הייתי רוצה לברך את כולנו בברכת שלום

cottoneyejoe

New member
הייתי רוצה לברך את כולנו בברכת שלום

עליכם ועל כל עם ישראל - בעזרת השם יתישרו דעותנו כלפי האל הגדול והנורא וניראה כל חטאנו למען נתקן נשמותנו ולא נצתרך יותר עבודה זרה כדי שיתאפשר לנו לחיות במוח גבוהה יותר ולחלקנו במודעות עצמית הראויה לרוב בני האדם ולא כדרך האסוציאציה בלבד וכך נשלוט בעולמנו בשלווה ובנחת ללא בליל לשנות או מלחמה רוחנית נפשית פיזית שנועדו בעצם רק בשביל שימוש עצמי למען נעבוד איתו ואת ההרמוניה בכללותה.

ebony

New member
חחחח.........................../images/Emo6.gif

מי גדול ונורא? על מה אתה מדבר
על זה נאמר WTF

cottoneyejoe

New member
תשמע, זה לא חייב להיות יפה בעניך

אני מודה שיש דברים שגם אני לא אוהב אצלך. אבל תחיה ותן לחיות חבר. ברוך תהיה. ואל תרגיש ברוח לוחמנית כל הזמן....

ההגמון

New member
לא, אבל

שרשור של שבע הודעות, כשחמש מתוכן של אותו משתמש, ע"ע אתה, זה נקרא הצפה. ודעתי לא נחשבת פה, זה פשוט מנוגד לחוקי תפוז.

cottoneyejoe

New member
אל תריע לנפשי ולא לאליליי

אני מקווה שלא פגעתי בנפשך, עשיתי טעויות בחיים ואני לא מתכוון לחזור עליהם אחי היקר, תן לי לחיות כמו בנאדם, ותרחיק את מורת רוחך מעלי בבקשה ממך

ebony

New member
אם כבר אתה מתכוון לפנות אליי

אין לי איבר מין זיכרי בפעם האחרונה שבדקתי תודה...

ebony

New member
ואם כבר התייחסות אני מצטטת:

"לפי האל הגדול והנורא וניראה כל חטאנו למען נתקן נשמותנו ולא נצתרך יותר עבודה זרה כדי שיתאפשר לנו לחיות במוח גבוהה יותר" אתה אמרת לא אני

RainBird

New member
למה למחוק? הוא איחל לנו משהו לבבי שכולל הרמוניה- ויצא נגד משהו שהוא מגדיר עבודה זרה, ואנחנו לא. אני לא רואה במה שהוא אמר עלבון, למרות ששוב, אנשים מתחילים להתעלם משרשורי האוף וזה מתחיל לעצבן אותי.

gwizard

New member
אני אסביר לך למה

כי ההודעה מעליבה מגזר שלם ורוב מוחץ בפורום זה, לא קשורה לנושא הפורום, לא תורמת במאום לפורום וגובלת בבורות (ראה ערך ההודעה שלי למיסט2).

ebony

New member
אני עם אלון בקטע הזה....

ההודעה לא מתאימה לנושא הפורום היא פוגעת בכל מי שלא מאמין בדת "האל האחד". שלא נדבר על זה שהיא מדברת על מיסיונריות גם אם זה לטובת היהדות וזה ממש לא העיניין של הפורום הזה

gwizard

New member
אנחנו לא אוהבים ברכות

במיוחד כאלו שמכילות בתוכן מסרים אשר מוסווים בצורה לא חכמה. לגבי מיסיונריות אני באמת לא יודע.

neophile

New member
אתה עושה את זה בעצמך

מסווה דברים רבים בהודעות ה"תמימות" שלך... רק בגלל שהוא בא מנקודת מבט מסויימת, אין זכות לפסול את זה .

למעלה