הייתי רוצה ללמוד אספרנטו

הייתי רוצה ללמוד אספרנטו

איך או איפה אני יכול ללמוד את השפה? תודה רועי...

interDist

New member
מה, רציני?

יש כמה וכמה דרכים ללמוד את השפה, המומלצת היא קורס פרונטאלי (קורס ערב עם מורה), כמו זה המתקיים עכשיו בתל-אביב כל יום שלישי. אמנם זה עולה (לא הרבה), אבל זאת באמת השקעה כדאית. לפרטים פנה ליוסי שמר, אתה יכול למצוא אותו בפורום הזה. ניתן ללמוד גם באופן אוטודידקטי, בכוחות עצמך. קיימים מספר קורסים טובים ברחבי האינטרנט (רובם באנגלית, אבל גם ברוסית, צרפתית, ספרדתית, פורטוגלית ושפות אחרות). נקודת ההתחלה שלך לחיפוש קורסים כאלה היא www.esperanto.net, השתמש גם בפורום הזה - כבר שלחנו לכאן הודעות רבות, עם פירוט הקורסים השונים, הצעות שלנו וכו´ (נושא ההודעות שעליך לחפש, דומה לשלך: "רוצה ללמוד"/"איפה ללמוד"/"איך ללמוד"/בסגנון הזה) כמו כן, אנו מפיצים בחינם קורס אספרנטו בעברית על CD, אותו תוכל לקבל מידי ה"חכם מדרום" שלנו. שלח הודעת דוא"ל לכתובת [email protected], עם הכתובת והשם שלך (ופרטים/שאלות נוספות אם תרצה), ותקבל את הדיסק בדואר. את כל השאלות במהלך לימוד הקורס הזה תוכל להפנות לפורום הזה או ישירות ל-saghulo! בהצלחה

עוד דרכים...../images/Emo63.gif

בקשר לקורס ברשת - בכתוביות הכתומות שרצות למעלה ניתן למצוא הפניה לקורס כזה. כמו כן אם מישהו מעוניין ניתן גם ללמוד בעזרת 16 שיעורים בהתכתבות או מספר: 1) סדרת Teach yourself של ה-BBC כמדומני 2) ספרו החדש של אלכס קרבל - מופיע במודעות בעמוד הראשי. אם מישהו מעוניין בשיטה של ספר או שיעורים בהתכתבות, אתם מוזמנים לכתוב לי מעל גבי הפורום או לשלוח לי מסר עם הפרטים שלכם ואני אדאג ליצור קשר ולהסביר איך והיכן ניתן להשיג כל דבר. שלכם, ירוק עולה.

BHeyn

New member
אתה יכול ללמוד עם זה...

יש אתר טוב בשם http://www.cursodeesperanto.com.br באתר יש תוכנה מצוינת. יש בה הסברים בשפות רבות, תרגולים, אוצר מילים, והיא מדברת (שומעים מישהו אומר את המילים). מומלץ בחום. עדיין אין בה תרגום של ההסברים לעברית אבל אפשר ללמוד באנגלית.

EldadoS

New member
אבל יש לנו כבר תוכנה בעברית...

שהיא גרסה עברית של האתר שהזכיר BHeyn. אפשר לקבל את ה-CD מ-sagxulo, שגם הוא נמנה עם חברי הפורום. כתובתו האלקטרונית: [email protected], או [email protected] בהצלחה!

למעלה