הייתי חייבת לשים לכם לינק

חנול

New member
הייתי חייבת לשים לכם לינק

מתוך פורום היריון ולידה-תמיכה. מעניין אם גם אבות סובלים באופן סדיר מתסמונת "אני אמא לא מספיק טובה".....

חנול

New member
רק שזה לא הצליח...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=76605512 מצטערת שככה זה יצא, עד ש-SHNO יקום ויתן לי בראש על זה שבפעם האלף הוא צריך להזכיר לי איך עושים את זה...

schlomitsmile

Member
מנהל
גם אצלכם זה ככה? בעלי תמיד אומר לי:"אני תמיכה טכנית, את תמיכה רגשית" ../images/Emo8.gif

hirshfe

New member
ברור

כמה פעמים עברה לי המחשבה בראש שהילד בכה שעה לפני ששמעתי אותו שקר לו ואני לא מבין שחם לו ואני לא מרדיש הכל וזה טביעי

חנול

New member
תגיד, אתה נמצא אצלי בראש?

תמיד, אבל תמיד אני שואלת את עצמי כמה זמן היא בכתה עד ששמעתי (חוץ מבלילה, שאז אני יודעת שכל נשימה חריגה שלה מקפיצה אותי מיד), אני שואלת את עצמי כמה היא היתה רעבה עד שקלטתי (אחרי שלתומי אולי בלבלתי את זה עם עיפות), אני שואלת את עצמי אם קר לה או חם לה ואני לא מבינה, אם כואב לה משהו ואני לא שמה לב, אבל הכי גרוע- אני אף פעם לא יודעת אם הווליום בטלוויזיה חזק לה מדי או חלש לה מדי, ואם כשאני מדברת לה ליד האוזן זה נשמע לה כמו צעקה, או שזה בסדר... (ואני גם לא יודעת עד כמה המרק שלי טעים לה...)

hirshfe

New member
אני החור די גדול

לא חושב שיהיה לי מקום בראש שלך אבל אני חושב שזה דבר שכל הורה תוהה וכנראה כל החיים שלו בעתיד זה יהיה זה שאני עוזר לו בשיעורים - אולי אני מפריע לו ללמוד לבד ומונע ממנו לשבור את הראש ואז מצד שני אולי אני לא עוזר מספיק, קשה לו אני יכול לתת יותר וכו'

למעלה