הייתי חייבת! מחר אבישג, רוני והגר הולכות לקורס בעמק זוהר!! אז שרשור פרידה לשלושתם!!!!!!
N niko girl New member 28/6/03 #1 הייתי חייבת! מחר אבישג, רוני והגר הולכות לקורס בעמק זוהר!! אז שרשור פרידה לשלושתם!!!!!!
G GrEeNwOmAn New member 28/6/03 #3 טודע לך. נשמה.../images/Emo25.gif../images/Emo175.gif תודה רבה לך, מה עם השאר? תכתבו משו. אני יתגעגע...
טודע לך. נשמה.../images/Emo25.gif../images/Emo175.gif תודה רבה לך, מה עם השאר? תכתבו משו. אני יתגעגע...
• •°•NofaR•°• New member 29/6/03 #4 בייייייי בנות!!!!! תהנוווווווווווווווווווווווווו!! וואי כולם נוסעים!! תהנו כל מי שנוסע!! ** נתגעגע **
בייייייי בנות!!!!! תהנוווווווווווווווווווווווווו!! וואי כולם נוסעים!! תהנו כל מי שנוסע!! ** נתגעגע **
R RoNy S New member 29/6/03 #5 טוב זהוווווו מעכשיו אני יותר לא יהיה פה.... אז תזכרו שאני אוהבת אותכם!!!
פ פרסה New member 29/6/03 #6 מה אני? עז? סוס? חמור? גורילה?נסחף? גם אני יוצא לקורס מדצי"ם 10 ימים בפנימית הדסה נעורים
• •°•GizmO•°• New member 2/7/03 #9 ../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif אליאב?!