הייתי חייבת לפרוק, מה לעשות?

koral32

New member
הייתי חייבת לפרוק, מה לעשות?

טוב אז ככה . לפני כ-שנה עברנו דירה לעיר אחרת היתי גרה בישוב קטן שכולם מכירים את כולם כזה. היתי ילדה מאוד מקובלת בחברה מאוד מאוד הכי בכיתה ושכבה ואפיללו יותר.. עכשיו עברנו דירה,היה לי מאיין פחד כזה כמו שלכולם יש מבחינה חברתתית שעוברים בקיצור עברתי,כבר שנה שלמה עברה ואני מרגישה כ"כ בודדה,אין לי בעיר הזו ממש חברים ואני כבר שנה לא יוצאת אם חברות או מוולה בכלל לא:/ אמא שלי יודעת שקצת קשה לי אבל היא לא יודעת שממש קשה לי כי אני לא מראה לה. אני ממש רוצה לחזור לעבר לעיר הקודמת שלי לכל החברים והמשפחה. מה לעשוות?:/ אה ועוד דבר אחותי היתה ביב' שעזבנו היא נשארה לגור אצל סבתא שלי למשך שמה והיתה באה בשבתות וכל אלו אני חושבת להגיד לאמא שלי שגם אני רוצה. אבל לא נראה לי שזה יעזור או לא יודעת מה יקרה"/ מההה לעשות?

תיראי, אני גם עברתי עכשיו לתיכון חדש

במקום שאני לא מכירה אף אחד, אבל אף אחד ! גם לי כמו לכולם קשה בהתחלה, אבל אני מקווה שבסופו של דבר זה יסתדר ואני יתחבר לרוב הילדים שם [ : בגלל שאת אומרת שאת כבר שנה שם ועדיין לא הצלחת להתחבר זו כבר בעיה אחרת. אני חושבת שאולי כן כדי שתתדברי עם אמא שלך לגבי הקטע של המעבר לסבתא למשך הימיים שאת לומדת בהם. הקטע החברתי זה משהו שדי משפיע על הרבה דברים, במיוחד על המצברוח, וחבל שתרגישי בדיכאון או לא רצויה כאשר במקום אחר את יכולה להרגיש נפלא [ : תסבירי את זה לאמא שלך אני בטוחה שהיא תבין אותך. תמיד פה !=]

koral32

New member
:]

תודה רבה :) אני אנסה לדבר איתהה.. תודה על התמיכה את/ה ממש נחמד/ה D=

SoFibar

New member
לי זה הפוך..

אני ממש מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך..כי לדעתי לעבור תיכון ולהכיר אנשים זה ממש ממש כיף!!!! אני לא אחת שמתחברת לכולם..אבל עדיין זה כיף!..אפשר תמיד לשנות סגנון חיים ואת לא תראי לאנשים מוזרה (כי במקרה שלי..חחח..אני משתנה הרבה)..וזה ממש הרגשה כייפית..:) ובכל יום את יכולה פתאום להכיר אנשים..אז מקווה שתסתדרי ולא תעברי לסבתא שלך..כי אי אפשר לברוח ככה

koral32

New member
כן אבל .

אבל אני מגעגעת לחברים שלי :/ נכון אני בורחת כי לא נוח לי איפו שאני נמצאת =S אבל זה לא בטוח יש מצב מאוד גדול שאמא שלי לא תבכים שאני יעבור . אני עדיין לא יודעת מה לעשות

יונתנטן

New member
את מנסה בכלל להשתלב אם החברה?

או שמהרגע הראשון שהגעת לשם אמרת: ``זהו אני גמורה אין מצב להשתלב הלך עלי וכו`)?

koral32

New member
תשובה

אני יללדה די ביישנית! וכן ברור שניסיתי. אבל אני לא ממש משתלבת ומוצאת חברה כמו שהייתה לי :/

SoFibar

New member
:)

זה שאת ביישנית לא אומר כלום!!!..כי הרבה אנשים מנסים להתחבר לאנשים כמוך!!..ואת גרה במרכז..איזו עיר?..אם זה לא אישי..לכי תדעי אולי אנחנו באותו בית ספר..חחחח..(קרה לי פעם מקרה כזה..הייתי עם אותה בת בכיתה!!!!!..)

למעלה