הייתי רוצה לדעת פרטים על...

CKYEN1

New member
הייתי רוצה לדעת פרטים על...

השדר ג'ון מיידן, שאם אני לא טועה המשחק הוא על שמו. הוא היה פעם שחקן או שהוא פשוט שדר טוב?

joseywales

New member
בקצרה על ג'ון.

קודם כל השם הוא ג'ון מאדן,והוא יותר אגדה מאשר שדרן, במיוחד לתושבי "החור השחור" . בקיצור הוא אימן את אוקלנד ריידרס וגם לקח איתם סופר בול אחד בניצחון על מיניסוטה, וחוץ מזה יש לו את המאזן הטוב ביותר למאמן NFL בכל הזמנים,משהו כמו: הרבה -קצת- ויותר קצת חחחחחחח. אבל תריץ את השם john madden במנוע חיפוש ותקבל הרבה חומר עליו. תהנה !

ofribecker

New member
השידורים של ג'ון מאדן

הוא שדרן סופרסטאר!!! איזה תענוג לראות מאנדיי נייט פוטבול כשהוא משדר. איזו ראיה מדהימה של המשחק! איזה כיף בהעברת השידור, הבן אדם פשוט חי את המשחק באופן יוצא מגדר הרגיל, שוטף, רהוט ושנון כשצריך ועממי ולעיתים גס, גם כשצריך. אני פשוט אוהב להקשיב לשידור שלו, הוא תפור על משחק הפוטבול כמו קסדה לראש של סטיב יאנג. נכון - הוא לא בעל החזות הכי אסתטית בעולם, הוא שמן, ועם פנים לא ממש יפות, אבל זה בכלל לא משחק תפקיד כשהוא עם המיקרופון ויש אחד-עשר מול אחד-עשר על דשא ירוק עם פסים לבנים וכדור חום מעור חזיר במגרש. בקיצור - השדרן שאני הכי אוהב לשמוע משדר פוטבול. אגדה!

Yo-man

New member
ולגבי המשחק

יש כמה משחקים לסוני, אחד מהם נקרא Madden 2004 (ובשנים הקודומות בהתאמה לכל עונה, לא יודע ממתי, אבל רשף יודע והוא בקרוב יספר לנו). מאדן תרם את קולו למשחק, והוא נחשב לטוב ביותר במשחקי הפוטבול, עד השנה, ש-ESPN נתנו פייט טוב והוציאו משחק ממש לא רע בחסות כריס ברמן, שלא משדר משחקים, אבל משדר את התוכנית לפני משחק יום ראשון בלילה. ברמן ידוע בהדבקת כינויים לשחקים: "קרטיס my favorite מרטין", למשל, "גייק day light come and you got to דלוהם" וכו'. ובתיאור מהלכים בססמאות כמו: "And he - Could - Go - All - the - way" לריצה שמגיעה ל-TD...

Reshefgarcia

New member
המשחק...

על כל גילגוליו השונים,קיים מאז שנת 1992... למחשב,לנינטנדו הישן,ולסוני על כל צורותיה...

ranatz

New member
ג'ון מאדן

לדעתי ולדעת צופים רבים בארה"ב מאדן הוא נודניק וטרחן אם כי כמובן יש לו מעריצים רבים. הוא התפרסם גם בכך שהוא נוסע ממשחק למשחק במהלך העונה באוטובוס המפורסם שלו (פוחד לטוס) ובכל מקום שהוא עוצר הוא יורד לעם. מאדן הוא מסוג המיתוסים שנמצאים איפה שהם נמצאים בזכות המיתוס ומקבל על כך מיליונים מפוקס. טוב שהוא מפרשן רק משחק אחד השבוע. את אל מייקלס לעומתו אני מאד אוהב אבל כבר שנים שאין לו פרטנר ראוי . עדיין הצוות מייקלס-מאדן עדיף על שלישיית הזוועות של ESPN (תייזמן ושות,) או על הצוות האומלל של CBS ג'ים נאנץ ופיל סימס (עונש אמיתי לחובבי הפוטבול)

דנייייי

New member
צודק

לפני כמה שנים מאדן היה בהחלט פרשן טוב, אבל האיש הפך לפרשן נודניק שמקשקש ומקשקש ולעיתים נראה מנותק. אני עדין זוכר איך הוא היה מאוהב בקבוצה של דאלאס גם אחרי שהם הפכו לסמרטוט ובכל זאת המשיך לקשקש ולקשקש עליהם בתכלס אין צמד איכותי היום. אם כי אני נהנה מהצמד מג'ו באק -טרוי אייקמן. הייחוד טרוי שמרפשן בצורה מאוד טובה ג'ים נאנס אידיוט אבל פיל סימס פרשן די טוב. ג'ו ת'ייזמן הוא אידיוט גמור

Yo-man

New member
סליחה, אבל פול מגוואיר מייק פטריק

מצוינים. אני לא חושב שהשלישי (מוּס?) טוב, אבל אני מת על פול מגוואיר שלוקח את המשחק בהרבה הומור. מה שקשה לי, זה שגם בשבוע ה-15 של העונה, הם עדין טורחים ומסבירים דברים נורא פשוטים, כמו מה זה בליץ או למה הרסיבר יצא או לא יצא מהקווים, כאילו הצופים רק היום התחברו לטלויזיה... מעבר לזה, אני לרוב מעדיף את הפרשנות שלהם ושל מאדן-מייקלס יותר מכל האחרים (בטח לא הגולם שיושב עם אייקמן וקוינסוורת')

סליחה ?

אני כרגע מחזיק מקולינסוות' את הפרשן הטוב ביותר . בכלל לצוות של פוקס אין מתחרים . ג'ון מאדן הפך להיות כבר מאוס , מעצבן ואיטי מדיי .

דנייייי

New member
לא לכלכנו

לא אמרנו שהאיש לא אגדה אבל יחד עם זאת האיש נהיה נודניק

דנייייי

New member
לא אמרנו שלא

אבל מאדן לטעמי איבד טיפה מיכולת הפירשון שלו ומתעסק יותר מידי בשטויות. אולי יצא לך לראות אותו לפני נגיד 10-15 שנה הייתה מבין שהאיש כבר לא אותו פרשן

DRfeelgoo1

New member
חוש הומור?? וולגארי ומגעיל

לעולם לא אשכח את הפיאסקו במשחק שהוא פרשן של פילדלפיה בחג ההודיה לפני שנתיים בו הוא הציג את המאטן שלו כשהוא חופר במרץ באחורי תרנגול הודו מנוח, זה היה יום רע לתרנגולי הודו וצמחונים כאחד, מאותו יום למרות שאני אוהד ריידרס מושבע אני לא מסוגל לראות את מאדן או את המאטן

ranatz

New member
אין על הצוות של פוקס

החל מרביעיית הPRE GAME SHOW בראשות ג'יי בי, המשך בשלישייה המובילה של באק, אייקמן וקולינסוורת' (למרות שהוא מאוהב בעצמו בטירוף) ושאר הצוותים (קני אלברט, מוס, גלייזר-כולם). שלא לדבר על כך שהצילום והעריכה של פוקס זה ברמה אחרת מESPN ופלנטה אחרת מהעליבות של CBS. בקיצור אין על פוקס בכל המובנים. כיף שהם ישדרו את הסופרבול השנה. וכן, מי שראה את הקטע של מאדן עם הטרקי האומלל מקבל בחילה קלה בכל פעם שפרצופו השמנמן של הנודניק הזקן צץ על המסך

mcpross

New member
יש קטע עם ג'ון

שבמשחק של אוקלנד נגד דנבר (אם אני לא טועה) אחד השחקנים של דנבר עשה אינטרספשן ולקח את הכדור לאנדזון וכשהוא עבר ליד מאדן הוא צעק לו - its all over fat man. זה היה המשחק האחרון שלו בתור מאמן אם אינני טועה.

ranatz

New member
אני חושב שזה היה טום ג'קסון

היום פרשן בכיר (ולא כל כך מוצלח) בESPN לצד כריס ברמן האליל

JakeTheSnake16

New member
ועוד משהו לגבי מאדן

אם אני לא טועה, הוא זה שהתחיל את המסורת שמשחקי פוטבול צריך לשדר בעמידה. ז"א שהשדרנים עומדים לאורך כל המשחק, או לפחות בזמן פעילות במגרש. ועוד משהו, לגבי מאנדיי נייט פוטבול, מישהו זוכר שלפני כמה שנים הם הוסיפו את דניס מילר הקומיקאי לצוות של MNF ? עכשיו זה היה זוועה באמת. הוא היה כל כך לא מצחיק, אני לא חושב שהוא אפילו נשאר שם כל העונה.

ih10

New member
הוא היה שם אפילו שתי עונות

הבעיה איתו היא שההומור שלו "חכם" מידי בשביל משחק פוטבול, אני מאוד אוהב אותו בתור סטנדאפיסט ובתור מנחה טלוויזיה אבל גם כשהוא הצחיק הוא פשוט לא היה רלוונטי בקשר למאדן, אני חושב שבערך עד שהוא עבר לMNF הוא היה ממש טוב, עכשיו הוא בסדר אבל זה לא אותו הדבר (אולי זה בגלל השעה המאוחרת??)

למעלה