הייתי כאן פעם.. .שיתוף

Random Thoughts

New member
הייתי כאן פעם.. .שיתוף

שלום... הייתי כאן פעם ואז הייתי שם ושם ושם וצצתי כאן. רוצה לספר דבר מה קטן. חייתי במשך כמעט חודשיים באיזו מערה על איזה חוף באי בשם La Gomera שבאיים הקנריים המצאתי לעצמי שם המון תרגילים, דברים שזרמו לי עם הטבע ועם עצמי והגעתי להמון מקומות והמון חוויות והמון תובנות. חזרתי לארץ ועשיתי כאן ויפאסאנה. ואז שוב חזרתי לקרוא את קסטנדה וכעת אני ב"האש שבפנים" :) (איזה קיצור מוזר של החיים) ובויפאסאנה למדתי וגיליתי המון אך הגעתי שם לכל מיני מקומות שהגעתי אליהם לבדי בדרכים המוזרות שלי, לפעמים הרגשתי גאווה רבה ומצחיקה כי בודהה הגיע לדברים האלו בעצמו וממנו כולם לומדים שם, ואלו בעצם דברים מופלאים שהגעתי אליהם לבדי.. אבל שוב, גאווה מצחיקה. וכשאני קורא קסטנדה עכשיו, שוב, אני פתאום קורא על דברים שראיתי והגעתי אליהם לבד במיוחד ב"מתנת הנשר" וב"האש שבפנים" אך הגעתי אל הדברים האלו בלי סדר מסויים, כי לא היה לי אף מדריך. לא יודע מה לחשוב על כל זה.. מה שאני חש לפעמים זה כיף לא נורמאלי בגלל זה, אבל גם בלבול חזק מאד לפעמים. לא יודע אם אמרתי כאן מה שאני רוצה בכלל, רק חשבתי שזה מקום לשתף... אבל בכל מקרה, מה אתם/ן אומרים/ות? :)

עוד אחד נשרף!

נתגלגל לידי ספרון שחובר בידי מסיונר ברהמני שאחר התנצרותו חשף שלאותם עולמות שהגיע אליהם באמצעות מדיטציה, הגיעו אליהם בקלי קלוטו נרקומנים באמצעות סמי הזיה.

Random Thoughts

New member
....

נכון.. אין ספק שסמי הזיה מביאים אותך לאותם מקומות יודע זאת על בשרי. מה אתה רוצה לאמר בזאת?

היה מציאותי ותתפכח!

העולם והטבע לא נועדו בשביל לברוח מהמציאות ולשקוע בהזיות כאילו ואחרות. ואם הנך חש שכאילו אולי סטירה מצלצלת תעזור לך להתעורר «המן העז אשר צויתיך לבלתי אכול ממנו אכלת?» אכלת אותה בגדול! &מות תמות& ותשאל איך לא מת באותו יום? ומהו המות?

Random Thoughts

New member
...

דבר ראשון :) זה שחוויתי דברים כאלו על בשרי לא אומר שעודני חווה אותם... אמנם חווה את החוויות, אך ללא סמים. ודבר שני מהי המציאות אולי היא כאן בשביל שנהיה בתוכה ונדע גם לצאת ממנה למציאות אחרת לפעמים . אני אוהב את העולם והמציאות הזו ומציאויות אחרות. בלה בלה בלה בלו בלי. יש המון לאמר על זה :)

לא חשדתיך בצריכת סמים חלילה!

ואם תתמקם בדוגמה שהבאתי בסימנו של איבר בריא שאין חשים במציאותו, או אז תבין שאם הנך חש במציאותו של האגו או של חשיבות עצמית, סימן שמשהו אינו כל כך בסדר אצלך. וזכור אימתי חשת שיש לך עיניים בראשך אם לא בזמן שהחלו לכאוב.

Random Thoughts

New member
מחסור

יש כאן בתובנה מצידי. באמת באמת. לא הבנתי את עניין הדוגמא של האיבר לא הבנתי למה דברתי איתי על האגו והחשיבות העצמית והבנתי שעניין העיניים קשור לשני הדברים האחרים שלא הבנתי :) ובכלל אהבתי את המשפט הזה. תסביר לי?

עיין בתגובתי בסמוך

ואף שם טעיתי ותעתעתי. תגובה זו לא השתיכה עבורך, ומקום כבודה בשרשור של מיכל הררי. ואשמח להרחיב אי שם את נושא זה כי שם מקומו, כמדומני נושא השרשור עם או בלי ציניות. פשוט הסתבכתי עם כתב החרטומים שלכם באנגלית.

Random Thoughts

New member
אווווו

הבנתי הבנתי :) חקרתי מעט בארכיונים. :) אני חושב שאם אני חש במציאותו של האגו והחשיבות הפנימית, משמע (לדעתי) שמשהו בסדר אצלי - לזהות משהו בתוכי זה השלב הראשון... לשפצר/לתקן/להעיף אותו זה השלב הבא והוא בהליכים. ואמנם אהבתי את משפט העיניים אך לא מסכים עימו למרות יופיו :)

התנצלות!

רק כעת שמתי לב שתגובתי זו אינה שייכת לשרשור זה בו הדגמתי לך את סימנו של איבר בריא. עמך הסליחה! עוד תסביך קטנטן עקב גלישה דרך המלפפון.

Seeker68

New member
אתה נשמע כמו אחד שיודע...

מה אתה יכול לספר

Random Thoughts

New member
מה נשמע שאני יודע?

באמת אני שואל. ואם תחטט כאן טוב טוב אולי תמצא משהו ממני שיגע. מכיר את האתר? יודע איך לזרום בו?

Random Thoughts

New member
חי חו חי :)

איזה חיוך מתגרה הוספת שם :) אמרתי קודם שצריך לחטט טוב טוב. אם לא תחטט טוב יכול להיות שתיפול רק על מה שמצריך פטריות :)

איני מתיימר להיות מר ידען.

אולם לא לחינם השווה קרל הגדול את הדת = אופיום ההמונים. ובעיני כל הדתות שוות הם למשחק ילדים. שלמרות היות הילד מוגבל על ידי הוריו, הרי הוא ממציא את עצמו בתחומי המשחק, ע``פ חוקים שבודאם מליבו. אני השחקן אין זה אני,והמקום אינו אלא מקום דמיוני. (מתוך דרמה למשחק)

מה אני אומר

אני אומר שאני שמח בשבילך שאתה נהנה ושאולי שווה לשקול להכניס לחיים שלנו בזמן כזה או אחר מדריך טוב, כדי שיביא קצת אנרגיה מארגנת מבחוץ, יעזור מבחוץ בזמן שאנחנו עוזרים מבפנים.

למעלה