הייתי נורא

• פותח הנושא k1235
  • פורסם בתאריך

k1235

New member
הייתי נורא

רוצה לקבל תפריט טובה כדי להויד 4 קילו אני בת 14 וחצי שוקלת 45 ואני מטר 1.56 האם אני צריכה לרזות בכלל וכמה?

כנסי

אם אי פעם תצטרכי לרזות כדאי שתגשי ליעוץ תזונתי כלומר דיאטניתשתרכיב לך פשריט לא נראה לי שאת צריכה בשלב הזה רלזות כי את במשקל מצויין!

נורא

את לא צריכה לרדת במשקל ואסור לך לעשות דיאטה ולא כדאי לך להתחיל בזה אפילו. גשי לדיאטנ/ית שיתאימו לך תפריט לשמירה/עליה במשקל תוך אספקה נאותה של כל רכיבי התזונה שגופך זקוק להם בפרט בגילך. מה שאת רוצה רק יפגע בגופך ובגדילה שלך ואפילו עלול לגרום לך בעתיד להיות בוגרת עם עודף משקל.

k1235

New member
אני יודעת...

שאני רזה ויש לי גוף יפה בלי להשתחצן אבל יש לי טיפונת בטן מרגיזה קטנטונת שהייתי רוצה להוריד

k1235

New member
למה...?../images/Emo41.gif

איך זה מתקשר שאם אני עושה דיאטה עכשיו זה יפגע בי בעתיד? אני לא רוצה לצום והתקשרתי לקבוע תור לדיאטנית אבל אמרו לי שאני צריכה קודם כל לגשת לרופא לעשות בדיקות דם ואם הוא לא ייתן לי אישור לגשת לדיאטנית מה אני אעשה?
מראש

כנסי

אני לא דיאטנית ולא רופאה אבל אני חושבת שאת רזה וברגע שתתחילי לאכול פחות את תרזי יותר... וזה יפגע לך בצמיחה כי שאוכלים פחות ממה שצריכים משמע סיפוק מעט מדי של קלוריות ושל אבות מזון מה שפוגע בעצמות בגמישותן ובהתפתחות ך בגיל ההתבגרות

k1235

New member
אז...?

מה אני יעשה עם הבטון הקטנה מהרגיזה הזאת?

פשוט מאוד.. כנסי ותפנימי

אם את רזה ויש לך בטן זה כבר מבנה גוף הרי כל אדם השמון המעט שיש לו .. אם בכלל מתרכז במקומום אחר ואצלך הבעיה לא קשורה למשקל עודף אלא לאזור הבטן שהוא בעייית אצלך אני חושבת שכפיפות בטן ותרגילים לחיטוב ומתיחות יעזרו בהחלט בהצלחה =)

k1235

New member
תודה

ושלא תחשבי שזאת בטן נשפכת לא קצת בטן קטנטונת כזאת

FreeFeeling

New member
מריח כמו MTV

שלום לך
נשמע שגם לך יש את מה שיש לכולנו ,שטיפת-מוח = brainwashing... חבל ,אבל זה התקופה של האנושות ,עם כול הטוב והפחות טוב.. כולנו מרגישים מגושמים ולעולם לא נרגיש טוב? אם כול הפרסומים.. תרגישי טוב עם מי שאת ,במיוחד שאת בעצמך אומרת שבסך הכול טוב לך. (כיף לשמוע ותמשיכי ככה) ואני עוד גבר כך שאצל בחורות זה אמור להיות הרבה יותר קצוני כמו שנאמר חשוב לאכול וגם כושר גופני בתאבון
בן

למעלה