הייתי...ראיתי

"נקודת אור" הצגה מומלצת בחום

היי לכולם הייתי היום עם הילדים (6,9) בהצגה "נקודת אור" על חייו של לואי ברייל של תיאטרון קרון. בפסטיבל תיאטרונטו ביפו. מה אגיד אין מילים....במשך דקות ארוכות אנשים מחאו כפיים. הילדים נהנו מאוד,
מומלץ, מומלץ, מומלץ, הצגה מינימליסטית יחסית באמצעים , ומעשירה בחוייה ... לכו וקחו את הילדים המון קינמון

תודה על השיתוף וההמלצה ../images/Emo140.gif

איזה כייף לכם ומשמח לשמוע שאתם משפחה שמבלה יחד ככה ( אני מבין שהיום אתם במרכז לת' בובות )כל הכבוד על ההשקעה במקומות ובאירועים שאתם בוחרים להשתתף בהם. נשמח לשמוע ביקורות וחויות נוספות ממה שראיתם \ תיראו בחג ולאורך כל השנה! תודה שחשבת עלינו המשך חג שמח ואל תפסיקו להנות!!!!!

תודה תודה

וגם הרווחנו מזגן..... "מעשה בחמישה בלונים" ו"הסוף לא משנה" במרכז לתיאטרון בובות, גם מומלצים
וכנראה בזאת תמו ההצגות לחופשה...
אולי למבוגרים שבינינו נספיק ללכת לרד בנד בב"ש

פסטיבל אקוספרה הסתיים...אבל,../images/Emo66.gif

היה כיף!
היתה בפסטיבל הזה אווירה נהדרת!
הקהל היה מקסים. ( מינימום התמודדויות קהליות קשקושיות עם ילדים נטולי גבולות בעלי הורים נטולי עקבות ועכבות. ואני מדברת על 12 (!!!!!!!!!!!) הצגות!) למרות העם הרב שנהר, וטוב שנהר, לא היתה תחושת צפיפות וביומיים הראשונים- גם מזג האוויר היה מדהים. ולשם הבהרה-חשוב לי להדגיש, שאני ממש לא חובבת פסטיבלים משום כיוון- לא המבקר ולא המשתתף ואני לא אוהבת מקומות המוניים ועמוסים. המקום היחיד שבו אני אוהבת לראות יותר מ-10 אנשים יחד, זה בקהל שמולי.... בקיצור, אתם כבר מוזמנים לתכנן לכם את חוה"מ פסח לשנה הבאה!

גליתוי

New member
../images/Emo13.gifהתיאטרון בחיפה כייף גדוללללללללל!

איזה הפנינג נהדר! הרבה הצגות חינם בחוץ מפוזרות ונגישות לקהל הרחב. המקום גדול ומתפרש על פני כמה אזורים וכך למרות שהיו המון אנשים לא היה מפוצץ. לא כל ההצגות מוצלחות אבל החוויה שווש את הכל!!!! מאוד נהניתי ורציתי לפרגן לחברותינו לפורום מתיאטרון החלום. ראיתי עם הבת שלי את ג'ק והאפון וזה היה מקסים! מאוד מינימליסטי והרבה רעיונות יפים של עבודה עם הגוף. לצערי לא התאים להצגה המיקום. ההצגה הייתה חינם בחוץ והיה קהל גדול מידי להצגה הזו.המרחק היה גדול והבובות נראו קטנות והיה קשה להתמקד בהן, גם הרעש מסביב הפריע לשמוע. חבל שלא זכיתי לראות את ההצגה השניה שלכן פשוט הבת שלי לא רוצה עסק עם מכשפות. בטח שם התנאים היו טובים יותר לצפייה. בקיצור בשנה הבאה כדאי לכם לבוא ל.....חיפה. המשך חג שמח! תרבחו ותסעדו! גלית

Inbal Amar

New member
השתלמות "קיץ וסביבה" של סיגל עדי

עכשיו חזרתי ממהשתלמות של סיגל עם קול הנשמה. איזה קול..... שירים מקסימים.... חידושים מרעננים לשירים מוכרים (סיגל מאוהבת בגרוטיאדה) מומלץ לכל מי שעובד עם ילדים!

גרוטיאדה, גרוטיאדה, יופי של משחק

צ'יק צ'יק בום בום ביליביליבומבום צ'יק צ'יק בום צ'יק טראח

למעלה