הייתי רוצה לדעת מה עמדתכם

נעמהdj21

New member
הייתי רוצה לדעת מה עמדתכם../images/Emo26.gif

בנוגע לבעלי חיים ובמיוחד לחיות הבית(או יותר נכון אלו שגורלן לא שפר עליהן והן ברחוב) איזה חוקים ברצונכם לחוקק בנוגע לחיות בכלל כדי לשפר את מצבן בארץ, לאור ההתעללויות שאנחנו שומעים עליהן לאחרונה? נעמה

בעלי חיים

שלום נעמה וברוכה הבאה, מפלגת הירוקים היא פעילה מאוד בנושא, ואולי המפלגה הכי פעילה בנושא. יש לנו חברת מועצה בת"א שמה אורנה בנאי שעוסקת בנושא לא רק בת"א אלא בעוד מקומות בארץ. את מוזמנת להציץ בסיעף הרלבנטי במצע שלנו. כמו-כן מפלגת הירוקים פרסמה אמנה למען בעלי החיים. תודה, דרור

נעמהdj21

New member
תודה רבה על התגובה דרור../images/Emo24.gif

את זה כבר קראתי...ואני יודעת על אורנה בנאי ופעילותה מבורכת. פשוט אנחנו לפני תקופת בחירות ורציתי לדעת האם באמת אתם אלו שבאמת תעשו משו או תשבו בשקט אחרי הבחירות, ויש אנשים שאמרו שאתם לא האלטרנטיבה העדיפה, אז רציתי לבוא לפה כדי שתשכנעו אותי. מה עשיתם עד כה כדי לקדם את האינטרסים האלו? יש כבר חוקים שכרגע נמצאים על הפרק? חוקים מהפכניים שאתם עזרתם להעביר? הייתי רוצה עוד קצת רקע

אורנה בנאי ועשייה שלנו

ראשית את צירכה לזכור שיש פעילים של מפלגות אחרות שמשמיצים את הירוקים אז אני ממליץ להתייחס החשדנות. אני חייב לציין שהתייחסות שלנו ברמה המקומית לנושא בעלי-חיים הוא אחד הטובים שיש. בת"א אנו מתייחסים ברצינות לכל פנייה, למשל ההחלטה של ראש העיר שלא יהיה יותר קרקסים בעיר היא בעקבות הסכם עם הירוקים. החלטה זו גרמה לערים אחרות לנהוג כך. עוד דוגמא אנחנו בהרצליה ניהלנו מאבק נגד היערנה שמחזיקה חיות מסכנות במרתף קניין המרינה. אני חושב ש8 הנקודות במסמך של אורנה הם תוכנית פעולה בהחלט טובה. עוד על העשייה שלנו כאן... תודה, דרור

gil778

New member
אורנה מאוד מחזקת אתכם לדעתי

והנושא החשוב לה ולרובנו החיות והייתי שמח קצת יותר אם היו מזכירים את זכויות החיות.וכול השואה הנוראה שנעשית להם בכול העולם אם כי אני צריך ורוצה לציין שיש אנשים ועמותות בעולם שעוזרים לחיות .כמו:"החזית לשחיחרור בעלי החיים" AFL- ורבים אחרים. הייתי שמח אם הייתם גם מזכירים את שפעת העופות ומצייינם שהיא נגרמה בגלל יחס העולם כלפי החיות.

למעלה