הייתי פעמיים ביריד פסח 2014 של חבר

רחל ב1

New member
הייתי פעמיים ביריד פסח 2014 של חבר

היינו ביריד פעם ראשונה בשבוע שעבר עד שמצאנו את חנית הנכים שמישם ניתן להכנס הסתובבנו שעתיים
רק שהחניה שהיקצו לנכים הייתה רחוקה מאד מדלפק חבר כלומר איפו שמחתימים את הכרטיס ומקבלים את המתנה,
אני מבינה שהם רוצים שהאנשים יעברו בכל הביתנים אבל הם הגזימו בין ביתן 11 לביתן 10 מאחר ויש מדרגות יש מעלון למתניידים
ובשער של ביתן 10 הסגור יושב מאבטח ביום הראשון לא הספקנו לראות כלום,
בפעם השניה באתי עם חברה נכת פוליו שלא מתניידת עם כיסא/קולנועית חשבנו שבגלל שכל האנשים התלוננו יפתחו שערים שקרובים אבל לא גם הפעם ישבו שם שומרים והשערים נעולים ולידם מלא חניות נכים פניות לחברה היה מאד קשה להגיע מחנית הנכים שחבר הקצו לנכים עד לביתן 10 ששם מקבלים את המתנה
ןמחתימים את החניה,
אני בטוחה שאם לא הייתי יודעת את הדרך מהפעם הראשונה ולוקחת אותה באמצע הדרך היא הייתה מתיאשת

יפה שחבר חשבו על נכים והקצו מגרש שלם אבל לא כל הנכים מתניידים ישנם נכים שקשה להם ללכת כל כך הרבה ובטח כשהם רואים את הכניסה לביתן
שהם צריכים. אבל השערים סגורים עם מאבטחים את השערים האלה פותחים רק בסגירה שהאנשים יצאו מהר יותר,
אבל האפסורד זה שהנכים שמתניידים שצריכים להגיע לרכבים לא יכולים לצאת כי סגרו את התריסים ושוב לרדת במעלון ואחרי שהעובדים קוראים אחד לשני
אחד האחראים נאלץ לבעוט בדלת בכדי לקרוע את האזיקונים שקשרו את הדלת,
שלא נדבר שהמחירים לא היו משהו הביקור היה אכזבה

לפחות המתנה הייתה שווה עבור דמי החבר שמשלמים לחודש. קיבלנו קוצץ ירקות משהו דומה למג'ימיקס

ריקי5

New member
מעניין שדווקא "חבר" לא דואגים לנכים

אני הייתי כותבת תלונה לראש הארגון ומבקשת ממנו שבשנה הבאה יתקנו את זה

אולי יש להם דף פייסבוק שאפשר לרשום שם את מה שכתבת. זה תמיד עוזר

רחל ב1

New member
ריקי הם דאגו למגרש שלם של חניות לנכים אבל

לא לנכים.אלה לחברות המשתתפות ביריד שהנכים יהיו מחויבים לעבור דרכם

רחל , היריד הזה הוא

בולשיט אחד גדול , היינו פעם אחת ומאז לא מתקרבים לשם . את המתנה אפשר לשלוח מישהו לקחת , הם נותנים עם ת.ז של החבר.

רחל ב1

New member
האמת היא שאנחנו רצינו לראות מקרר לבן שבנה בית

ועשה מטבח חדש,
ואת המקרר שלא הוא הרס רצה לתלות מיכל לנילונים אבל הקולבים עם ווקום כל הזמן נפלו והוא החליט לתלות עם מסמר
אבל למזלו את המסמר הוא תקע בדיוק בצינור הגז של המנוע והמקרר הלך חבל היה מקרר טוב של שרפ
לי מאד כאב על החברה שלי שהיה לה מאד קשה ללכת לא ידעתי שזהו מצבה ואני שיכנעתי אותנ לבא איתנו,
זוהיא חברה שאמא שלה שכנה שלי והיינו יחד בגן חובה ובית הספר

הדסהש1

New member
זה חדוע שעדיין יש מקומות שלא נגישים לנכים...

זאת בושה לחברה.....

רחל תלכי ל-אל'מ יש להם אחלה

מחירים והם נותנים גם את ההנחות של חבר ואפילו יותר.

למעלה