הייתי ......ועכשיו אני כאן

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
הייתי ......ועכשיו אני כאן ../images/Emo7.gif

אך יש לי משהו לספר לכם אבל לפני ..... אני משתתף בצערכם......ואני איתכם מחר!!!ומחרתיים!!!! ובעצם כל יום, היום בשעה 5 בערך אחרי שכמעט הלכנו ,כבר היינו בדרך לרכב, ופתאום הגיע אוטו של חברת קדישא,והוריד מישהו ערירי.....ממש לבד. והיו החברה של קדישא שם ,ואני וגיסי לא האמנו מה קורה..הוא היה לבד בלי אף אחד כנראה אלמוני או אני לא יודע מה..אז ניגשנו אני וגיסי ושאלנו אם נוכל להיות שם ולהשלים מניין או משהו ,אז אמרו לנו שבטח אז נישארנו אבל המשפחה שלי לא רצתה שאשאר שם ,,אז אותי שלחו והם נישארו ,,והירגשתי צורך עז לעשות משהו כי מאד רציתי להיות ולתת כבוד למישהו שלא נתנו לא כבוד ,,,לפחות אם לא בחייו שירגיש שנתנו לו כבוד במותו,, והייתי בדרך לרכב והיה חסר לי משהו ,,,,אז הלכתי לקבר של אישתי ולקחתי כמה פרחים ששמתי בבוקר ונתתי לגיסי שישים אותם על הקבר של האיש הזה היא לא תכעס נכון ? אני בטוח אפילו שהיא תשמח......לא ?

הרמוניה

New member
אני בטוחה שכן

ואם היא רגישה ואוהבת- כמו שהיא מצטיירת ממה שאתה כותב אז היא בטח תיתן לו יד או פרח כי אולי שם זה מקום שבו לא צריך להיות לבד חושבת עליך גם הרמוניה

nypx

New member
אני עדיין לא מוכן.....

אני לא תופס פשוט לא קולט..

nypx

New member
וכן במבי שמעתי....אביב גפן

ותודה לכולם על התמיכה

כן...

ואולי לא דייקתי במילים ואולי החסרתי... חיכיתי למצעד של ג ופיספסתי את הבית הראשון אבל...העיקר ישנו

nypx

New member
אז ככה....השורש

חמק.מיתחמק .יתחמק ......וזהו , למה כתבתי ..לא יודע

nypx

New member
ככה זה לא תשובה ,,,נכון?

ובטח ידעת שזה מה שאגיד

nypx

New member
הראש מסתובב..במעגלים....

כמו ברכבת שדים לא ממוקד לא מרוכז לא חושב על אף אחד לא יודע למה ואיך לא נותן תשובות ושואל המון שאלות רק רוצה לדעת את הסיבה הוא רוצה תשובה לשאלה הכי קשה...... הנסיך הקטן כבר גדל

nypx

New member
למה? למה לחכות עד .....

חנוכה? אי אפשר עכשיו ?

nypx

New member
איך היה? איזה שאלה.....

קשהההההההההההה מרגש..........וחם או כמה חם אפילו בים , ואני באמת מה איתי? לא יודע ,עדיין מפגין קשיחות ורק הילדים שוברים אותי ......מהממים בחוזק שלהם .... שוברים את כולם ....ומחברים חזרה . אני יודע לא עניתי בדיוק.....אבל אני עצמי לא יודע

היה חם. כן.

ודווקא ענית בדיוק.. זאת אומרת מובן. בני כמה הילדים שלך.. אם אפשר?

nypx

New member
אם הבנת.....

אולי תסביריגם לי ......כי אני באמת לא מבין ... ולא על השניה

nypx

New member
ובעצם...למה לא

הם קטנים כיתות נמוכות ביסודי

nypx

New member
טוב אני שוב כאן ..

הישתגע הפורום ואני לא מאשים אותו חם היום מאד חם