הייתי רוצה לפתוח הודעה חדשה כי

ofirush 14

New member
הייתי רוצה לפתוח הודעה חדשה כי

הנושא הזה הוא מאוד חשוב..לדעתי..:) קודם כל..אנחנו יכולים לפתוח את זה בתור שרשור שדברים שלא קשורים לרוחניות ורייקי...ועכשיו לסיבה שבגללה פתחתי ת'הודעה הזו..: אני חברה גם בפורום כלבים....ומתנהל שם וויכוח מאוד מאוד סוער ולמען האמת גם מזעזע בקשר לאמסטפים...על זה שהם "רוצחים" לדעתי זה כל כך מגעיל וכל כך לא נכון...הוויכוח מת פעם..וחזר לעצמו היום כשהכתבה על הילדה בת הארבע שנטרפה על ידי כלב האמסטף של המשפחה התפרסמה היום.... רציתי לשתפף אתכם בדעותיי...ולשמוע את שלכם..יש הרבה בפורום כלבים שאומרים שרואים את הרצח בעיניים של הרוטוולרים ושל האמסטפים ושצריך להכחיד את הגזע של האמסטפים ושהם פשוט מסוכנים ושהם רוצחים..ואני חושבת לעצמי מה לעזאזל עובר להם בראש! יענו, כלב נותן יותר אהבה משבנאדם נותן! כלב פשוט חיה מדהימה...נאמנה וחכמה...יענו..אם אתה חבר בפורום כלבים זה קצת מטופש ואידיוטי להגיד שצריך להכחיד ת'גזע הזה! זה כל כך מזעזע..בחיים שלי לא שמעתי דבר כל כך מטומטם כמו להכחיד גזע! זה דבר כל כך מרושע...אילו אנשים רעים
כלב משקף את הבעלים שלו..אם אני אתחיל לחנך את הכלבה שלי לתקוף כלבים ולהיות עוינת כלפיי כולם אני לא אהיה מופתעת כשהיא תהרוג מישהו...לעומת זאת..אם אני אחנך אותה להיות נחמדה עם אנשים ולהתרגל לחברה היא תסתדר עם עוד כלבים..למרות שהכלבה שלי היא דוגמא רעה כי היא מפחדת מכלבים אחרים אבל לא משנה...בקיצור..זה כל כך מגעיל להגיד שהסוג הזה הוא רוצח..כי כלבים לא רוצחים!!! וזהו..רציתי לשמוכ את דעתכם..:)

ornoiman

New member
גם אני חושב ככה

כלבים הם לא רוצחים אם מאלפים כלב כמו שצריך במיוחד כלב גדול שיש לו הרבה מרץ אין שום סיבה שהם יתקפו אף אחד

MikeY fReAk

New member
להכחיד זו מילה מפחידה..../images/Emo79.gif

אבל גם הנזק שהכלבים האלו יכולים לגרום מפחיד... לא בא לי להתווכח על זה, כי אני אפעם לא בטוחה בדעה שלי..להכחיד אותם זה ממש מזעזע, אני בעד חיות לגמרי, אבל תחשבי, ילדה בת 4..מתה..זה מפחיד.

../images/Emo39.gif דעתי:

*רק תתעלמו מהשגיאות כתיב עם הת', כי המקש של האות tet נהרס
* הכלב לא אשם. גם סוס שנותן למישהו בעיתה הוא לא אשם, וחתו ששורת גם לא אשם. הכל תלוי בחינוך וביחס שהם מקבלים. הבעיה שיש עם אמסתפים ושאר כלבי תקיפה זה שהם כבר מאות שנים מאומנים לתקיפה, זה מה שמותבע אצלם כבר בגנים. אני אישית מאוד אוהבת כלבים, אבל כשאני רואה רותוויר אני ממש מפחדת. בגלל שהם כלבי תקיפה צריך לדאוג שמי שמגדל אותם יחנך אותם בדיוק ההפך, כדי שידעו שאסור לתקוף. אבל מי יכול לדאוג באמת ולפקח על הבעלים שיחנכו כמו שצריך? אף אחד לא באמת יכול. בגלל זה הכלבים האלה כל כך מסוכנים. לא רק שאין חוקים ברורים- גם אלו שיש לא נאכפים. להשמיד גזע זה נורא
הכלבים לא אשמים, אנחנו אשמים, אז למה להרוג אותם בגלל תעויות שאנחנו עושים? צריך אולי לגדל אותם במקומות מסויימים (חוות כאלה) ואז לפקח ככה על מי שיקנה אותם... אבל בישראל זה לא יקרה
אז אולי עדיף לעשות מה שעשו במדינות אחרות- ולהוציא אותם אל מחוץ לחוק.. או שלפחות יהיה חוק!

BlaT©

New member
גם אנשים רוצחים...

ואפילו יותר מכלבים. אז מה, נכחיד את כולם?

eitanreder

New member
ישנה אי הסכמה בנושא

ואם תחשבי לרגע על למה אנשים הורגים. ויש דבר שנקרא אי שפיות,וזה תופס גם לגבי כלבים,שיש בהם כאלו שלא מסוגלים להיות כל הזמן מחונכים.ומפעם לפעם הם מתפרצים. לדוגמא: לדוד שלי גיורא היה כלב בעל אישיות מפוצלת. הוא היה יכול לבוא לקבל ליטוף בזמן שאורחים היו באים ,וחמש דקות אחר כך להתחיל לנבוח ולנסות לתקוף את אותו אורח. אחרי כמה פעמים כאלו ,מתוך סכנה של נשיכה ותקיפה ,לא היתה ברירה אלא להרדים אותו.

ofirush 14

New member
לגיורא היה כלב עם פיצול אישיות?!

איך לא ידעתי על זה?! לא משנה..עדיין אין צורך להכחיד את הסוג! זה נוראי.

פרם שי

New member
"לא היתה ברירה אלא להרדים אותו"?!

מזעזע. צריכים לשלוח את האיש שעשה את זה לכלא. מטעמי נוחות הוא רצח כלב. הרי אם אדם היה כך, בחיים לא היו רוצחים אותו.

280388

New member
כלבים מסוג זה חיים רק ע"פי חוקי טבע

הילדה בת ה-4 ככל הנראה (לי לפחות), הפרה את אחד החוקים של הכלב ולכן הוענשה על כך.

EnigmaGirl

New member
אני חושבת שזו בעיה להיות עם

דעה מוצקה בנושא הזה...זה נושא מאוד בעייתי ומורכב וא"א להגיד שאו אסור בכלל להרדים כלבים או שצריך להכחיד את כולם. בגדול הפתרון של הבעיה הזאת היא פשוט לא לגדל כאלו כלבים בבית-תנו להם לחיות בטבע וככה הם לא יפריעו לכם ואתם לא להם. תסלחו לי אבל זה די מטומטם לגדל בבית עם ילדה קטנה כלב שידוע כמסוכן, וזה לא שהוא רע אני לא אומרת שיש כזה דבר כלבים רעים (יש רק בני אדם רעים וגם זה לא מדויק)) אבל הם פשוט כמו שכבר אמרו מאומנים לציד ולכן הם מסוכנים אז צריך להיזהר. ובלי כל קשר - יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סיימתי את עבודת הביוטופ שלי! זה היה סיוט, זה היה נורא, אבל העיקר שזה נגמר (כמעט, נשארה הבחינה בעל פה על זה) ולכל אלה שעוד נשארה להם האפשרות לבחור מגמה, אל אבל אל תלכו לביולוגיה!!!!!!!!!!!!!!!! ראו הוזהרתם...

פרם שי

New member
אפשר ואפילו חובה!

כמו שהאמירה בנושא רצח של בני אדם היא מוצקה - אין הרדמה של בני אדם במדינת ישראל, ולא משנה מה הם עשו, על אחת כמה וכמה לגבי כלבים.

ofirush 14

New member
כלבים נותנים יותר אהבה מבנאדם!

להרדים אותם זה דבר מרושע! כי מה שהאמסטף יכול לעשות, כל כלב יכול לעשות!

למעלה