הייתי פעם בצופי ים ת"א..
D Dream Of Us New member 1/6/06 #4 אומנויות... אני שונאת את זה! אבל... בשנה הבאה עירוני ד'!!! כן, כן! סופסוף אני עוזבת את הבצפר הגרוע שלי!!!
אומנויות... אני שונאת את זה! אבל... בשנה הבאה עירוני ד'!!! כן, כן! סופסוף אני עוזבת את הבצפר הגרוע שלי!!!
D Dream Of Us New member 2/6/06 #6 כ"כ לא! מה אני צריכה מגמות(פלסטית, קולנוע וכו') כשזאת הסיבה שאני עוברת בצפר?!
D Dream Of Us New member 2/6/06 #8 אני מדברת על מגמות אחרות... באומנויות(בעע) יש מגמות כמו; פלסטית, קולנוע, דרמה, מחול ומוזיקה... אני לצערי נתקעתי בפלסטית.. אבל... אני עוברת בצפר!!!
אני מדברת על מגמות אחרות... באומנויות(בעע) יש מגמות כמו; פלסטית, קולנוע, דרמה, מחול ומוזיקה... אני לצערי נתקעתי בפלסטית.. אבל... אני עוברת בצפר!!!
R Rockamora New member 2/6/06 #11 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגידי, הקרוול שבצופי ים כנרת, לא "שלכם"?
D dorgilyt New member 3/6/06 #14 איזה קרוולים יש שם? הסירה היחידה שאני זוכר משם זאת הברניקי, גם כן התמלאה אבנים.
R Rockamora New member 4/6/06 #15 ברניקי שקסית ../images/Emo99.gif הייתי צריך לצבוע לה את הספסלים בשיא החום יש שם קרוול ירוקה בשם אברם
V VMC New member 3/6/06 #13 גמני הייתי פעם בצופי ים.. היום אני עושה לעצמי פעילויות על קטמרנים כל סופ"ש אני מסתובב באיזור השפך וחבל לי על הקיצוץ של גודל המתחם של צופי ים ת"א.. יש כוונה לסגור או להעביר את המתחם מקום?
גמני הייתי פעם בצופי ים.. היום אני עושה לעצמי פעילויות על קטמרנים כל סופ"ש אני מסתובב באיזור השפך וחבל לי על הקיצוץ של גודל המתחם של צופי ים ת"א.. יש כוונה לסגור או להעביר את המתחם מקום?