הייתי חייב, פשוט הייתי חייב

הייתי חייב, פשוט הייתי חייב

בהצבעה על מקום המפגש הבא בת"א הייתה אופציה אחת שקסמה לי במיוחד. Ilan´s Coffee Shop... לא שה-starbucks היה מקום רע, להיפך, נהניתי מאוד, אבל פשוט הייתי חייב להצביע למקום האחר - הרי זה מתבקש מאליו.

Justin Angel

New member
אילן...

אם אני או גרסיאלה מוצאים מקום אחד שפוי, אנחנו משנים את האופציות בהצבעה ל: גהנום, מדור 1 גהנום, מדור 2 המקום השפוי. האופציות האלו הם סתם בשביל הכיף :)

nadiwainer

New member
יש לי שאלה.....לא בקשר למקומות....

לפני כמה שמן כרמית הסבירה על הטריקטרה, אך מישהו אמר פעם בפורום מאגיה וכישוף, שהסמל מסמל גם את שלשת יסודות הכישוף.... יש בזה משהו נכון?

TheBlueOne

New member
תשובה

זהו קטע מתוך ספר הצללים שלי.. הולא לקוח מתוך ספר אחד כהגדרה. מצטער שהוא באנגלית. לא היה לי כוח לתרגם ואני יוצא מנק´ הנחה שאנגלית בסיסית ניתן להבנה .. אם מישהו בכל זאת לא מבין , אשמח לתרגם ולהוסיף מידע. Christian Symbolism: (מבחינה נוצרית) The Triquetra represents the Holy Trinity: the Father, Son, and Holy Spirit. The unbroken circle represents eternity. The interwoven nature of the symbol denotes the indivisibility and equality of the Holy Trinity. It symbolizes that the Holy Spirit is three beings of power, honor, and glory but is indivisibly one God. Pagan/Wiccan/Goddess Symbolism: (מבחינה פאגאנית/וויקאנית/אלילית) The Triquetra represents the threefold nature of the Goddess as virgin, mother and crone. It symbolizes life, death, and rebirth and the three forces of nature: earth, air, and water. The inner three circles represent the female element and fertility. מקווה שעזרתי ולו במעט.. :)

Saty

New member
המפגש הבא

מידע שהגיע לידיי לפני כמה ימים טוען כי ברגע זה נעשים מאמצים להודיע לאתר שאנחנו נבחר בעצמינו את מקום המפגש. והמקום הוא "איך לא?!" המולי-בלומס... פאב אירי חמוד לא רחוק מהים. מושלם. למרות שזה לא יער, זאת עדיין אווירה קצת יותר קרובה לכולנו:) מישהו מתנגד? שלכם.. Saty

Saty

New member
../images/Emo35.gif

ולמה היא לא מבוססת לפי דעתך? הייתכן כי...ההוסט לא מודע למתרחש?

Cath

New member
../images/Emo45.gifתומך בהחלט

תראו, פאב אירי... לא צריך להוסיף יותר כלום, לדעתי

מי אגם

New member
גם אני תומכת!

במיוחד כי בפאב אירי תהייה שתייה (אה, ומוזיקה) כמו שצריך!

למעלה