הייתי - פשוט הופעה גדולה

glitter8

New member
גם אני הייתי../images/Emo47.gif

הפעם התגנבתי גם לבלאנס, שהיה חוויה בפני עצמה, מדהים לראות שגם כשדיויד עולה על הבמה לבלאנס מול אולם ריק (כמעט..) הוא עדיין עולה כמו
רואים שהבן אדם הזה פשוט נולד להיות על במה. ההופעה עצמה שהיתה מעולה ומרגשת היתה שונה מאד מההופעה בהיכל התרבות, קודם כל רמי לוין ניגן על קלידים ולא על פסנתר, מה ששינה לחלוטין את הצליל, אבל מלבד זה הם נשמעו מצויין, טניה, כרגיל היתה מעולה, שהפעם גם עשתה קולות, לא זכרתי אם גם בהיכל התרבות זה היה , לדעתי לא, ורקדה מדהים. אין על הבחורה הזאת! אפילו היה נגן אורח...ה"צרצר" פעמיים במשך ההופעה נשמע צירצור בלתי מוסבר, שאח"כ התברר בתור האזעקה של גלאי העשן, בעוצמות שאפילו דיויד לא יכל להתעלם מהן, בפעם הראשונה הוא כמובן התעלם והמשיך (שיר אהבה בדואי) ולא התבלבל כראוי למקצוען אמיתי. בפעם השניה, באמצע שיר שקט ורגוע, הוא פשוט שאל אם זה צרצר ואז בא "צרצר מצרצר שצירצורו שר..לילה טוב.." מזל שיש לדיויד רפרטואר שירים עשיר לכל תקלה שלא תבוא. אבל כרמל ליפשיץ, הסאונדמן התותח, בן המקום, מסתבר, מעין השופט, התגבר על הבעיה תוך שניות. הקהל היה מאד מפרגן, אלא שאני ציפיתי שגם כאן, בסוף המופע כולם יהיו על הרגליים, וכרגיל מצאתי את עצמי רוקדת עם חן, ועום עוד כמה אנשים בודדים שהתפזרו ברחבי האולם(ונזכרת בערגה בימים המאושרים כשאני ושרית היינו מראות לכולם מאיפה ה
מXXX מאד נהנתי מההופעה, ואחרי כמה שירים הבנתי מה שביאס אותי, חשבתי שברגע שאני אכנס לאולם השעון יזוז 25 שנה אחורה, נהיה כולנו צעירים ותמימים,
החדשות יהיו עם פחות רציחות בתוך המשפחה ומחוצה לה, הילדים יהיו יותר ממושמעים להורים ולמורים שלהם, והכל יחזור להיות כמו פעם. ואז ראיתי שלא, ההופעה הסתיימה, החלום הסתיים, נשארנו בשנות האלפיים, דיויד רק השתבח עם השנים, האפשרות להופיע על במה עם רקדנית, 4 קשתים, בסיסט,קלידן מתופף ופרקשן, זה פינוק אמיתי שלא היה פעם, ישבתי בהופעה ו-25 שנה עברו לי מול הפנים, מהילדות ועד הבגרות, נזכרתי בפעם הקודמת שהייתי באולם הזה, ביום בו קיבלתי דרגת רב"ט, זה היה יום שישי חורפי לפני 17 שנה בערך, כמובן זו היתה הופעה של דיויד ברוזה. בסוף ההופעה ניגשתי להגיד שלום לדיויד ולחבר'ה, זכיתי לתמונה עם דיויד וכרמל שחן צילמה, ("אבן של חן..") היה מרגש ומקסים, ממליצה לא לפספס את ההופעות הבאות..

מזדהה איתך

כל כך נכון מה שכתבת .שעתיים של נוסטלגיה שממש החזירה גם אותי אחורה לגיל 15 .לתמימות של פעם. זה היה שונה לגמרי מההופעה ביכל התרבות.האולם יותר קטן ואינטימי חוץ מזה היתי קרובה אליו בשורה 5 זו חויה בילתי רגילה גם אני ציפיתי וקויתי שהקהל יקום על הרגליים ושאנשים ירקדו וישתוללו ליד הבמה,כמו שהיה בהופעות לפני 25 שנה.זה לא קרה לצערי למרות שהיה קהל אוהב ומפרגן ןהופעה מהנה ומיוחדת ודויד האחד והיחיד שאין כמוהו .עושה את זה בגדול כמו שכתבת הסתימה ההופעה והסתיים החלום. רציתי שוב להודות לכל מי שהעניק לי את האפשרות לחלום שוב את אותו החלום....בשבוע הבא במודיעין

למעלה