הייתי רוצה לקרוא

lana24

New member
הייתי רוצה לקרוא

את הסיפורים שלכם איך נפתחתם לעולם הרוחני.
כל אחד הגיע לפורום הזה מסיבה כלשהי
חשבתי יהיה נחמד אם כל אחד יספר בכמה מילים אתסיפורו האישי :)

lana24

New member
אתחיל ואפתח בסיפור שלי

לפני כשנה נכנסתי לדיכאון עמוק. אמנם היית בת 19 רק וזה נראה גיל די מוקדם לדכאונות.
אבי נפטר מסרטן כשהייתי בת 12, אמי הייתה במצוקה נפשית במשך המון זמן ונסתה להתאבד. לקחנו אותה לבית חולים ומאז יצא לי לדבר איתה על זה המון והיא מתחרטת. היא פשוט הייתה צריכה עזרה וכנראה לא ידעה איך לדבר ומה לעשות. אפשר להבין.. איבדה אהבה מאד גדולה.
כל התקריות האלה הובילו אותי לדרך ללא מוצא. באמת חשבתי שאין לי עתיד ושהחיים שלי נגמרו ואין לי למה לקום בבוקר.
התגייסתי לצבא עם מצוקה ענקית מה שהוביל לזה ששיחררו אותי לתקופה של חצי שנה בשביל לטפל בעצמי.
משם הכל נראה כאילו היקום כולו התגייס לעזרתי.
הלכתי לפסיכולוג, פסיכיאטר אבל הרגשתי שמשהו חסר לי.
באותו זמן חידשתי קשר עם חברה שהכרתי בכיתה י' שהיא מאד מתחברת לעולם הרוחניות והציעה לי שבת דודה שלה תעשה לי טיפול ברייקי. כמובן שבהתחלה צחקקתי ואמרתי לה "תגידי, מה את עושה צחוק? הדברים האלה זה חרטא"
בסופו של דבר השתכנעתי והלכתי אליה לטיפול. כל מה שהיא דרשה זה 10 אגורות כי היא ידעה שאני לא במצב כלכלי טוב ולאמא אין אפשרות לעזור לי.
עצמתי עיניים והיא פשוט עברה לי על הצ'קרות בגוף. זה היה כאילו הכל השתחרר. במהלך הטיפול בכיתי המוןןןןן ואז בסופו של הטיפול הרגשתי אנרגיות חדשות וזרמים של חום וכיף ופשוט התחלתי להתפקע מצחוק.
בנוסף, אחותי הבכורה הייתה מודעת למצב הנפשי שלי והיא אמרה לי "אני רוצה שתדברים עם חברה שלי. היא מתקשרת והיא הייתה גם במצב שלך"
ושוב אני עם ה"את סתם צוחקת עליי הרי זה חרטא"
התכתבתי עם החברה שלה. פתאום היא אמרה לי שאבא שלי "שם" ושהוא מוסר לי דברים והיא פשוט התחילה לשפוך מלא מלא מלא מידע על אבא שלי ושהוא אומר לי "משהו צריך להשתנות. את מוכנה לזה. תתיידדי עם אמא. אני בסדר ושומר עליכם. ברגע שתאמיני את תצאי מזה" (זה חלק מהדרים העיקריים שאני זוכרת מהשיחה) ואז שאלתי אותה למה הוא מוסר רק לי ולא לאמא שלי או לאחותי והיא אמרה שהוא פשוט אמר ש"אני כבר מוכנה" שלא כל כך הבנתי מה זה אומר.
בכיתי המון במהלך השיחה ולא הצלחתי להאמין בהתחלה. ואז חשבתי על זה שהיא לא יודעת כלום עליי ולא על אבא שלי אז איך זה שהיא אומרת דברים שהם 120% אמיתיים? ואז פשוט נפתחה לי הדלת לעולם הזה. היא הסבירה לי איך לנסות לדבר עם המדריכים שלי. היא זאת שאמרה לי שלפני שינה אני אקדיש זמן בשביל להודות על מה שיש לי ולבקש עוד דברים טובים.
הפסיכולוג, הרייקי, השיחות עם המדריכים בלילה זה כל מה שעזר לי לצאת מהמצב שהייתי בו. אמנם אני עוד לא יודעת "לשמוע" כל כך טוב את המדריכים אבל מנסה לשים לב לסימני דרך.
פתאום אחרי חודש מצאתי עבודה, קורס איפור מקצועי נפל לי מהשמיים במחיר מגוחך שיכולתי לאפשר לעצמי (שזאת אחת האהבות הגדולות שיש לי בחיים), התיידדתי עם אמא שלי והצלחתי להתגבר על הטראומה. עדיין יש פחד שאני מנסה לשחרר. למדתי איך להפריד את עצמי משאר האנשים ולא להיות מושפעת מהאנרגיות שליליות שלהם.
בנוסף להכל חזרתי לצבא למקום שאוהבים אותי ודואגים לי.
יש תקופות קשות אך תמיד מנסהל שמור על האמונה. כמו שיש את השיר הזה "שמור על האמונה- היא תשמור עליך"
זהו בעצם הסיפור לשי ואיך הגעתי לפה בשביל ללמוד עוד

רותי 11

New member
וואוו איזה סיפור מעניין וכל הכבוד על הדרך

שעשית מאז
אני אספר את הסיפור שלי מאוחר יותר

lana24

New member
ישר חשבתי עלייך כשעלה לי הרעיון

מצפה לשמוע את סיפורך

הולי 101

New member
הסיפור שלי

הקטע של הרוחניות אצלי זה משהו שתמיד היה שם מאז ילדות כל מיני רגשות מוזרות שלא התאימו לחיים שלי פה
וכל מיני דפוסי התנהגות שלא התאימו לתקופה שאני חיה בה כיום , להמר לזכותה של אמא שלי היא זרמה איתי ועם האחיות שלי בנושא הזה

לאחר שסבא שלי נפטר אמא שלי התחילה לקנות ספרים בנושא של חיים לאחר המוות וזה מאוד משך אותי
והתחלתי יותר להקשיב לאינטואיציה שלי והמון פעמים גיליתי שהיא ממש צודקת והתחלתי להאמין בה בעיניים עצומות
התחלתי לקרוא ספרים וללמוד לבד על הנושא אבל היום לאחר יותר מ - 15 שנה הבנתי עד כמה זה מסוכן בלי הדרכה נכונה

התחברתי בזכות רותי להדרכה האישית שלי ההדרכה הנכונה ( מסכן אני משגעת אותו ) שנותנת לי את כל הביטחון בעולם במקום שלטון הפחד ששלט בי עד שפגשתי את רותי , אני יכולה להגיד שדברים השתנו אצלי אני מרגישה את זה במיוחד הקטנציק שלי הרגיש את השינוי ומילד שלא אהב את הידיים שלי היום הוא לא יורד מהם ואני אישית ממש מתנעגת על זה

יש לי עוד המון שינויים לעשות בעצמי זה תהליך אבל אם אני רוצה אני יכולה לעשות את זה
אתחיל את הקורס ואז אוכל אולי לשתף יותר את החוויה

רותי 11

New member
אחלה חוויה ובעצם כל מה שעברת הוביל אותך

לכך שאת הולכת היום לפתח את עצמך רוחנית
הקורס זה עוד כלי בדרך שלך אבל את זאת
שהובילה את עצמה לשם

הולי 101

New member
כן זה הרגיש לי הדרך

אני לא יודעת אם זה הייעוד שלי או המטרה שלשמה הגעתי לחיים האלו עדיין
אני מניחה שהתשובה תגיע עם הזמן שאלמד את הכלים השאיפה שלי
זה ללמוד כמה שיותר. מקווה שבמהלך החיים אוכל להרשות לעצמי מבחינה
כלכלית לעסוק רק בזה

lana24

New member
איזה נחמד

אני זוכרת שרשמת שההדרכה שלך שרה לך
זה עדיין נשמע לי מאד משעשע ואפילו הזוי

הלוואי והייתי חווה את זזה בעצמי

הסיפור שלי

לי תמיד היתה משיכה לרוחניות
ברמות כאלה שכבר (בדיעווד) בבית הספר היסודי הבנתי שיש לי מלאך משלי ששומר עלי
הייתי תמיד שומע את ההדרכה שלי (ממתי שאני זוכר את עצמי) אבל לא הייתי מודע לכך בנוסף הייתי קורא המון על רוחניות
היו לי המון מסרים שקיבלתי אבל לא קישרתי בניהם
בצבא ובשנות העשרים שלי הסימנים הללו גברו כל כך
שחיפשתי תשובות - ואז הכרתי את רותי שעזרה לי להתחבר להדרכה שלי ומאז הכל הסטוריה

תמיד מאז הילדות

חלמתי חלומות עם מסרים מוזרים וברורים, אמנם ייחסתי להם חשיבות, אבל לא במובן הרוחני. מאוחר יותר בחיים חליתי במחלה שדי בודדה אותי (שהבראתי ממנה), כך שיצא לי בזמן הרב הפנוי לקרוא על בריאות, מה שהוביל אותי ל3 שנים כמעט של התעסקות בקבלה ללא הכוונה, עד שחשבתי שאני מתחרפנת כי אף אחד לא הבין על מה אני מדברת, והחלומות נהיו מוזרים וחדים יותר, מה שהפחיד אותי והרגשתי צורך לעזוב את זה (אבל היום אני מבינה את המשמעות שלהם). עם הזמן פגשתי אנשים, שאמרו לי שיש לי אנרגיה חזקה ועוד דברים ולא ידעתי למה הם מתכוונים, אך הרגשתי שיש לזה קשר לכל מה שקרה עד אז. זה הביא אותי לחפש למה הם מתכוונים וכך הגעתי לפיתוח היכולות שלי ע"י חוק המשיכה כבר שנתיים או יותר, שזה הדבר הטוב ביותר שקרה לי בחיים אני חושבת, חוץ מהדברים שעוד לא קרו לי :)

lana24

New member
הסיפורים שלכם מאד מעניינים

זה מטורף לדעת שנולדנו עם זה ובהתחלה כשגיליתי את זה זה היה כל כך לא נתפס
"איך יכול להיות שיש דברים מעבר למה שאנחנו רואים?!"

האמונה מאד עזרה לי לצאת מתסבוכים מסויימים
ואני לא יודעת כל כך להקשיב להדרכות שלי אבל אני מאמינה שכשיהיה לי את הזמן אחרי הצבא אני אעשה קורס או משהו כזה בשביל ללמוד איך להתחבר להדרכה.
אבל לא משנה מה אני תמיד יודעת שאני לא לבד
כל פעם שאני מרגישה עצובה אני מדמיינת שמלאך נוגע לי בכתף כאות נחמה.

ועשיתם לי חשק לעבור קורס אצל רותי אבל היא רחוקה לי חחח

רותי 11

New member
הסיפור שלי התחיל עם פחד

פחד מהמוות בערך בגיל 11 באחד הלילות התעוררתי
עם תחושה שאני נחנקת ועומדת למות והתעוררתי ממש
בהיסטריה ומאז היה לי פחד מטורף מהמוות כמו שאומרים
פחד מוות מהמוות - בדיעבד הבנתי שבגיל 11 מתתי בשואה
בתאי גזים.
כשהייתי קטנה כל פעם שהייתי מסתכלת על אנשים הייתי
אם הייתי מתרכזת בהם הייתי רואה את הפנים שלהם הרבה
פעמים מתחלפות ואני רואה לדוגמא גבר במקום אישה היום
אני יודעת שכנראה ראיתי גלגולים אחרים שלהם.
בכל אופן הפחד מהמוות דחף אותי למצוא תשובות ולא לקבל
את המוות כמשהו שהוא סופי היה לי קשה לקבל את זה
שהגענו לכאן חיינו את חיינו ואין לזה המשכיות? לא הסתדר לי
אני הייתי מקבלת המון מסרים בחלומות כל מי שמת במשפחה
שלנו היה מגיע אלי. אפילו חלמתי על מלחמת יום כיפור לילה
לפני שהיא פרצה.
למזלי הייתה לי אמא שכל חלום שהייתי חולמת הייתי הולכת
אליה באיזשהו שלב בחיים וזה בערך בגיל 37 התחלתי להיכנס
לעולם הזה ברמה של למידה למדתי אנרגיה אוניברסלית
ואז יום אחד עשיתי שחזור גלגולים ובעקבות זה נכנסתי
עמוק לתוך עולם הרוח והתחלתי ללמוד לרפא וללמד.
המצחיק הוא שידעתי להנחות אנשים לתקשור עוד לפני
שתקשרתי ברמה המודעת.

למעלה