.הייתי רוצה לקבל תשובה לא מטפורה

דניאל ams

New member
.הייתי רוצה לקבל תשובה לא מטפורה

קודם כל שלום רב לכם !!! לאחרונה אני מציץ לפורום זה ומתעניין בנושאים המדוברים קודם כל למה בשמות בדויים ???? דבר שני :לא עדיף להיות אדם פשוט שחי את החיים בלי לחפור בהם ?? להתאמן ???? סווט לווז' .מה זה עינויים ??חום פצצות לגוף שלי .מה זה יתן לי ?? דבר שלישי:אתם מרגישים יותר טוב שאתם ערים ??לא עדיף לישון ?? אני בכלל לא שולל את הדרך שלכם .רק מנסה להבין מה קורה פה .אולי יום יבוא וגם אני אלחם איתכם. שלכם בהמון אהבה וחיבוקים .

חיים וחפירות...

מדוע באמת לעשות הכל? מדוע להתאמן.. להזיע... להתאמץ... להתעמת...מה יוצא מזה? שאלה מאוד חשובה.. האם אפשר לחיות את החיים כמו שהם בלי לחפור? כן בהחלט אם זה מה שאתה בוחר... הרבה מאוד אנשים חיים כך...וטוב או רע להם בהתאם להחלטות שלהם.. אפשר גם אחרת... אפשר לבחור בחיים של מודעות... אתה היוצר של חייך... אתה יוצר את ההתנסויות שיש לך בחיים.. אתה יכול להיות מגיב להתרחשות... כפי שרוב האנשים עושים... או יוזם במודע את ההתרחשות... הכל החלטה שלך... אך תן לי לשאול אותך שאלה.. מה עוד יש לך לעשות בחיים האלה? החיים הם מה שאתה עושה מהם.. התוצאה הסופית שלהם זהה... לכולם ... הדרך להגיע לשם שונה מאדם לאדם... אתה יכול לבחור בדרך של הגבה למאורעות ואתה יכול לבחור בדרך של יצירה מודעת של מי שאתה.. אור ואהבה

דניאל ams

New member
../images/Emo13.gif

כמו שאמרת שאלה יפה !! תודה .גם תשובה מאוד יפה וקולעת בול למטרה !! מאיפה בידיוק אני יביא את כל הזמן והסובלנות .?? אין דרך קצת יותר קלה לשינוי ?? מקווה שאני לא משגע אותך.

זה לא חייב להיות קשה..

זה יכול להיות קל כרצונך... לא חייבים שעות של מדיטציה... לא חייבים סדנאות.. לא חייבים כלום.. השינוי הוא תמיד מהיר וקל... הזמן וה"קושי" שלנו הוא רק לבחור... ברגע שנעשתה הבחירה השינוי הוא מיידי וקל... אז אם אתה רוצה דרך קלה לשינוי.. פשוט תבחר בכך... בכל רגע בכל שניה בכל מעשה ובכל מחשבה.. הוא יגיע הרבה יותר מהר ממה שתאמין אור ואהבה

דניאל ams

New member
זה באמת נכון .אבל מיתפקשש לי

אז אני בוחר לשנות .וברגע שאני מתחיל את השינוי צצים לי כל מיני מחסומים שמנסים לחסום לי את הדרך . ושעולה הראשון הוא מביא איתו את כל הנוספים. אני לא יביא את הסיפור כי התשובה האמיתית נימצאת אצלי בפנים .כניראה עמוק בפנים . אשמח לקבל כלים שיעזרו להוציא את האמת וכך אני יהיה יותר בטוח בעצמי לשנות . תודה על ההקשבה והסובלנות . רק אהבה מביאה אהבה

כלים...

מה שאתה מתאר זה בדיוק מה שקורה כאשר בפחדים מתעוררים... המיינד האנושי באופן תמידי מתנגד לשינויים ברגע שאתה מתחיל לזוז הוא מקפיץ את כל הכלים יש לו לעצור אותך.... ומה אתה עושה אז?... האם אתה נלחם במכשולים? ... אם כן זו הבעייה... אי אפשר להבריח פחד... אי אפשר "להפחיד" אותו כי אז נשארים עם פחד גדול יותר.. אז מה עושים.... מחבקים... מחבקים את הפחד... קוראים לו... רוצים בו... מבקשים ממנו לבוא איתכם... "אני פוחד ואני הולך לעשות את זה" זה האומץ... האומץ אינו חוסר פחד אלא היכולת לקבל את הפחד.. יש הרבה כלים שיכולים לסייע לך לשנות ולצמוח.. סדנאות... ספרים.. אימון אישי.. תבחר בעצמך.. אם תרצה אמליץ לך על כמה דברים שסייעו לי.. אור ואהבה

הי דניאל ../images/Emo140.gif

"קודם כל למה בשמות בדויים ????" נראה לי שבאנונימיות ישנם יתרונות שאין בלכתוב גלוי. אנשים יכולים ככה לספר יותר על עצמם. ובטח יש עוד מניעים. למשל, אתה כתבת בשם פרטי בלבד. זה בטח נותן לך יתרונות כלשהם. "דבר שני :לא עדיף להיות אדם פשוט שחי את החיים בלי לחפור בהם ??" לא יודעת למה אתה מתכוון בלחפור.... הרצון שלי הוא בין היתר להיות חופשייה, לאהוב, להתפתח, להעצים את עצמי ואחרים, להכיר את עצמי, להיות מודעת, ליהנות בחיים האלו. אני לא קוראת לזה "לחפור"
"להתאמן ???? סווט לווז' .מה זה עינויים ??חום פצצות לגוף שלי .מה זה יתן לי ??" לא עשיתי. לא יודעת מה זה ייתן לך. שמתי לב שבכל פעילות אנשים מפיקים דברים אחרים, בהתאם למטרה שאיתם הם הגיעו, לידע שלהם, לרמת המודעות שלהם, להבנה שלהם, לפתיחות שלהם, לחשיבה שלהם וכו'. אז אם תשתתף בזה, זה בטח יהיה תלוי בך. "דבר שלישי:אתם מרגישים יותר טוב שאתם ערים ??לא עדיף לישון ??" אני אוהבת לישון בלילה ואני אוהבת להיות ערה ביום

למעלה