הייתי רוצה , אם אפשר לבקש בקשה

הייתי רוצה , אם אפשר לבקש בקשה

אני חושבת שזה יהיה מאוד יפה , אם תהיה אפשרות להוסיף תמונה לתגובה כאשר מגיבים לאנשים אחרים בבלוגים . אפילו אם זאת תמונה קטנה - שאפשר להגדיל אותה אם לוחצים עליה. לפעמים יותר קל לצרף תמונה שתביע המון מילים וזה גם צבעוני ויפה. מה דעתכם? תודה

מתנגד

התגובה היא כלי ענייני, לתת פידבק, להביע דעה, לבקר, כל אלה לטוב לרע. התמונה הופכת לעיקר ומונעת מהתגובה להיות עניינית. אני מעדיף שישארו תגובות כמו "חחחחחחחח!!!" ו חחח!! XD (לת)" מאשר תמונות וסמיילים מיותרים. להוסיף תמונה זה מיותר - עדיף לשים לינק לתמונה או ליוטיוב.

miss you all

New member
אני בעד

לא חייבים לשים תמונה אם לא רוצים אבל אם כן אז כדאי שיהיה אפשר... לא סתם אומרים "תמונה שווה יותר מ-1000 מילים"

ע ל ו מ ה

New member
הבעיה שב-bytes תמונה שווה הרבה יותר

מאשר פי אלף ממילה, ולכן המקום שהיא תופסת בשרת לא שווה את האלף מילים שחסכה (מה גם שתגובה היא לעיתים מאד רחוקות אלף מילים). וההתפלפלות המספרית הזו לא באה באמת כדי לתת הוכחה מתמטית, אלא רק כדי להגיד שהתגובות הן חלק מינורי מהבלוג, כי הבלוג הוא של בעל הבלוג. והקדשה של 1) מקום על הדף, 2) תשומת לב, 3) מקום על השרת, לתגובות, היא דבר מיותר.

אליפסה

New member
אני גם חושבת שתמונה זה מיותר

אבל כן היה נחמד אם אפשר היה להוסיף סמיילים. לדעתי ברגע שאפשר יהיה להוסיף תמונות לתגובות הבלוג יראה נורא צעקני ונורא ילדותי. כמובן שזה תלוי איזה תמונות אבל הרוב נראה לי יהיו גדולות ומלאות בצבעים.

Bezalel P

New member
אני חושב שזה יהיה לא נכון לעשות את זה.

כפי שכתבו כאן, מוקד תשומת הלב בבלוג אמור להיות התוכן שברשומה. במידה ונאפשר חופש עיצובי גדול מידי בתגובות, הדבר ייצור עומס ויזואלי ויגרום לקורא להתמקד בתגובות במקום ברשומה.

למעלה