הייתי פה לפני הרבה זמן, אם מישו זוכר

הייתי פה לפני הרבה זמן, אם מישו זוכר

אפילו המון. רשמתי אז שאני בת 18..
אבל הופ! התחלף הגיל, ועכשיו אני בת 19, כבר יותר קרובה לאזור ה20, עוד שנה אני משנה קידומת (ומשתחררת מצהללללל. סתם. עוד שנה ו3 .כוסעומו.).

אני יודעת שזה לא מעניין אף אחד פה, אבל אני מחכה שחברה תאסוף אותי ובינתיים אין לי מה לעשות אז אני אחפור על כמה שהחברה מטומטמת ומסריחה.

אני אפתח בזה שאתמול בלילה יצאתי עם חברים, ומצאתי את עצמי עומדת במדרכה ליד כביש ומחכה לחברים שיבואו לאסוף אותי.
תוך כמה ד"ק מאז שנעמדתי עצרה לי מכונית עם 2 גברים ששאלו אותי כמה זה לזיון. הסתכלתי עליהם במבט של "לכו חפשו", והתרחקתי.
שתבינו, זה לא שהייתי באיזה סמטה אפלה.
כשהם הלכו, התקרבתי בחזרה לאותו מקום שנעמדתי בו, והמשכתי לחכות. אחרי 10 דק שוב עצרה לידי מכונית עם כמה סוטים, שרקו לי וגם הם שאלו "כמה זה עולה?".
שוב התרחקתי, ואז הבנתי שהמצב באמת מחורבן אם אי אפשר לעמוד ולחכות לחברים שלי בלי שסוטים יעצרו לידך, ימלמלו כמה דברים על סקס, מראה, ו"מה הייתי עושה לה".
אז התיישבתי על ספסל רחוק מהכביש, ואז עברה מונית, שממנו הנהג הוציא תראש ושאל אותי אם אני מחכה לו, ונתן איזה קריצה ממש ממש לא סקסית, ואפילו מטרידה. עזבו שהברנש היה בן 900 בערך. אמרתי לו שלא, ואז הוא התחיל לשאול אותי למי אני מחכה, אז אמרתי לו שזה לא עניינו, ואז הוא מלמל "כוסית", וחשף שיניים עקומות ונסע.
בסוף מירוב פחד לא חיכיתי לחברים שלי ולקחתי מונית, כי הבנתי שעד עכשיו היה לי מזל, ואם אני לא יתחפף משם אני אמצא את עצמי בסיטואציה לא טובה בכלל.

בכל מקרה, מה שלבשתי זאת חולצה קצרה, חצאית קצת מעל הברך ועקבים. וזה פשוט מסריח שלכל מקום שבחורה הולכת גברים יהיו חייבים לזרוק איזה מילה על איך שהיא נראית, זה פשוט מטריד. נמאס כבר.

spaysi8

New member
איפה עמדת??

אולי זה מקום שזונות עומדות בו?
בכל מקרה- מטריד ממש!!
מזל שלא קרה כלום...

ofleibo

New member
קצת...

כאילו. ידוע שכל החולות ליד המרינה מלאים בזונות וסמים.

Purple Mushroom

New member
הי, אני זוכר אותך ספירוש

היתה לך כאן פינה, בקשר לצה"ל, בדיוק התגייסת, והיית בטירונות. עוד שנה ו3? בהצלחה.
לגבי הסיטואציה, באמת לא נעים, אולי סוג של שעה כזאת, ואולי בכל זאת זה מקום אולי חדש של בחורות כאלו? או שזה ממש ... לא יודע. אין מילים. :(

בהצלחה בכל. מוזמנת לפורום בכל מצב או שאלה.
להתראות, ושבת שלום,
אלון :)

Any991

New member
ואו

באמת לא נעים ונורא.
אולי כדאי פעם הבאה לא לחכות שם אלא בתוך המרינה ולהגיד לחברים שאם הם באים לאסוף אז שיבואו ולא ייבשו אותך

למעלה