הייתי מציעה את השיר להלחנה

ETTY12

New member
הייתי מציעה את השיר להלחנה

דליה , לפי השיר שחיברת אני מרגישה שאת אישה מיוחדת מאוד, ובתך הייתה גם כן מאוד מיוחדת, תני לזה דרור , זה מקסים בעיניי. אתי - אמא של מלכי

דליה ח

New member
תודה אתי,

על המחמאות, ועל ההצעה. אכן יש כבר שירים שלי שהולחנו ואף הושמעו ברדיו. את יכולה לשמוע אותם באתר של אודליה. אולי יום אחד אוציא ספר שירים שלי, להשאיר משהו אחרי..... וכמוכן אקדיש אותו לאודליה, שנתנה לי השראה גדולה גם בחייה.

דליה ח

New member
לא אילנה, אני בפסק זמן...

לאחרונה הרגשתי שאני חוזרת על עצמי, הרי מה כבר אפשר להוסיף ? הרגשות לא משתנים, ואני כותבת לעצמי ולאחרים כך סתם. סוג של כתיבה טיפולית. זה הכי טיפול עצמי שאפשר. מומלץ לכל אחד ואחת, לכתוב, למגירה, אפילו לכתוב ולזרוק {למי שפוחד מחשיפה}, העיקר לרוקן את הבטן על הנייר. הוא סופג הכל, מעולם לא מתלונן.

eaz1514

New member
דליה, קראתי בצהרים את תשובתך

אבל לא היה לי זמן לענות. אחה"צ הלכתי לאורטופד ובזמן שהמתנתי לקחתי ליד מגזין שהיה מונח על הכסא לידי. דפדפתי בלי לראות ממש עד שהגעתי לתמונה שלך ושל אודליה איך מכל גליונות לאשה בדיוק זה היה מונח לידי ?! קראתי שוב את כל הכתבה ומה אגיד לך, למעשה כבר נגמרו לי המילים. חודש לא קל, אני יודעת שתהי בסדר.
אילנה, אמא של רונן

דליה ח

New member
ועל זה נאמר..."לאלוהים פתרונים"...

אילנה, לו הייתי אדם מאמין, הייתי אומרת לך שאין מקריות בעולם. כך אומרים כשיש צירוף מקרים כזה. אבל מי יודע ? לא לכך דבר יש הסבר בעולם. העיתון מפברואר, ואני שמחה שעדיין הוא מגיע לקריאה בכל מיני מקומות. תודה על התמיכה, אני אהיה בסדר, גם בחודש הקשה הזה......................דליה

eaz1514

New member
../images/Emo140.gif אני איתך בקטע של מקריות ../images/Emo189.gif

למעלה