הייתי יום שישי בחרמון והיה

liran87s

New member
הייתי יום שישי בחרמון והיה ../images/Emo45.gif

בבוקר אמנם עד שעה עשר וחצי היה קרח כזהאבל משעה עשר וחצי היה מעולה, במסלול הראשי היו באמפים רוב היום ועליהם קפצתי וממש נהנתי, היה מזה"א טוב מאד (כל-כך טוב שכבר נשרפתי בפנים) הייתה בעיה רצינית עם שלג באופ-פיסט, זה היה בוצי כזה, אבל לא נורא, העיקר קצת גלשתי. הנעלים לא כאבו יותר, פשוט הוצאתי את המדרסים ועכשיו התחושה מעולה שם בפנים, ואני חייב להגיד שהציוד שלי פשוט פצצה ! אין עליו, פשוט מעולה, כזה דיוק... וזה מרכח את הנחיתות, ונוח... אחחחחחח, פשוט כיף... בקיצור, מקווה שירד עוד שלג בחרמון כי היית איזה חזיר חמודה כזו, לא ברור עד כמה היא נכונה.. ואם לא נגלוש יותר, אז שיהיה סוף עונה נהדר לכולנו

liran87s

New member
אה ועוד משהו...

מילוי חריצים החרמון זה באיכות הכי גרועה שראיתי עד כה, הייתי מעדיף להשאיר אצת הבורד כמו שהוא, זה עדיין נראה כאילו זה סרוט וכל הבורד משוייף כזה כמעט עד הסוף, לא יודע למה אבל הציוד של החרמון נראה מלמטה כאילו עשו לו שיפוץ טוב בהרבה... למרות שעשיתי מלוי בחרמון אני חושב שבפעם הקרובה שאני בחו"ל אני עושה שיפוץ חדש והפעם זה ייצא כמו שצריך אני מתאר לעצמי

yaircarel

New member
היי לירן, אתה לא יודע כמה רציתי

כמעט הגעתי לחרמון יום שישי, אבל אז גיליתי שאני צריך להיות בעבודה, כי היה פיילוט של איזה פרוייקט שעבדתי עליו. חוץ מזה אני כבר כמה ימים חולה
אמנם זה ה garbage time של העונה בחרמון, אבל היי שלג בפסח זה עדיין מחזה דיי נדיר בחרמון. אני מאוד מקווה שהשלג ישרוד את הגשם שצפוי השבוע כי אם כן אני יום שישי הזה עולה לחרמון. אחלה מתנת יום הולדת יהיה לקבל שלג לשנה ה 29 של חיי
שיהיה לכם ח ג ש מ ח

alonaski

New member
הופההההההההההה!!! ../images/Emo13.gif

חוגג יומולדת בשישי???...
ככה.... בלי להגיד לנו שום דבר???.... לא תתחמק מזה! אם יש לך יומולדת בשישי - חובה עליך להביא עוגה לפורום!
מזל טוב יאיר!!! שנה הבאה מחליף קידומת ומצטרף ל"גוד גאייס"
(=המועדון פתוח לקראתך ומחכה לך בזרועות פתוחות!
)

liran87s

New member
מזל"ט יאיר../images/Emo6.gifיש לנו משהו משותף../images/Emo7.gif

גם אני חולה כבר כמה ימים... זה כואב

למעלה