הייתי חייבת לפרוק את זה...

סוזן50020

New member
הייתי חייבת לפרוק את זה...

כבר סיפרתי לכם לפני כמה דפים פה על זה שהיה דלוק עליי וכאשר רמזתי לו לצאת איתי הוא ענה לי שאני לא טיפוסו. קיצר, לפני שבוע כשהיינו במסיבה של חברה משותפת, הוא היה נחמד אליי כאילו כלום לא קרה. אך אני חושדת שהוא דלוק על חברתי ולא עליי אך אין ביסוס לכך. אספר הכול מהתחלה בצורה מסודרת..הוא חייל שמשרת קרוב לחברתי הטובה והם נפגשים בד"כ, ולכן הגיוני היה שישלח לה הודעה שייתן לשתינו טרמפ מעזריאלי עם עוד ידיד, אך הוא דווקא שלח לי הודעה שירצה לתת לנו טרמפ ובסוף שלוש הודעות שלח לי(כאילו הוא חשש מכך שלא אגיע..). נדלג מפה לסיום המסיבה.. כאשר המסיבה נגמרה אז יצאנו בחוץ והיה קר כ"כ, והוא הסתכל לכיווני וביקש חיבוק ממני.
וווואט דה פאק? אם הוא דלוק עליי אז למה סירב לי? ועוד מכרכר סביב חברתי אולי כדי לגרום לי לקנא? האם כדאי לי לשכוח ממנו? או לנסות שוב להתחיל איתו?אני דווקא לא רוצה! אבל אני דווקא נדלקתי עליו קשות...נמאס לי לבזבז ימים שלמים על תהייה, אז לנסות שוב או לחכות לאחד שיאהב אותי באמת ולא סתם אחד שמשחק איתי ועם עוד כמה בנות?

pain is MY love

New member
זה דיי ברור, לא?..

כשרצית אותו הוא נבהל ולא רצה אותך. כשירדת ממנו הוא פתאום התחיל לקרקר סביבך... סיפור חיי! אם את רוצה אותו עכשיו תזרמי איתו.... אם לא... תוותרי רק אל תראי לו שוב שאת מעוניינת כי הוא שוב יברח!

HyPeR SoNiC

New member
אחותי, אם את לא רוצה,

אל תסתבכי! תוותרי וזהו...... אבל מצד שני, אם את ככה דלוקה עליו והכל, ואת באמת תוהה מה יכול להיות - תנסי פעם אחרונה! אם הוא לא רוצה - לא צריך! שילך ל#$@@$!$. מגיע לך מישהו יותר שווה!!!

jessy19

New member
לשחק משחקים...

נראה שהבחור הזה משחק איתך משחקים- כשאת רוצה אותו, הוא נבהל וכשהוא רצה אותך את לא היית מעונינת ולכן הוא משחק משחקים שכאלה - גורם לך לקנא וכו'. לדעתי- עלייך לנסות - זה עדיף מאשר לבזבז ימים שלמים על תהיה... ככה תדעי מה הוא רוצה.

ilana4ka

New member
בובה!../images/Emo24.gif

הבנאדם אחלה שחקן שבעולם. היו לי המוווון מצבים כאלה עם כמה וכמה בחורים. רדי מזה, ו-מ-ה-ר. סתם חתיכת שיט שלא יודע להעריך בחורות, ויודע רק לאהוב את עצמו.

סוזן50020

New member
עידכון נוסףףףף

לפני שאומר לכם מה החלטתי בקשר אליו(לר') אז עוד קצת עדכון.. כשנפגשתי עם חבורתי, לא אמרתי לו שלום, עד שהתיישבתי אז הוא ניגש אליי וחיבק אותי ואני הייתי אדישה. אז בדרך ידיד טוב שלי אחר הסתכל עליי בעיניים מוזרות. הוא כל פעם הבהיל אותי מאחור והוא הסתודד עם חברתי הטובה ביותר. ואני לא הבנתי מה קרה איתם. אז דיברתי עם ר' על צבא וכדורסל. ומה התברר לי??? אילנה, לטובתך, כדאי שתתיישבי... הוא שונא מכבי ת"א!! והוא אוהד בני שרון. ואני הייתי עם עיניים פעורות.
מה שעודד אותי לשכוח עוד יותר ממנו... טוב אז בחזרה הביתה עם חברתי הטובה ביותר באוטובוס, היא סיפרה לי מדוע ידיד הטוב שלי הסתכל עליי בעיניים מוזרות. למעשה היא סיפרה לו על מקרה שלי כך: "מה היית עושה אם ידידתך הטובה התכתבה באינטרנט עם ידיד טוב ושאלה אותו אם לנסות קשר איתה? והוא ענה לו שלא?והיא בכ"ז דלוקה עליו" אז הוא ככה שאל אותה "וואלה!! זאת סוזי??!" והיא ענתה לו "לאאאאאאאאא" "נו באמתתת מי זאת??" היא שאלה אותו שוב "מה לעשות?" ופה טמונה המלכודת! הוא שאל אותה "נכון שסוזי יפה?" והיא ענתה לו "כןןןןןןןןןןןןןןן" והוא אמר לה "חחחחח, זאת סוזי!!! אז במי היא נדלקה????" "לא אגיד לך! מספיק מה שאמרתי לך בטעותתת" אז ביום למחרת שוב נפגשו בבסיס, והוא אמר שהוא תפס בעצמו שמדובר בר' כי אני דיברתי איתו כל הדרך. והוא אמר לה את מה שאמרתם לי: שאשכח ממנו כי הוא לא שווה לי. וגם בגלל שהוא לא מתאים לי. ואם הוא סירב לי זה בגלל שהוא טיפש. טוב אז לסיכום, אני לא יודעת מה יקרה בעתיד, אבל נכון להווה, אני הורדתי אותו מהפרק! אני באמת אפסיק לחשוב עליו. ואנסה לזרום עם חיי...מי יודע אולי בסוף אמצא אהבה רק בעוד 10 שנים...

ilana4ka

New member
*התמוטטות עצבים*

גנצבלה
שונאת את מכבי
ועוד אוהד את בני השרון
האוייבים הכי גדולים שלנו נכון להיום?! שיילך ******!!!!!!! חוצפן!!!!! הרגת אותי עכשיו... ורציני...אני באמת חושבת שכדאי לך לרדת ממנו, חח ואכן העובדה שהוא אוהד בני השורון בכלל אמורה לרחיק אותו ממך!!!!!![
] ותאמיני לי שיהיה טוף.

למעלה