הייתי עם סיון היום בחוג חדש אחה"צ

הייתי עם סיון היום בחוג חדש אחה"צ

חוג ריקודים לילדים נכים, החוג נקרא "מתגלגלים בתנועה" יש על כל ילד מרקיד או חונך, המדריך של החוג (להלן: "המרקיד"...) מלמד את הצעדים ואז הם רוקדים עם הילדים, מסובבים אותם על המקום, קדימה אחורה, נכנסים למעגל יוצאים מהמעגל - נורא נחמד ומיוחד, סיון התביישה אבל היה נראה שהיא די מרוצה, המדריך אמר לי שהוא בטוח שעוד כמה פעמים סיון תיפתח ויותר תראה שהיא נהנית.....

../images/Emo13.gif כן, זה היה ממש נחמד לראות אותה ואת כל

הילדים בכסאות גלגלים משתתפים בחוג שהוא לכאורה לאנשים "רגילים ומהלכים", אני אתן לה עוד כמה פעמים להתרגל לחוג ואז אעשה סדרת תמונות ואעלה לכאן

מיכלי, זה נשמע דבר מרגש מאוד ומיוחד להפליא.

איזה רעיון כביר. אני זוכרת באחד המשדרים של נולד לרקוד, הופיע בחור נכה על כסא גלגלים שנתן שם הופעות מקפיאות דם ממש. איזה כשרון, איזה עצמה, איזו רגישות והכי הרבה: איזה איכות! השופטים התרגשו ואני הזלתי דמעות. אם זכרוני אינו מטעני מדובר בבחור צעיר שנפצע בצבא ופשוט שיקם עצמו בעזרת הריקוד, אך נשאר משותק. אני פשוט הייתי גאה בו. איזה בחור מדהים. איזה אומץ להבין באיזו סיטואציה הוא נמצא, ואיזה כלים נתונים בידיו ואיך הוא לוקח אותם בשתי ידיו ומתעל אותם לטובתו, בין אם זה רק תחביב או משהו במעבר לזה. הערצתי אותו ועודני חושבת עליו מדי פעם בפעם. כמובן שהוא עלה בזכרוני מייד כשקראתי דברייך. אני מעריצה אותך על כך שאת מאפשרת לסיווני היפה שלך לחוות כל כך הרבה סוגים של חוויות מעשירות, ומאשירות וגם אם לאחרים נראה שעל פניו היא לא מרגישה או חווה דבר, את הרי יודעת יותר מכולם מה זה עושה עבורה. את האמא האולטימטיבית בעיניי. אני בטוחה שכשהיא תתמזג עם הקבוצה ותרגיש בטחון סביבתי ועצמי היא תפרח, ועוד איך תפרח. אני מאמינה בה בענק. הקטנה הזאת גדולה.

haya or

New member
נשמע מדהים

אצלנו בעיר יש חוג של מבוגרים . אשמח לשמוע עוד בהמשך . ומקווה שסיווני תהנה הלאה.

תודה אספר... גם אצלינו יש גם למבוגרים

והמרקיד של הילדים גם מעביר למבוגרים, סיפר לי אתמול ואמר שהמבוגרים באים עם המטפלים והמטפלות הפיליפיניים והוא מלמד את המטפלים את הצעדים ואמר לי - צריך לראות את זה איך הפיליפינים רוקדים ריקודי עם עם המטופלים שלהם....

נשמע מדהים. אני מכירה את החוגים למבוגרים

על כסאות גלגלים, ולא ידעתי שיש גם לילדים. כשהייתי בקורס מרקידים, קבוצה כזאת של מתגלגלים באה עם המדריכה והדגימה לנו איך נערך אצלם החוג, ואנחנו רקדנו איתם במשותף. היה מאוד מרגש.

למעלה