הייתי נורא רוצה לקנות מכשיר

Bisly

New member
הייתי נורא רוצה לקנות מכשיר

Pocket Pc אבל יש לזה 2 חסרונות מבחינתי ... 1. האינטרנט - אבל גם לזה יש פתרונות אחד לחבר את ה Pocket Pc לקו טלפון רגיל שבו המהירות תיהיה נמוכה עד 9 קב לשנייה ... פתרון שני לחבר לסלולארי רציתי לדעת כמה זה עולה כל דקה שאתה מחובר עם המכשיר לפלאפון הסלולארי לדוגמא ברשת סלקום אורנג סלקום ואמיגו, ואם יש איזה מן מבצע חופשי חודשי באחת החברות? וגם רציתי לדעת מה המהירות של העברת הנתונים ? חסרון שני: 2. הארד דיסק - תמיד במפרטים של המחשבים האלה אני רואה את הזיכרון של המכשיר אבל לא את גודל ההארד דיסק שלו כבר יש מכשירי Pocket Pc עם הארד דיסק של יותר מ10 גיגה בייט ? תודה רבה לכל העוזרים

OLTRA

New member
עומרי אז ככה.

אממ קודם כל האינטרנט לא כמו שאתה חושב, זה לא אותו דבר כמו במחשב רגיל זה קצת פחות יפה אבל אותו ביצויים, וחוץ מזה זה לא הדבר העיקרי במחשב הזה, לא יצרו אותו בשביל לגלוש באינטרנט. אתה יכול לחבר את האינטרנט בשלושה דרכים: 1. הדרך היקרה: לקנות מודם אלחוטי לחבר כרטיס סימס של טלפון ולגלוש מכל מקום בעולם. 2. פחות יקרה: דרך אינפרא אדום, ישנם פלאפונים שתומכים בשירות אינפרא אדום אתה פותח תקשורת עם הפלאפון שלך בעמצאות אינפרא וזהו אתה מחובר. 3. האפשרות הזולה: פשוט דרך מודם רגיל. לגבי הדבר השני: קודם כל ניתן להרחיב בנתיים עד 5 ג´גה אבל שמעתי כבר שהמציאו אפילו 50 ג´גה אז לך תידע, אם אתה הולך על האייפק (מה שאני הכי ממליץ) אתה צריך לקנות שרוול, ואז אתה יכול להרחיב כמה שאתה רוצה את הזיכרון.

OLTRA

New member
אממ ודרך אגב.

כל מכשירי הפוקט פיסי מגיעים עם 64 זיכרון ראם 32 ראם. וגם הדגמים שיצאו עוד שנתיים יהיו ככה אבל יש פיתרון של הרחבות ועל זה תוכל לקרוא בהודעה הקודמת.

למעלה