הייתי חייבת לשתף...

frig9653

New member
הייתי חייבת לשתף...

היי:) נכנסתי לפורום במקרה, והרגשתי צורך לשתף בסיפור שלי.. הכרנו לפני שנה וחצי, אני מהצפון הוא מת"א.. נפגשנו לאחר שיחת טלפון קצרה, שנינו אוהבים צילום - פגישה תמימה לחלוטין.אני אחרי חצי שנה בלי אף אחד , הקסם שלו שבה אותי.. שבועיים אחרי זה נסענו לצימר בצפון בייחד.. שבועיים אחרי זה נהיינו חברים, אחרי שהוא סיפר לי שהיא יצא עם בחורה אחרת במקביל לזה שהוא יצא איתי. היתה לנו חברות וקשר מדהימים, רק בילויים, הנאות והמון אהבה, עד שיום אחד אחרי חצי שנה, הוא זרק את הפצצה.. סיפר לי שהוא שכב עם בחורה אחרת אחרי שהיינו בייחד בערך חודש.היה לי קשה לקבל את זה.. הוא טען שהחזיק את זה בבטן לכל כך הרבה זמן כי הוא רצה שהקשר יתבסס כדי שיוכל לספר לי את זה, והוא הגיע להחלטה שאם הוא רוצה להמשיך להיות איתי הוא חייב לספר לי את זה. היה לי קשה לקבל את הבגידה, למרות שזה היה בשלב מאוד ראשוני לקשר.. פתאום הוא מספר לי את זה אחרי חצי שנה.. עם אלפי התלבטויות עם עצמי- החלטתי שאני סולחת לו על זה , ואנחנו חוזרים להיות בייחד. חודשיים אחרי שחזרנו- הוא ביקש הפסקה. ציין כי הוא צריך זמן לחשוב אם אני בשבילו.. לקחנו הפסקה.. חודש לא דיברנו..השתגעתי באותו זמן.. עד שהוא התקשר, קבע-"אני רוצה לראות אותך". נפגשנו.. הוא אמר שלא היתה לו אף אחת בזמן ההפסקה, שהוא אוהב מאוד ורוצה שנחזור.. הוא נשאר לישון אצלי, ובשלוש בלילה הטלפון שלו צלצל. הוא ענה, אמר שהוא לא יכול לדבר עכשיו וניתק.. שאלתי מי זה- ואז הוא אמר שהוא הכיר איזו מישהי שגם אוהבת לצלם והם נפגשו פעמיים בזמן שהיינו בהפסקה. " לא היה לי כלום איתה, לא יצאתי איתה" אמר לי.. שבוע לאחר מכן נגלה לי שהוא הכיר אותה בטיול שעשה לחרמון , ופחד לספר לי עליה כדי שאני לא אקנא.. במאי האחרון הכל התפוצץ שוב. גיליתי בדרך מגעילה ביותר-- במשך שבוע לא ידע להגיד לי איפה הוא היה באחד הלילות "אני לא זוכר איפה הייתי בחמישי בלילה". היה איתי שבוע שלם ושיקר לי בפנים. במשך שלושה חודשים הוא דיבר עם בחורה אחרת ונפגש איתה באותו לילה- ולא טרח לציין בפניה כי יש לו חברה. הוא שמר את השם שלה בזכרון הטלפון שלו בתור שם של בחור, ואותה בחורה, לאחר שהענין התפוצץ התקשרה אליי ושלחה לי את היסטוריית הודעות ההתכתבות שלהם- במשך שלושה חודשים הבחור דיבר איתה כאילו אין לו חברה, עם כל המתיקות ה"אני רוצה לראות אותך וכמה שאת יפה" כאילו אין לו חברה..כששאלתי אותו למה הוא שיקר לי שוב ולא אמר לי שהוא נפגש איתה- הוא אמר שלא היה לו עם מי לדבר והוא היה חייב לדבר עם מישהו, הרגיש שאני לא שם בשבילו. היינו אמורים לנסוע לטיול אחרי לבאו בייחד- חצי שנה לדרום אמריקה- באותו רגע החלטתי שאני לא נוסעת איתו. לקח לי הרבה זמן להתגבר על השקר שלו.. זה קרע אותי מבפנים. מאז אותו גילוי הוא נשבע לי שהוא לא משקר לי יותר, והקשר התחיל להשתקם, נסענו לאילת בייחד, היינו בטיול באירופה במשך שבוע. הרגשתי שזהו. הפסקנו עם השטויות. לפני חדשיים הוא נסע. טס לפרק זמן לא ידוע לדרום אמריקה. מאז אני בדיכאון, לא מפסיקה לחשוב עליו. בכל שיחה איתו הוא מנסה לשכנע אותי לבוא אליו, הוא יקנה לי כרטיס, הוא יבוא לאסוף אותי מהשדה תעופה שם.. רק שאבוא.. בהתחלה נורא רציתי לנסוע..הייתי מוכנה לעזוב הכל ופשוט לברוח אליו.. המחשבה הראשונה שלי כל בוקר היא עליו.. מה הוא עושה, האם נדבר היום.. בכל שיחה איתו זה טירוף.. אנחנו רק מסיימים לדבר ואני מתחילה לבכות.. הוא כבר חודשיים שם.. ואני עדיין מתגעגעת בטירוף.. אני עדיין אוהבת אותו, מאוד, אני כבר לא יודעת אם זו תלות בבחור או באהבה, כי באמת, הוא פגע בי בכל כך הרבה דרכים ובכל כך הרבה פעמים.. מטריף אותי עכשיו שהוא שם, אומר שהוא מתגעגע ומת שאבוא, אבל בטח שוכב עם כל בחורה שנייה.. אני כל כך רוצה לשכוח אותו.. לעבור הלאה. להתגבר.. לא רוצה לבכות יותר.. רוצה לחייך, לשמוח.. לחזור להיות מאושרת.. אבל כבר חדשיים אני לא יכולה לחייך באמת..

Cobe Anan

New member
את בטוחה שהוא אוהב אותך?

אני לא בטוח שהוא יודע איך לאהוב. אני לא בטוח שהאהבה שלו היא משהו שאת יכולה לסמוך עליו. אני מבין מה זה לאהוב מישהו שפוגע בך, ולא להיות מסוגל להרפות, ואני יודע מה זה להיפגע ממישהו שאוהבים. את חייבת להתנתק מהאדם הזה, לא כי הוא לא טוב אלייך- כי הוא פשוט לא בנאדם טוב. הוא מלהטט מספר חברות במקביל- ואני, אישית, הייתי חותך לו את הביצים, שיפסיקו לעשות את החשיבה בשבילו.. הוא לא ראוי לאף אחת מכן.

ילדים שקרנים..

גברים הם בטוח לא.... חמודה, אומרים שאין חכם כבעל ניסיון... העצה הראשונה שלי אלייך - תזרקי אותו! הבסיס במערכת יחסים עוד לפני אהבה זה אמון ואם אין אמון בסיסי אין למה להמשיך את הקשר. ואם להיות ריאלים אני מבינה לליבך - את אוהבת את הבחור, לא יכולה לדמיין את חייך בלעדיו וקשה לך להיפרד.. אולי את צריכה עוד קצת להיכוות בשביל להאמין שהוא לא בשבילך.. ממש כמו שקרה לי.. הייתה לי בעיה עם שקרן פתולוגי שהיה יוצא בימי שישי בלי להגיד לי שהוא יצא, היה בא לעיר שלי בלי להגיד לי וגם המציא איזה טיול ארוך לארה"ב... בקיצור זה לא משנה, כל השקרים האלה בסוף התגלו על ידי וגם כמה שדיברתיא יתו על זה בסופו של דבר הוא תמיד כיוון את זה לטובתו ואני הרגשתי אשמה על זה שאני מאשימה אותו בשקרים האלה... הקשר הזה נגמר, וזה לא בא מהכיוון שלי וחבל.. בקיצור חמודה, חבל שאת בחורה צעירה מבזבזת את הזמן שלך על ילד קטן... זה שמן שלא יחזור בייחוד עכשיו כשהוא בחו"ל ואת פה... תצאי תכירי קצת. את לא חייבת להיפרד ממנו עכשיו אבל תנסי לפקוח את העיניים ולא לפסול אפשרויות אחרות!

frig9653

New member
רק בשבוע האחרון

התחלתי לחשוב על כל השנה וחצי הזאת בכלליות.. דבירם וזכרונות רעים פתאום התחילו לצוף.. כל ההיסטוריה שלו עם אותה בחורה לא יוצאת לי מהראש..ומתנגשת לי עם מה שהוא כותב לי על כמה שהוא מתגעגע וכתה שהוא כבר לא יכול בלעדיי שם ורק רוצה שאני אבוא.. אני יודעת שזו תהיה הטעות של החיים שלי אם אני אסע אליו.. אבל עדיין יש מחשבות כל הזמן בראש על זה.. אני לא יודעת אם זה יותר טוב שהוא שם.. אולי יותר טוב שהוא נסע, ואני לא יכולה לדבר איתו מתי שבא לי.. אני פשוט צריכה להגמל ממנו לחלוטין. פשוט לחתוך. למחוק את כל הזכרונות, ההודעות שהוא היה שולח לי מהטלפון הסלולרי שלי, מהמסנג'ר מהמייל והכל.. פשוט למחוק אותו.. אבל אני לא מסוגלת.. ולא יודעת למה.. בנתיים אני די חיה משיחה לשיחה איתו.. הוא מתחבר פעם בשבוע, נותן את המנה השבועית של " אני מתגעגע" וממשיך הלאה בטיול שלו, ואני שוב נופלת למתחת לאדמה, אפילו אם הייתי במצב מעולה לפני שדיברתי איתו. אני כנראה מכור. מכורה למשהו, ואני חחיבת להגמל מזה..ולהפסיק לעבור עם עצמי את הגיהינום הזה..

frig9653

New member
אני חושבת לנסוע אליו..

אחרי שיחה שהיתה לי איתו אתמול.. אני גם ככה מתכננת לנסוע ביוני לעשות טיול של חדשיים שלושה בדרום אמריקה, בדיוק באותן מדינות שהוא מתכוון להיות בהן.. עכשיו אני כבר בדילמה אחרת לחלוטין.. לנסוע אליו או להשאר כאן ולהמשיך את ההתגברות וכיבוי האהבה.. זה אומר שאני אגיע לשם אחרי שהוא בטיול משהו כמו שלושה חודשים.. כנראה אסע עם חברה.. אצטרף אליו, יתאים אז נמשיך לטייל בייחד, ואם לא יתאים אז אמשיך לבד ואמצא עוד אנשים בדרך.. מצד שני... אחרי כל מה שהיה לי איתו בארץ, השקר שלו שעדיין מהדהד לי בראש.. האם אני אהיה "מובנת מאליו" אם אסע כשהוא שם..? ז"א.. בכל זאת רציתי לנסוע.. אני חייבת להחליט.. והמצב בניים הזה הוא הכי קשה בעולם..

זה סתם הרגשה שלי ש-

המשפט הזה "אני גם ככה מתכננת לנסוע ביוני לעשות טיול של חדשיים שלושה בדרום אמריקה.." זה תירוץ? תראי, הבנאדם היה ואיתך ובגד- כי כנראה לא היה לו סיפוק מהקשר הזה.... והוא בגד בך כשאת היית זמינה בשבחילו בעצם כל הזמן... את חושבת שהוא עכשיו בחו"ל ומחכה בשקט ולא פוזל?!? את בכלל תהיי מסוגלת להסתכל לבן אדם הזה בעיניים? להישיר לו מבט ולדבר איתו כאילו כלום? כאילו זה לא שקוף כל השטויות האלה שהוא עשה כשהיית רחוקה ממנו? את בכלל חושבת שמגיע לו אותך??? כשהוא שם שמח לו ומאושר ממש ל א מגיע לך לחשוב עליו פעם שניה... תשכחי ממנו ומהר.... וגם אם תיכננת טיול... עשי לעצמך טובה, או שתשני כיון לארץ אחרת או שתשני מועד... חבל עלייך לפי מה שנראה לי הוא לא מבזבז את הזמן בלחשוב כל בוקר מה את עושה האם את מאושרת מתגעגעת וכו'.... בקיצור תחתכי וכמו שמישי שמעליי אמרה - תפתחי עיניים... ותעשי חייםםםםםםםםםם

Bardug0

New member
תהיי בטוחה שהוא חוגג על אחרות

אולי אפילו תוך כדי זה שהוא כותב לך "מת שתבואי". תעיפי אותו. אין מה להגיד. הבנאדם רפש של איש.

מה את רוצה שיגידו לך ?

יש לך שתי ברירות תזרקי אותו או תשארי איתו תבחרי אחד מהם

mass

New member
פשוט לא יאמן

איך אנשים נותנים שידרכו עליהם.

TheSegal

New member
תזרקי אותו... ויותר חשוב מזה...

תלכי להיבדק.... לכי תדעי אם ין עוד בנות שהוא שכב איתן ומה יש להן ואם הוא לא העביר לך מחלה... תחשבי על הבריאות הפיסית והנפשית שלך...

טיפ_טיפ

New member
הערה

"כששאלתי אותו למה הוא שיקר לי שוב ולא אמר לי שהוא נפגש איתה- הוא אמר שלא היה לו עם מי לדבר והוא היה חייב לדבר עם מישהו, הרגיש שאני לא שם בשבילו." הוא משליך עליך את הבגידה שלו? הוא בגד ועם כל הקושי, את צריכה לעשות את הדבר הנכון להגיד לו מה שבא לך ולחתוך ויש לי תחושה שאת רוצה לקבל אישור לזה מהאנשים פה כאילו לחזק את מה שאת כבר יודעת. חוצמזה, זו לא אהבה זו משיכה. אי אפשר לאהוב מישהו שתוקע לך סכין בגב.

fluppster

New member
לא יכולה להבין אותך....

אני מכירה יותר מדי בנות כמוך. מה, אתן רוצות להיפגע? אתן רוצות שישברו לכן את הלב? אני מבינה שאת מאוהבת, מבינה שקשה לך בלעדיו. אבל את חייבת לזכור שהלב רוצה דבר אחד והראש רוצה דבר אחר. הלב שלך עדיין עורג לו, אבל ממכתבך הבנתי שהראש כבר הבין שאין לך מה לחפש איתו. למרות שזה קשה, תתעלמי פעם אחת ממה שהלב אומר לך. אל תתני לרגשות לשלוט בך! שוב, ברור לי שזה לא מצב פשוט ושאת עדיין מאוהבת. קחי את זה לאט לאט, מיום ליום, תימנעי מלהיפגש ולדבר איתו, ובשום פנים ואופן אל תיסעי לדרא"מ כדי לראות אותו. את רוצה לטייל? סבבה. דרום אמריקה מספיק גדולה כדי שלא תיתקלי בו. אבל בכל זאת תשתדלי לא ללכת במסלולים שלו, ואם את יכולה, תדחי את הטיול עד שהוא יחזור. את לא רוצה להיפגע שוב, נכון? ואת הרי בטוח תיפגעי שוב אם תחזרי אליו. Once a cheater always a cheater. אגב, המלצה נוספת - לכי לפסיכולוג. אני לא רומזת שאת משוגעת או משהו (ופסיכולוג זה בכלל משהו שאני ממליצה לכולם), אבל אם את רוצה כל כך לחזור לאדם שמתעלל בך (וכן, זו התעללות לכל דבר), כנראה שאת צריכה לבדוק את עצמך. אדם שאוהב את עצמו באמת, לא היה מכניס את עצמו למערכת יחסים כזאת. תהיי חזקה, ובהצלחה!

למעלה