הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין פאלם ל

i love jet

New member
הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין פאלם ל

חברות אחרות. הייתי בפורום הזה, ושאלתי על מיו, אמרו לי לפנות לפורום אחר - כך עשיתי. אני בכל זאת, רוצה להבין מה ההבדלים, אני רוצה מחשב כף יד, ניווט בארץ, שיסונכרן עם המחשב הביתי, אאוטלוק, שן כחולה, מסך גדול , טייפ מנהלים.- אלה הדברים החשובים לי, יכול לכלול מערכת הפעלה באנגלית בלבד או אפשרות לעברית, כל תוספת כמו mp3 ואפשרות לקבלת שיחות מהסלולארי כמובן חיובית.

alonhzn

New member
קודם תחליט אם אתה רוצה....

מחשב כף-יד או מחשב כף-יד משולב עם סלולארי כי ההבדללים עצומים במחיר. אם בחרת מחשב כף יד, אז T3 עונה לחלוטין על כל הדרישות שלך, רק שלא מייצרים אותו יותר
מה שקיים חדש זה TX שהוא משופר בהרבה מובנים אבל אין לו מיקרופון פנימי ורטט שהיה לT3 (אפשר לחבר מיקרופון חיצוני) כך שכטייפ מנהלים ללא ספק הT3 הכי נוח (יש לו כפתור ייעודי בצד המכשיר שמאפשר לך להקליט בלי להפעיל את הפאלם וללא צורך לשלוף את העט.) אם תבחר מחשב משולב טלפון, יש לך את ה TREO650 וגם חדשים יותר כמו 700P ו 680 שלכולם מן הסתם יש מיקרופון ואפילו מצלמה ושן כחולה (אין וויפי בניגוד לTX) אבל הם יותר יקרים וגודל המסך שלהם הוא 2/3 מגודל המסך של T3,TX שזה משמעותית קטן יותר (אם אתה רוצה לראות סרטים וטלביזיה) אבל משמעותית גדול יותר מכל מסך פלאפון שיש היום. לגבי ההבדלים בין מערכת ההפעלה פאלם למערכת ההפעלה של פוקט: פאלם הרבה יותר טובה. נקודה.

למעלה