הייתי חייב לדחוף את המניייק למטה..

• פותח הנושא 0g30
  • פורסם בתאריך

0g30

New member
הייתי חייב לדחוף את המניייק למטה..

די ליצן נכנס וכולכם מאבדים את העשתונות , אתם חייבים להבין הבן אדם היה חוקר מצ"ח , אתם יודעים כמה טוחנים להם את המוח שם , ובתור כזה הבחור ביצע רדיפות נוסח הסטלניזם אחרי מעשני סמים פעוטים ............. אני קורה לכם כחברי הפורום האהוב עלי ,,,,,,,,,להעביר נושא.

tiger

New member
ראית את הסרט בעיטה במצח?../images/Emo8.gif

אבוי לנו אם הגיע היום שניצטרך לישמוע הטפות על ניזקי הקאנביס מהפה של חוקרי מצח המעושנים...זמנים טובים הגיעו(וזה מנקודת הנחה היפוטתית שהבחור דובר אמת ושזו לא סתם הסטלה האחרונה שבאה לו בראש). אבל אל תידאג אם הוא לא יראה סימנים שלימדו אותו גם לדבר כמו בנאדם הפורום הזה יהיה המקום האחרון שיסבול מיזה. וואלה יופי,הוא עוד חושב שיש לו מה ללמד כאן מישהוא...אולי לילמוד,זה כן. t

0g30

New member
TIGER היקר .......דבר היו"ר.......

למרות שאנשל המקורית (ויצא לי להיתקל בחיקוי) מונתה רשמית בהליך דמוקרטי למלכת הפורומים הבלתי מעורערת .......אין ספק שאתה מתחיל לגלות ניצנים של נסיכות .......תמשיך ככה מי יודע אולי אתה המלך הבא ......... חזק ואמץ ........ בברכה יו"ר מכהן בפועל ממלכת הידרו אגף האיקסים

tiger

New member
אנחנו פועלים בשיטת במקל והגזר

תנחש מה אני? בוא נגיד שאם היינו השוטר הטוב והשוטר הרע אני לא הייתי הטוב... (לעיטים רחוקות אנחנו מיתחלפים אבל גם זה קורה) t

mr smoketoomuch

New member
לא להעיף את מה קוראים אותו מהפורום

נכון שהדיון עצמו מידי פעם יורד קצת ברמה אבל אחרי הכל הוא מעלה פה נקודת השקפה שונה ולדעתי זוהי בדיוק מטרת הפורום. יש להתחשב במצבו(מנאייק במיל.) ולנסות לעזור לו. אתם יודעים מה זה לחטוף קללות בילתי פוסקות במשך שלוש שנים, לעבור ליד חיילים בטרמפיאדה ולא לדעת אם ברגע שהוא עובר אותם הם לא יתנפלו עליו ויפוצצו אותו במכות, להתגייס לחיל שכל בנאדם נורמלי לומד כבר מינקות לתעב? לכן אני אומר שאין טעם להעיף אותו (אני מעריך שבמידת הצורך הוא יכול להחליף שם ולהיכנס מחדש) אלא ללחום בו במגרש הביתי, או כמו בצבא, לבוא עליו ביתרון מיספרי ולהוציא ממנו בכח את כל השטויות שהכניסו לו לראש במצ"ח.

למעלה