הייתי רוצה לדעת את סדר האלבומים של.

• פותח הנושא SA SA
  • פורסם בתאריך

SA SA

New member
הייתי רוצה לדעת את סדר האלבומים של.

הייתי רוצה לדעת מה הוא סדר האלבומים של רדיוהד מהטוב לפחות טוב לדעתכם,אני יודע שכולם שונים אחד מהשני אבל בכל זאת תנסו,לדעתי 1.OK COMPUTER &THE BENDS 2.AMNESIAC 3.KID A 4.PABLO HONEY טוב אז ההסבר שלי לזה הוא:את OK COMPUTER תמיד נורא אהבתי(דרך אגב,הוא האלבום הראשון של רדיוהד שקניתי),אחרי שקניתי את OK COMPUTER קניתי את THE BENDS בהתחלה לא ממש אהבתי אותו,הוא עמד לי בחדר איזה חצי שנה ובקושי שמעתי אותו פעמיים ואז יום אחד התחלתי לשמוע אותו והבנתי שהייתי דביל שלא אהבתי אותו קודם(כנראה לא אהבתי אותו כי הייתי קטן או שאני לא יודע למה),אחרי זה קניתי את AMNESIAC בהתחלה ששמעתי אותו קצת אהבתי אותו ואז שוב כמו עם THE BENDS הייתה תקופה של איזה חצי שנה שלא שמעתי אותו ואז התחלתי לשמוע אותו והוא ממש טוב,אבל יכול להיות שסתם נדלקתי עליו וזה יעבור לי,כי את הדיסקים הישנים יותר שלי של רדיוהד אני שומע כבר הרבה זמן ואיתו אני לא בטוח שזה יהיה אותו הדבר,את KID A,שמעתי פעם אחת,בדיוטי פרי,ויש לי את הסינגלים ממנו על המחשב,אני נורא אוהב אותם אבל זכור לי שאת שאר השירים ממנו לא ממש אהבתי,את PABLO HONEY גם שמעתי פעם אחת בטוואר ולא ממש התלהבתי,גם את הסנגלים ממנו יש לי על המחשב ונראה לי שהם השירים היחדים מהדיסק הזה שאני אוהב,אבל יכול להיות שאני צריך לשמוע את האלבום הזה שוב ואז לקבוע,בכל מקרה אחרי בילבול המוח הזה,הייתי רוצה לשמוע את הסדר של הדיסקים של רדיוהד מהטוב אל הפחות טוב ממכם,אז בבקשה תענו לשאלתי חברי פורום יקרים שלי

englishfan

New member
הדירוג שלי:

1. the bends המלודיות הנפלאות, התערובת של רוק ואלקטרוני, וחוץ מזה לדעתי כל קטע בלי יוצא מן הכלל באלבום הזה הוא פנינה!! אגב-זה הדיסק הראשון של רדיוהד ששמעתי. 2. amnesiac אני מוצא כאן משהו שקצת חוזר לעולם של the bends. אני יודע שרבים ישאלו מה לעזאזל הדמיון ביניהם...אבל אני מוצא דמיון.. 3. ok computer, kid a לאוקיי קומפיוטר היתה לי התנגדות עזה בהתחלה...פשוט כל כך התאכזבתי שהם לא עשו עוד משהו כמו the bends, ממש הרגשתי שבגדו בי
אבל בהדרגה התחברתי ומצאתי את הקסם המוזר של האלבום...בכל זאת, אני אוהב מתוכו את the tourist שהוא אולי לא הקטע הכי אופייני לאלבום... גם קיד א היה בעייתי מאוד בהתחלה...(עד שהתרגלתי לאוקיי...פתאום הם מביאים את הדבר הזה) אבל גם כאן בהדרגה התאהבתי בכמה דברים.. 4. pablo honey שלא תטעו שווה מאוד להכיר את האלבום! יש בו פנינים כמו everyone can play.. ו lurgee אבל בכל זאת, אם מדרגים אז מה לעשות הוא מקבל אצלי מקום אחרון... זהו....בוקר טוב
ו(במיוחד בשביל sa sa ) אדום עולה

SA SA

New member
בקשר למה שאמרת על THE BENDS

היו בו קטעים אלקטרונים?,אני לא ממש זוכר,יכול להיות שאתה קצת מתבלבל בגלל הגיטרות החשמליות שהופיעו הרבה בדיסק הזה,מה אתם חושבים?

englishfan

New member
אתה צודק,

התכוונתי לשילוב הנפלא של גיטרות חשמליות עם דברים נוספים, לא דווקא אלקטרוני..

Major Thom

New member
אז ככה..:

1. amnesiac. משום מה זה נוטה להפתיע אנשים, אבל אני אוהבת אותו מאד מאד. שילוב של קטעים מכשפים כמו pyramid song ו-you and whose army עם קטעים אלקטרונים עד מאד כמו packt like ועם הכל הג´אז הזה שב-life in a glasshouse. שמעתי אותו לפני קיד איי, והוא דוקא נקלט אצלי ממש טוב (למרות שהזהירו אותי שאני עשויה שלא לאהוב אותו). 2. ok computer. כי הוא Ok computer. פשוט כך. כתוב, מולחן ומסודר בגאוניות. כל מילה שתאמר עליו פשוט תוריד מערכו. 3. the bends, kid a. מממ.. כאן באה התלבטות. אני מניחה ששניהם נמצאים באותה מדרגה, ואני פשוט לא מסוגלת להחליט מי מהם מועדף עלי. כנראה בגלל שהם שונים כל כך. דה בנדס רוקיסטי, קל לשמיעה (יחסית לרדיוהד
) ונורא כיף. קיד איי מתמשך שכזה (אל תשמעו אותו בשאפל לעולם!) צריך מצברוח מיוחד בשבילו, אבל כשיש הוא תופס אותי אליו לגמרי. לא דיסק ששומעים ברקע (גם אחרי מאות שמיעות אני לא מסוגלת לשמוע אותו וללמוד, למשל). 4. pablo honey, כי הוא לא רע (דוקא אוהבת) אבל בוסר. יחסית ללהקה אחרת הוא יכול להיות דיסק מעולה, אבל אלה רדיוהד ויש להם דברים כל כך הרבה יותר טובים..! אז שונאת להזניח אותו (
), כי הוא גם טוב, אבל מה לעשות..
manic street preachers - everything must go

הסדר שלי

מקום ראשון The Bends - כי אני אוהב כל שיר בו, וזה אחד הדיסקים ששמעתי הכי הרבה פעמים מכל הדיסקים שיש לי. אני גם מעדיף את האפיון הרוקיסטי שלו. ג´וני מוכיח פה למה הוא אחד הגיטריסטים המוכשרים ביותר של ימינו. מקום שני OK Computer - מה לא נאמר על יצירת המופת הזו? אני לא חושב שאני יכול להוסיף הרבה. אלבום ש"זורם", ואולי זה הייחוד שלו. אתה לא מרגיש, והופ, כבר נגמר. צריך להתחיל שוב מחדש. בכל אופן, הוא רק במקום השני כי אני פשוט מתחבר יותר לThe Bends. אבל אם הייתי מרכיב רשימה של האלבומים הטובים ביותר של כל הזמנים, הייתי מכניס את שניהם, כי אי אפשר לא להכליל אחד מהם. כל אחד מעולה בדרכו שלו. מקום שלישי - Kid A - לא יצירת מופת. בהחלט לא מתקרב לרמות של ד´ה בנדס ואוקיי. לאלבום הזה צריך להאזין כיצירה שלמה, ולא בחלקים. הוא "זורם" הרבה יותר טוב מאמניזיאק. מקום רביעי Amnesiac - הוא לא במקום האחרון רק משום שבכל זאת הוא לא בוסרי כמו פאבלו האני. בכל זאת, כבר בפעם הראשונה שהאזנתי לו הייתה תחושה של פספוס. הייצוג הטוב ביותר לצד האלקטרוני של רדיוהד - Kid A. אם רוצים לשמוע עוד מעבר לזה, יש את אמניזיאק, אבל הוא בהחלט הפחות טוב מבין השניים. לדעתי אמניזיאק הוא מעין אסופה של קטעים שפחות טובים מהקטעים באלבום הזה, וגם הוא לא "זורם" טוב כמו קיד איי. לא לחינם מכונה אמניזיאק Kid B. סוג ב´, בהחלט. מקום חמישי ואחרון - Pablo Honey. למרות כמה קטעים חזקים במיוחד כמו Anyone Can Play Guitar, האלבום הזה אחרון אצלי ברשימה משום שהוא כל כך בוסרי, ובעיניי משמש כעין הקדמה לThe Bends. חלק מהשירים נשמעים כל כך ראשוניים עד כדי כך שקשה להאמין שזו הלהקה שתיצור אח"כ את יצירות המופת The Bends וכמובן OK Computer. הערה: יש לקוות שהאלבום החדש לא ידורג אצלי במקום נמוך מאוד, ושגירסאות האולפן יישמעו יותר טוב מהגירסאות בהופעה חיה. כי ממה ששמעתי, זה לא זה. np: primal scream - miss lucifer

polyethylene

New member
הסדר שלי...

1. ok computer - לדעתי היה ויהיה האלבום הטוב ביותר, כל שיר מתחבר לשיר הבא בצורה המושלמת. 2. the bends - שירים מדהימים, אלבום מופת. 3. amnesiac - חידוש מרענן. 4. kid a - עוד חידוש. 5. pablo honey - יש לו מקום של כבוד אצלי, בכל זאת זה היה הדיסק הראשון בחיי שקניתי (והוא חוגג אצלי יומולדת 10), אבל כבר מזמן לא יצא לי לשמוע אותו.
radiohead there there

למעלה