הייתי משנה את השם של הפורום

הייתי משנה את השם של הפורום

לאהבה נכזבת, געגוע נצחי או בואי תחזרי.
בדיוק אני חושבת לעצמי שבפורום הרווקי שלידינו: " תפוז לסביות".
כמעט ובכלל לא מתלוננים על פרידות,
זה לא שאין, זה ראש צעיר ובריא
ומבין שאם נפרדנו זה לא מתאים, אוספים את עצמיכן עם כל הקושי וממשיכים הלאה. עיסוק אובססבי באותה אחת "חפירות" של חודשים ארוכים לא בהכרח מועילים לא לך ולא לה.
פעמים שקט זה מתנה ענקית לחיים.
אני יודעת שדברי יקפיצו כמה סדרתיות בפורום, אבל ביננו איך אפשר להתקדם, לסלוח, לשכוח, לאהוב מחדש, אם אתן מחזיקות באותה אחת, בכאב ובאובדן
גם אני בתהליך פרידה, כן יש לי געגוע ודווקא מהמקום הזה הרשיתי לעצמי
לכתוב את הנאום החפרני הזה
ואפילו להקדיש שיר
לכל המתמודדות, לאקסיות, לאלו שמשנות את שמן בפורום עם ניקים חדשים בכל יום, כי תם עידן הכוכביות,
ובעיקר בעיקר לאחת שבשבילה כתבתי.

פאקינג לשחרר
לדעת לאהוב שהלב מתכווץ
צריך גם לדעת לשחרר.
את נהגת טובה
לא רק שאת מאיצה
את חייבת לשחרר ברקס
לאט, מתון ,בעיתוי.
אחרת את נזרקת, מתפרקת ,
לא להתבלבל מהנוף
המקסים שבדרך.
כן הוא הכן עוצר נשימה
אך הוא לא היעד,
לא התחנה האחרונה.
הפרק האחרון בסדרה
אולי או שלא תהיה עונה חדשה
לקבל את הלא
למרות שהלב צורח כן
להנות שוב מהשיר ששלחה לך.
לחייך בלי אולי
לא היא לא תבוא יותר לחבק,
להיזכר,באותו הסלע ברגע חשוך
עוצמת עיניים ליותר מחיבוק
מושכת חזק
מפזרת את הקסם
לא אני לא מתחרטת
אני בפעם הראשונה
משתהה
מעריכה אותך על האיפוק ,,
וסוגדת לחוזק .
לילה טוב

י

my life my way

New member
וואוו כל מילה נכונה

מהיום שהכרתי את הפורום הזה לפני 3 שנים, התבגרתי ב10 שנים
זה המקום הכי כואב ויחד עם זאת הכי אמיתי

את יודעת פרידה מקשר של אהבה גדולה זה קצת כמו שמישהו

מת לך... ובאבל אין כללים. כל אחד בדרכו...
לפני כמה זמן הייתי בקורס מקצועי בנושא ויש כל מיני דרכים להתאבל - יש את מי שיסגור דברים ויתרחק וימשיך הלאה מבלי לגעת יותר בכאב כי אי אפשר לשאת אותו כל כך הרבה. יש את מי שימשיך להיות עסוק כל החיים באובדן ובאותו אדם שאיבד וכך יוכל להמשיך לחיות את כל טווח הרגשות גם בדברים אחרים בחיים. יש את מי שימשיך בדרך זו או אחרת שיחות אין סופיות עם האהוב שהלך ולפעמים בשיחות האלה יש כאילו המשך התפתחות של הקשר המשמעותי למרות שבמציאות כבר איננו. זה לאו דווקא חוסם מהתקדמות והמשך בחיים וביחסים. ואין דרך אחת נכונה!
פעם חשבו שיש שלבים לאבל וצריך לעבור אותם ולשים דברים מאחורה... היום כבר אומרים משהו אחר לגמרי. כל אחד בדרכו. גם הדרך שלך בסדר גמור אבל היא לא היחידה הנכונה... ולא מתאימה לכל אחד.
את שומעת פה הרבה געגועים וכאב, לא בטוח שזה כל מה שיש לאנשים בחיים, אולי יש להם עוד חוויות וחלקים נוספים, גם אם הם בוחרים לכתוב את הכאב כאן...
בהצלחה לך בדרכך

stillwaiting21

New member
יקירה, בואי ונשים לך מראה לרגע קט

קשה לך להפריד בין סקס לאהבה. קשה לך לראות שליבה של מישהי נתון למישהי אחת ומיוחדת בעוד שלבך נתון בידי אחת זמן לא קצר של פרידות וחזרות. שכולנו עדות להן. את מתלוננת על שינוי שמות בפורום כי תם עידן הכוכביות כשנראה שלך בלבד יש מספר כינויים שאת משתמשת בהם (אה וגם לחברה שלך) ושלא נתחיל לדבר על הצפת הכוכביות שהעלתן כאן ללא הרף באותם הימים . בגללכן סגרו את האופציה הזאת זה ברור. אז יכול להיות שההתמודדות האישית שלך עם הפרידה שאת חווה היא ״לבקר״ את בנות הפורום בעוד שאת הביקורת הזו נראה לי שאת צריכה לכוון כלפי עצמך.
ואם אני טועה. אשרייך(אני אשתמש בניב שלכן, תרשי לי) , תזפזפי, תקפצי מאחת לאחת תחווי מלא ותקראי לזה איך שאת רוצה.
אבל תסלחי לי, שלא אקח עצה ממך, ואמשיך לאהוב אותה אחת עם המילה שכל כך קשה לך לקבל וזה בסדר, אני מבינה - לנצח.
בהצלחה

עקשן היית חסרה לי נשמה

צאי עכבר ממאורתך, ותזדהי
אני לא מכירה אותך
היומרנות שלך לדבר בשם ליבם של אנשים, לתקוף את חיי הסקס ואהבה
כשאת הניק הזה פתחת היום,
בהחלט מעוררת סימני שאלה מדאיגים,
לשאר המגיבות זה לא כן ולא שחור
הפורום מכיל את כל אבל כל השיט
תתמדנה בהודעות פרידה
חלקו אותן למשפטים
שגרו כל אחד בנפרד בהפרש של מספר דקות עקבי , זה הכי מרתק ככה
וגם מומלץ לקחת קורס קריאה
להוציא מילים ומשפטים מהקשרן ,
אבל הכי מומלץ קורס בלהיות בן אדם
כי אין לי מושג מי הדרעקית
שנכנסה לי למיטה ,ואל לי ליבי
הרגלי חיי ואהבתי

stillwaiting21

New member
מסכימה איתך על דבר אחד

קורס בלהיות בנאדם זה אכן מומלץ
הנה מילים שלך שהגבת למישהי מבולבלת שכותבת בפורום בבקשה תגידי לי אם זה להיות בנאדם
אף אחד לא היה נכנס לך לדרך חיים אם לא היית מנסה לכפות אותה על כולנו שוב ושוב
הבכי שלנו חופר לך, אחלה. אז דפדפי.
אנשים שונים חושבים אחרת

והנה המילים שלך בבקשה

אני קוראת אותך, ,
יש בך מימד של האשמה כלפי הבעל
אתה דחפת להתנסות לסבית
אתה לא מנצל או עושה ייעוץ
אני נותנת לך סיכוי מוגבל בזמן וכו`
הי תתאפסי , את חתכת ממוסכמות
זאת את שצריכה לעשות לשקם
להחליט אם לחתוך
אל תפילי את האשמות עליו
אם לא מתאים לך פשוט תלכי
אבל אף אחד לא ישתחוה לרגליך

זאת דעתי מקווה שהוא לא קרא
את השטויות שכתבת
שתמצאי דרך בוגרת ואחראית
לדו שיח איתו,
שבת שלום

stillwaiting21

New member
אני אדפדףף בשמחה

ואת בתמורה לא תשתלחי כאן יותר על כאלו שאת לא מכירה, זה אנשים מאחורי הכתוב שמשתפים בדברים הכי רגישים שלהם לא טוקבקיסטים משועממים
אפשר להיות אנשים שונים, אפשר לחשוב אחרת, אפשר להעביר ביקורת אבל יש דרך , תגידי מה שאת רוצה אבל תפחיתי את המהירות לא צריך 200 קמש זה עבירה על החוק ;)
לילה טוב

רגע לפני שינה..

בנות, כולנו פה מאיזו סיבה. כל אחת מתמודדת בדרכה ולכל אחת סיפור אחר. הפורום הזה הוא מקום לברוח אליו, אחד כזה שאמור להרגיש בטוח ולחזק. מי כמונו יודעת כמה טוב כשיש היכן לפרוק. אל תשפטו... אל תשתלחו... אל תריבו... פשוט תקבלו...

אני חושבת שאת טועה

את ועוד כמוך פה לא בצד של הנפגעת ונעזבת לא מאחלת לך להרגיש מה שאני מרגישה או בכלל לעבור את מה שאני עברתי איתה. אז בבקשה לא לשפוט ופורום זה נועד גם לזה במיוחד שחיי איתה התחילו פה. לילה טוב מלא בגעגועים אליה

אני חושבת שאין זכות

לאף אחת לדבר בשם הרגש שלי והחיים הפרטיים שלי, קל וחומר כשאין לך מושג מה הם חיי, מי אני ומה עברתי

stillwaiting21

New member
כנראה שאכן היית זקוקה למראה

תראי איזה יופי למדת דרך עצמך את השיעור
יפה מאד, עכשיו אולי תלמדי גם שאם תתנהגי יותר ברגישות לאנשים תקבלי את אותו היחס מצידם

למעלה