הייתי מעוניינת לקבל המלצה על,

noaaaa

New member
גם אני כבשה

מה מה מה ס ת ם אני הייתי בטאנה והיה אחלה מן אחלה. גם ככה רוב הזמן לא היינו בחדרים והיה שרות מעולה,חדרים נקיים,אוכל טעים והכל סבבי בבי ו...משהו מגניב:טרקטורון מעופף!!! ממליצה בחום. זה כמו הבקאי בארץ,יש נהג שלוקח אותך מהטאנה לכיוון היציאה מצאנג מאי,מגיעים למקום שנראה כמו מושב ו...מטוס ...וטייס..ותוך כמה דקות את באויר וזה כייף לא נורמאלי אז שווה בהחלט.

רינת ס

New member
האמת היא שאני לא מאמינה

שיעדר באמת לוקח למקומות הכי טובים, אני דיי בטוחה שבגלל ששמעת המלצה על המקום , לא בדקת במקומות אחרים וחבל, זה כמו שקרה לי בבנקוק, הלכתי לדי אנד די בעקבות המלצה של ישראלים קפאתי מקור (עד שבעלי מצא את מנגנון המזגן מאחורי התריס) המיזרונים היו עשויים מבטון ורעש השיפוצים העיר אותנו כל בוקר ב-07:00 וכמו שני מטומטמים נשארנו שם, בדיעבד הסתבר לי שתמורת 50 ש"ח נוספים לזוג יכולתי לישון ב-אסיה, גם הייתי נהינת הרבה יותר וגם היה חוסך לי הרבה מוניות למרכז, לכן לדעתי חשוב לבדוק כל הזמן ולא לסמוך על ה"עדר" אני כבר לעולם לא יהיה כבשה

רינת ס

New member
הייתי מעוניינת לקבל המלצה על,

מלון גסט האוס בצ´אנג-מאי ומשום מה הישראלים תמיד ממליצים/משמיצים את טאנה ופרדייס, עושה רושם שלא קיימים מקומות אחרים או שכרגיל תופעת העדר מתבטאת כאן במלואה?

aviron

New member
ואלו הן מלחמות היהודים:

בראשית היה "טאנה". ויראו כי-טוב ויפתחו את "לאנה". ראו זאת שבט אפרים ויצאו אלי-קרב ויפתחו את פרדייס. בינגו !! קלעת בול ! יש עוד עשרות רבות מאד של גסטהאוס´ז - באותו איזור (איזור "שער טאפה" ובאותה רמה. אלא מהי? אכן ! תופעת העדר. (מבלי לנסות להעליב אף אחד !). אלא באם את מחפשת את החומוס הדליל והמחורבן, את הכבד המטוגן עם בצל (!)- כמו בבית !!! והחביתה. או את המקלדת בעברית באינטרנט, את החברה מהקן ואת התאי(ת) שיודע "לקשקש" קצת בעברית. (לכל זה אפשר להגיע לטאנה או לפארדייס- ולחזור לגסט האוס האחר. לסיכום: המון המון גסט האוס´ז בצ.מאי עם חברה נחמדים מדנמרק, יפן, אנגלים ואיטלקים וגם ישראלים.

רינת ס

New member
אז אבי כשאני מגיעה משדה התעופה

לאן לבקש מהנהג שייקח אותי? כדאי לטאנה ומשם לחפש מקום ברגל? יש לך מושג מה סדר גודל המחירים בגסט האוסים? תודה מראש

זה לא שאין מקומות אחרים...

זה מן מנהג כזה שיש מקום טוב כל הישראלים הולכים אליו אני שמעתי כל כך הרבה על הטאנה הגעתי לשם היחס היה גרוע המקום עצמו לא משהו ובעל המקום נתן הרגשה שאנחנו מציקים לו במקרה שמעתי מישהו שדיבר על פרדייז אז ראיתי שאין לי מה להפסיד ונסעתי לשם היחס מעולה מקום מאוד יפה ויש אפילו מסעדה מעולה.... (דרך אגב את הלילה הראשון קיבלנו חינם ) לפי דעתי כדאי ומומלץ לשהות שם אבל זה לא אומר שאת לא יכולה לנסות אחרים... ואפילו אם אני זוכר נכון יש אנשים שיקחו אותך לגסטהאוס מסוים חינם אפילו אם את לא תרצי אותו העיקר מבחינתם שתראי את המקום לא תרצי את תמיד יכולה להגיד לא תודה ולהמשיך הלאה... בהצלחה ברי

aviron

New member
כח שושנה - רות עבור..

קודם-כל: אכן כדאי לקרוא בעיון הודעתה של כח שושנה אודות טאנה. באם נהנו שם - למה לא? איך שלא יהיה - מהשדה בצ´.מאי כדאי להגיע אל שער טאפה (TAPEׂ) . באיזור זה מירב הגסטהאוסים. האיזור הינו מרכזי , בסמוך לשער הראשי של החומה העתיקה ובמרחק הליכה משוק-הלילה.

למעלה