בחייאת, מה מירון קשור עכשיו לעניין?
אתה באמת לא מבין? בהר מירון ציפצפו על חוקי התקהלות ובטיחות במבנה על מנת להשתטח על קבר. פה מצפצפים על הביטחון האישי שלהם למטרה זהה. מקרה שאמונה גורמת לאנשים להתנהל בחוסר שיקול דעת .
מדובר בשטח שכולו בשליטת צה"ל.
אם כל היה יופי טופי , צה"ל לא היה מגיש תלונה. יש סיבה שצה"ל הכריז על המקום שטח צבאי סגור. אף אדם בר דעת לא יגיע לגדר הגבול של מדינה עוינת בלילה ללא תאום . זה לא גבול הולנד בלגיה.
כמובן שהיו צריכים לתאם את כניסתם
אז זהו שהם לא. ללא הסדרים הם ניסו לקבוע עבודות בשטח.
אבל חרטוטי ליינט על "שטח אויב" ושאר המצאות
כן נו לבנון היא ממש דיסנילנד. אתה מקשיב לעצמך? באמת בא לך עוד חטופים גם אצל החיזבאללה?
ממש בימים אלה עובדים על תיאומים כאלה ואין לצה"ל כל התנגדות בנושא),
שוב תרגום לגוף הסרט. צה"ל יסכים מן הסתם. בינתיים לא הסכים. זה לא אומר שהמקום מגרש משחקים כפי שאתם הורגלתם להתנהל בגדה המערבית, יש"ע למתקשים.
גם שצה"ל יסכים זה יהיה תוך תיאום, בשעות יום , וכאשר יוכל להקצות חיילים למען ליווי ביטחוני לאזור , ואז אני בהוד שמלנאנותי אוכל לטעון שהמעשה אולי מטומטם מסיבות פוליטיות בגלל שמדינת ישראל מצפצפת ומאפשרת לאזרחיה להיכנס לשטח ריבוני של מדינה אחרת ללא אישורה, אבל לא מטורף מסיבות ביטחוניות אישיות. אתה הבנת את ההבדל?
אני מעדיף לדון בנתוני האמת אם לא אכפת לך, עם או בלי ייחוסי נביחות למי שמתקשה להתמודד עם זה. מה "מקום אישי" בסיפור הזה לא הבנתי, אבל די לי בכך שאתה הבנת כך שאין צורך שתנמק.
נימקתי בצורה ברורה למדי : קבר שחלקו בגבול ישראל, חלקו בגבול לבנון, מדינה עוינת, אזרחים שהגיעו ללא תאום, סיכנו את עצמם ונכנסו לשטח צבאי, בלילה ואז גם חצו את הגדר כי זה היה הזמן הראוי מבחינתם לשפץ קבר.
מה לא לא מדויק שם שגורם לך להגיב כאילו נגשו לקבר בבני ברק?