הייתי חייבת לכפתוח את ההודעה הזאת

GirlFriend

New member
הייתי חייבת לכפתוח את ההודעה הזאת

מהו הפרק האהוב עליכם? אני אוהבתי את הפרק שה´´הורים´´ של נינה(שהתגלו בסוף כגנבים) באו. ועוד מלא פרקים שאני בטוח לא זוכרת....
מעניין אם זה בכר 2 דפים...

הלליויה.. מזל טוב כולם../images/Emo13.gif

*מרוצה* ואין לי מושג על איזה פרק את מדברת.. ההורים של נינה היו בתהרוג אותי? טוב אני הכי אוהבת מלא פרקים(כולם רואים למה המשפט הזה בעיתי? טוב, יופי!) אני אוהבת את הקטעים של נינה ופינץ ואת הפרק עם סנופ דוגי דוג ומלא מלא מלא.. כל הפרקים שפינץ נעלב

Co¥oTe

New member
יאי! מזל טוב לנו ../images/Emo9.gif

בכלל,פינץ´ חמוד כשהוא נעלב.

פינץ חמוד. נקודה.

אבל כשהוא צועק דברים כמו: מאיה הוא גנב לנו את אמא" הוא כזה מתוק.. אני רוצה לחבק אותו כל כך

Niecy

New member
../images/Emo6.gif רעות!!

נהנות לראות את פינץ´ סובל? לא יפה...טוב, האמת, הוא ממש חמוד שהוא נעלב, כמו שהוא היה אתמול
הממממ,קשה לי לומר איזה פרק אהבתי, אבל אני חושבת שאהבתי במיוחד את הפרק שאליוט ביקש ממאיה שתתלווה אליו למסיבה של חניכת הדירה (שהוא נכנס אליה רק כי הוא אמר שהוא ומאיה זוג) ובסוף הם התנשקו..זה היה פשוט פרק חמוד!

לדעתי שלושת הפרקים הכי טובים הם:

א. הפנטזיה של פינץ´ עם הלסביות (מאיה והדוגמנית). ב. הפרק הראשון של דוני - פרק ממש יפה. ג. הפרק שאליוט ופינץ´ נותנים לנינה (שחקנית על) את המילון והיא מתחילה לדבר שטויות ברדיו.

Amalthea

New member
LOL הפרק עם המילון היה שוס

אבל איך זה שאף אחד לא הזכיר את what the teddybear saw, או את the finch who stole Xmas??? מה יכול להיות יותר מושלם ממחווה של תהרוג אותי לד"ר סוס?
ב-
(תתעלמו מהאיש עם השפם...)

למעלה