הייתי חייב להגיד את זה גם פה

e2 aka e2

New member
הייתי חייב להגיד את זה גם פה

הדבר הכי טוב שיצא עד היום בהיפ הופ שלנו. כמה סטיייל !! סוףףף סוףףףף עושים את זה כמו שצריייך !! וואה... איזה תותחים... כמה סטייל כמה פלייבההההה... איזה יופי!! מתוקה מס' אחת בארץ!! לא רואה אף אחת משום מקום טונה ראפר מס' אחד בארץ!!! אין אין איזה מלללללללך מה זה? כמה סטייל.. איזה תותח... סבא אוז כולם פשוט שורפייייייים.. אכזבה קטנה קטנה שהיה לי מהדיסק הזה זה שלא נתנו עוד יותר קטעים לג'י מאן... אבל בקטנה... סווווווף סוףףףףף היפ הופ כמו שצריך לעשות אותוווווווו... ועוד דבר אחד אחרון... איזה סאונד מעוללללללללללללללללללללללללללה יש לדיסק הזה!!!!!!!!! אין אין !! פשוט סאונד בןןןן זונה כל הכבוד לכם חבר'ה !!! עמדתם בציפיות שלי ואפילו יותר... דיסק כל כך טוב

מזה גם פה?!

זה המקום להגיד את זה
זה מה שאני כתבתי שהוא יצא הרבה מעל הציפיות שלי
צודק

JazzManToo

New member
עברתי דרך ב"ש היום בדרך הביתה

עצרתי בחנות דיסקים בתחנה מרכזית. באתי לקנות את הדיסק, המוכר אמר לי שכבר חמישה עותקים נמכרו היום!! ולא לשכוח להמשיך להצביע לקליפ ב-24!! SMS: 2043 ל-2424 באתר של 24(חינם!): http://www.music24.co.il/Videos.aspx מרימים את השבט למקום הראשון במצעד! shevet.com

e2 aka e2

New member
גם בחנויות בביג ובקניון קנו...

אני יודע באר שבע עד המוות :)

Lil M

New member
רק בפ"ת לא תמצא אפילו עותק אחד!!

אני כבר ארבעה ימים מנסה בכל חנות אפשרית!!!!!!!!

Scratch One

New member
צריך להמשיך לשגע ת'מוכר בקניון

הגדול, בטאוור רקורדס אין כלום בעיר המסריחה הזאת

Lil M

New member
נראלי המוכרים פה שונאים אותי :)

ישך מושג כמה הייתי בכל חנות??

Lil M

New member
גם בטאוור יקח שבוע

ואין זמן לת"א..תכננתי ללכת מחר אבל נפל עלי משהו.. צכה לחכות :\

ניגונים

New member
גם ברמת גן אין

ואני מחכה לדיסק הזה מתחילת הקיץ וכל פעם שאני הולך לבדוק ואומרים שאין אני קונה דיסק אחר ובקרוב ייגמר הכסף

למעלה