה
ושאביטל הייתה מצויינת
.אני מאוד שמחה שנהנתם בנות
והיום אביטל מופיעה בקדם אירויזיון ויעל מנחה
וצביקה פיק משתתף בתחרות שווה מאוד לצפות

RossandRachel

New member
את היית זו עם הפלאשים המטורפים??

אל תקחי אישית, אבל זה מחרפן אותי שמצלמים!!!

שירנטע

New member
מה פתאום! לא צילמתי בכלל!

וגם אם הייתי מצלמת בטח לא הייתי עושה את זה עם פלאש! התמונה ששמתי פה זו תמונה שהקפאתי מסירטון וידאו... הפלאשים היו מעריצות של גיא לפי דעתי, שמעתי איזו מישהי אומרת לו אחרי ההצגה שהם צילמו אותו מלא... (למרות שאני הרגשתי אולי רק איזה 5 פלאשים בכל ההצגה...)

שירנטע

New member
וזה...

גם נורא נחמד שאת שואלת שאלה ומחליטה בעצמך מה תהיה התשובה...

RossandRachel

New member
הא? רק שאלתי

אם זו היית את....לא קבעתי כלום ואמרתי שזה לא אישי.... ואז אמרתי בלי קשר שאני שונאת את הפלאשים של המצלמות.... מצטערת, לא התכוונתי לפגוע...

n u f n u f

New member
למישהו אולי יש עוד תמונות מהיום

שהילה החליפה את אלה .. ובכלל תמונות של הילה זיתון ממרי לו ..??

שירנטע

New member
אני...

יכולה לנסות להוציא לך עוד כמה מהסירטונים למרות שרואים בהם בעיקר את אביטל אז קשה להאמין שייצא מזה הרבה אבל תיכף אני אנסה ואוסיף לגלרייה...

שירנטע

New member
הוספתי לגלרייה...

'תמונות מהמחזמר', בראשונות ששמתי רואים גם את הילה...

n u f n u f

New member
ייא!! תודה רבה!!

וואי תוכלי לשלוח לי את הסרטונים באייסייקיו?

למעלה