הייתי חייבת לשתף...
היי
נכנסתי לפורום במקרה, והרגשתי צורך לשתף בסיפור שלי.. הכרנו לפני שנה וחצי, אני מהצפון הוא מת"א.. נפגשנו לאחר שיחת טלפון קצרה, שנינו אוהבים צילום - פגישה תמימה לחלוטין.אני אחרי חצי שנה בלי אף אחד , הקסם שלו שבה אותי.. שבועיים אחרי זה נסענו לצימר בצפון בייחד.. שבועיים אחרי זה נהיינו חברים, אחרי שהוא סיפר לי שהיא יצא עם בחורה אחרת במקביל לזה שהוא יצא איתי. היתה לנו חברות וקשר מדהימים, רק בילויים, הנאות והמון אהבה, עד שיום אחד אחרי חצי שנה, הוא זרק את הפצצה.. סיפר לי שהוא שכב עם בחורה אחרת אחרי שהיינו בייחד בערך חודש.היה לי קשה לקבל את זה.. הוא טען שהחזיק את זה בבטן לכל כך הרבה זמן כי הוא רצה שהקשר יתבסס כדי שיוכל לספר לי את זה, והוא הגיע להחלטה שאם הוא רוצה להמשיך להיות איתי הוא חייב לספר לי את זה. היה לי קשה לקבל את הבגידה, למרות שזה היה בשלב מאוד ראשוני לקשר.. פתאום הוא מספר לי את זה אחרי חצי שנה.. עם אלפי התלבטויות עם עצמי- החלטתי שאני סולחת לו על זה , ואנחנו חוזרים להיות בייחד. חודשיים אחרי שחזרנו- הוא ביקש הפסקה. ציין כי הוא צריך זמן לחשוב אם אני בשבילו.. לקחנו הפסקה.. חודש לא דיברנו..השתגעתי באותו זמן.. עד שהוא התקשר, קבע-"אני רוצה לראות אותך". נפגשנו.. הוא אמר שלא היתה לו אף אחת בזמן ההפסקה, שהוא אוהב מאוד ורוצה שנחזור.. הוא נשאר לישון אצלי, ובשלוש בלילה הטלפון שלו צלצל. הוא ענה, אמר שהוא לא יכול לדבר עכשיו וניתק.. שאלתי מי זה- ואז הוא אמר שהוא הכיר איזו מישהי שגם אוהבת לצלם והם נפגשו פעמיים בזמן שהיינו בהפסקה. " לא היה לי כלום איתה, לא יצאתי איתה" אמר לי.. שבוע לאחר מכן נגלה לי שהוא הכיר אותה בטיול שעשה לחרמון , ופחד לספר לי עליה כדי שאני לא אקנא.. במאי האחרון הכל התפוצץ שוב. גיליתי בדרך מגעילה ביותר-- במשך שבוע לא ידע להגיד לי איפה הוא היה באחד הלילות "אני לא זוכר איפה הייתי בחמישי בלילה". היה איתי שבוע שלם ושיקר לי בפנים. במשך שלושה חודשים הוא דיבר עם בחורה אחרת ונפגש איתה באותו לילה- ולא טרח לציין בפניה כי יש לו חברה. הוא שמר את השם שלה בזכרון הטלפון שלו בתור שם של בחור, ואותה בחורה, לאחר שהענין התפוצץ התקשרה אליי ושלחה לי את היסטוריית הודעות ההתכתבות שלהם- במשך שלושה חודשים הבחור דיבר איתה כאילו אין לו חברה, עם כל המתיקות ה"אני רוצה לראות אותך וכמה שאת יפה" כאילו אין לו חברה..כששאלתי אותו למה הוא שיקר לי שוב ולא אמר לי שהוא נפגש איתה- הוא אמר שלא היה לו עם מי לדבר והוא היה חייב לדבר עם מישהו, הרגיש שאני לא שם בשבילו. היינו אמורים לנסוע לטיול אחרי לבאו בייחד- חצי שנה לדרום אמריקה- באותו רגע החלטתי שאני לא נוסעת איתו. לקח לי הרבה זמן להתגבר על השקר שלו.. זה קרע אותי מבפנים. מאז אותו גילוי הוא נשבע לי שהוא לא משקר לי יותר, והקשר התחיל להשתקם, נסענו לאילת בייחד, היינו בטיול באירופה במשך שבוע. הרגשתי שזהו. הפסקנו עם השטויות. לפני חדשיים הוא נסע. טס לפרק זמן לא ידוע לדרום אמריקה. מאז אני בדיכאון, לא מפסיקה לחשוב עליו. בכל שיחה איתו הוא מנסה לשכנע אותי לבוא אליו, הוא יקנה לי כרטיס, הוא יבוא לאסוף אותי מהשדה תעופה שם.. רק שאבוא.. בהתחלה נורא רציתי לנסוע..הייתי מוכנה לעזוב הכל ופשוט לברוח אליו.. המחשבה הראשונה שלי כל בוקר היא עליו.. מה הוא עושה, האם נדבר היום.. בכל שיחה איתו זה טירוף.. אנחנו רק מסיימים לדבר ואני מתחילה לבכות.. הוא כבר חודשיים שם.. ואני עדיין מתגעגעת בטירוף.. אני עדיין אוהבת אותו, מאוד, אני כבר לא יודעת אם זו תלות בבחור או באהבה, כי באמת, הוא פגע בי בכל כך הרבה דרכים ובכל כך הרבה פעמים.. מטריף אותי עכשיו שהוא שם, אומר שהוא מתגעגע ומת שאבוא, אבל בטח שוכב עם כל בחורה שנייה.. אני כל כך רוצה לשכוח אותו.. לעבור הלאה. להתגבר.. לא רוצה לבכות יותר.. רוצה לחייך, לשמוח.. לחזור להיות מאושרת.. אבל כבר חדשיים אני לא יכולה לחייך באמת..
היי