הייתי משליכה למדורת ל``ג בעומר....

shoteret

New member
הייתי משליכה למדורת ל``ג בעומר....

היי סקסיים אז הנה 5 דברים שהייתי משליכה למדורת ל``ג בעומר 1. תנוחות שאיתן ניתן לזכות בתחרות אתלטיקה קלה. 2. סקס עם פרטנר קבוע. 3. קנדומים. 4. סקס רק במיטה זוגית. 5. אוראלי כשלא בא לי. 6. חדירה וגמרנו 7. הגבר הוא היוזם מינית מה הייתם אתם משליכים למדורה? נוני

הנשוי

New member
יש לך קצת בעיה עם מספרים B-p

אני הייתי משליך למדורה 1.כאבי ראש 2.כאבי בטן 3.כאבי מחזור 4.חוסר זמן 5.עייפות נשים זה לתשומת ליבכן

shoteret

New member
:cool: בעייה עם מספרים אתה אומר??

היי לך, טוב בגלל זה אני מנהלת פורום סקס ואתה לא. לי מותר!!! נוריתי

ואוו, מאיפה כל הרפרטואר???

אז אחרי ככלות הכל.. זה העידות הטובה ביותר לכך ש... אינך מענג את זוגתך כפי שאתה מתהדר... כי בן זוגי מעולם לא שמע ממני את המלים הללו! (והוא גם לא מכיר אותן...) הוא יודע היטב מה לעשות!!! אם אני עייפה, אם יש לי כאב ראש/ בטן וכו` .... והוא ``ניגש`` אלי... הכל מתגמד לנוכח העינוג המצפה לי! לתשומת ליבך!!! ובכלל - לתשומת ליבם של כל הגברים - אם אתם שומעים את זה זה צריך להדליק לכם אור אדום: זה אומר שאינכם בקיאים במלאכה כפי שאתם חושבים... יש לכם עוד מה ללמוד!

הנשוי

New member
לדגה

א. כתבתי בכללי ב.בן זוגך גם לא צוחק אף פעם כי כנראה אין לך חוש הומור ג.ואם הוא לא שמע ממך על כאבי מחזור אז כנראה את בגיל הבלות

mna

New member
משליך לפח . . .

1. קנדומים. 2. תחתונים של הפרטנרית. 3. בחורות ששוכבות כ``בול עץ`` - מקומן במדורה. 4. משחקות אותה ``קשות להשגה``. 5. מישהי שלא התקלחה ורוצה אנאלי . . . 6. מישהי שלא משתמשת בדיאודורנט. 7. אחת שרוצה לקבל ציון על ביצועים. 8. סטוצ`ים של חפוז וזהו.

שוטרת

הייתי משליך למדורה...את הרשימה שלך, הייתי מנקד אנס - בחטף פתח... הייתי רוצה לנקד אותך - גם אם היית סימן שאלה, מה רע באתלטיקה קלה ? תרגילי התעמלות של למטה למעלה, לא שמעתי תלונות שרע לה, מזיעים מחליקים על שמן ריחני, פיסיקה משולבת במצב רוחני, חוץ מזה - לגבי האוראלי ... מה זה לא בא לי ??? (-: כמורת הפורום את אמורה לחנך לקונדום, מי שלא נזהר - יועלה על הגרדום, זכרי - סקס בטוח איננו סקס רע, במיטה זוגית, על שולחן המטבח או במערה... נשיקות.... הלאות הנעימה שאחרי

shoteret

New member
אי אפשר לומר....

היי סקסי, אתה יכול לומר הכל אבל שאינני מורות פורום מובילה זאת אינך יכול לומר ולו גם כבדיחה כי עובדה שהשארת הודעה ואפילו בחריזה בוודאי גם השקעת הרבה מחשבה והתוצאה באמת נאה ואם ציונים השוטרת היתה נותנת בודאי היית מקבל ציון נפלא. וזהו בעצם חלומה של כל מורה גם אם את פורום סקס היא מובילה תחשוב על זה!!

למעלה