הייתי צמחוני ואני עכשיו חוזר לאכול בשר..

תומר1117

New member
הייתי צמחוני ואני עכשיו חוזר לאכול בשר..

שלום לכולם! אני בן 14, וכבר 4 שנים שאני צמחוני, אחרי שהבנתי השבוע שהצמחונים\טבעונים הם אנשים מטומטמים, שמאלנים, והומוהים- אני לא מעוניין ליהות יותר חלק מה"קהילה" שלהם. חוץ מזה, שאני מרגיש דיי חלש וחיוור ללא בשר. הייתי שמח לשמוע במה הייתם מציעים את המעבר? אוכל סיני מוקפץ? איזה תבשיל טוב? תודה, צום קל וחתימה טובה

prizman

New member
עזוב אוכל

תתחיל ללכת למשחקים של ביתר ירושלים ככה תצא גבר גבר.

orli997

New member
עשית בשכל

לא בגלל עניין ההומואים וזה
(ולא בטוח שזה נכון) אבל אני רוצה לחזק אותך, ביתי הקטנה סבלה ממחסור בברזל כמעט שנתיים, היות והיא בעייתית בגיוון מזונות ובכלל בכל דבר שהיא מוכנה או לא מוכנה להכניס לפיה, הגעתי במזל לרופאת ילדים רוסיה "עתיקה" כביכול שיעצה לי ללכת לקנות בשר טרי לא מוכשר ולהכין לה מטעמים, ואני ביאושי כך עשיתי, הילדה אכלה ופרחה וכעבור חודש בבדיקת הדם הספירה הייתה נורמלית לחלוטין, משמע....למה להתנגד לטבע האנושי? לצרכים הטבעיים שלנו? זוכרים את האריה מהסרט מדגסקאר? שיפיי הנפש יאכלו סושי (כאילו שדג לא חיה)

מגנדוד1

New member
תקשיב, תאכל מניפה של צלעות כבש, אחר כך לך

לזיין בתל ברוך.. ותרביץ גם לשמאלני וגם להומו.... איזה נוער גדל לנו פה...אללה יוסטור.

uriler

New member
כי עונים לו

הדרך היחידה להיפטר מטרול היא לא להאכיל אותו.

mikolish1

New member
אתה מכליל את כל הצימחונים כ-מטומטמים, הומואים

שמאלנים, ואח"כ הולך לצום? המטומטם הגדול פה זה אתה, והצום שלך שווה לת........ עדיף שלא היית צם, האמן לי.

Yaron Livne

New member
תומר

תפסיק לחפש "קהילה" להשתייך אליה, ותפסיק לחפש אנשים שלא התגלחו כדי שיחשבו במקומך, ואל תלך גם לפי התגובה הזאת שלי. תחשוב לעצמך מה נכון ומה לא נכון. אתה לא רוצה לפגוע בבעלי חיים, ואתה יודע שאין שום קסם בחלקי ובהפרשות של חיות שאתה חייב להשיג את התזונה שלך משם.

דייהטסו

New member
פורום צמחונות וטבעונות

הוא באמת פורום בעייתי. יש שם כמה כותבים קיצוניים וחמומי מוח, שלגמרי לא מייצגים את הצמחונות/טבעונות. גם אני מאוד נפגעתי ממנו - אני מנחש שגם אתה. אתה לא צריך אותם כדי להיות צמחוני. אני צמחוני/טבעוני כבר 14 שנים בלי שום "קהילה" חוץ מאשתי וילדי, ואנחנו אנשים בריאים ומאושרים.

למעלה