הייתי רוצה לראות את הגר מול נטליה

daskaliano

New member
הייתי רוצה לראות את הגר מול נטליה

מתאגרפת מעפולה חניכה של בבאייב. מאמן גדול ושופט בינ"ל. הייתי מוכן לשלם 150 ש"ח בשביל לצפות בערב בו יהיה קרב הענקים הזה.

BROWN BOMBER

New member
כן בהחלט...

הגר נחשבת לטובת המתאגרפות המקצועניות... נטליה היא ללא ספק המתאגרפת החובבנית הטובה בארץ. אז אני מצתרף לידידי דסקאלו ושואל... למה לא לערוך קרב בין השתיים??? הגר שמואלפלד נגד נטלי... לדעתי יצא קרב יוצא מן הכלל... אני מציע לשלב אותו באירוע הזירה 26...

daskaliano

New member
זה קרב של נוקאאוט ולא נקודות

סיכויים של נטליה גדולים מאוד

t123t1

New member
זה לא יקרה

כל עוד יש תתחרות והכאסח בין שתי המחנות CMA האיגוד לדעתי הייתי רוצה לראות לא רק את הקרב הזה אלה עוד הרבה קרבות בין שתי המחנות האלה

toy s0ldier

New member
../images/Emo3.gif רן נקש vs מרחב מוהר

אני יודע שאני לא קשור לעולם חחח

AmitNHB

New member
מרחב מוהר.

התאמן ב CMA אצל אלון רצון הרבה מאוד שנים מאז היה ילד, והתחרה בהצלחה רבה מאוד באיגרוף תיאלנדי ובאיגרוף בארץ כולל יריבים מחו"ל. למעשה, הוא היה בין הטובים, אם לא הכי טוב, גם בתילאנדי וגם באיגרוף במשקל שלו בארץ. היום הוא מתאמן ומתחרה בארה"ב. שיהיה לו המון בהצלחה.

AmitNHB

New member
יש כמה בעיות קטנות עם המאץ' אפ הזה.

1) מרחב כיום מתאמן ומתחרה בארה"ב 2) מרחב מתחרה כיום באיגרוף, בעוד נקש, למיטב הבנתי, מתחרה בקארטה וקיקבוקס. 3) יש הפרש של איזה 25 ק"ג בין השניים.

daskaliano

New member
נטליה מול הגר - קרב המאה בארץ

נטליה מתאגרפת מעולה ברמה הכי גבוהה בארץ בחובבנים. לא רואה אף אחת ממטר. לדעתי הגר תיפול בנוקאאוט אם לא תעשה שינוי פאזה רציני. יש ביניהן הבדל רמות של שמים וארץ. הגר חזקה נטליה לא פחות. ללא ספק קרב חם אששששש !!!

BROWN BOMBER

New member
באמת... עדיין לא שמענו תגובות !!!!

איפה כל המאריצים של הגר? למה אתם לא מביאים רצון לראות את הקרב יוצא לפועל???

daskaliano

New member
אם הם אוהבים אותה שלא יביעו רצון

הבדלי רמות גדולים מידי.

BROWN BOMBER

New member
../images/Emo3.gif בין אם אוהבים אותה או לא...

הגר לא תגדל ותתפתח כספורטאית עם לא תתחרה מול הטובות ביותר. ונטליה היא הטובה ביותר בחובבנים. לכן אני לא רואה כל סיבה למה לא לערוך קרב בין שתי המתחרות. נטליה ניצחה לאחרונה את אירה... כן... אותה אחת שנפגשה עם הגר באירוע האחרון של הזירה ויום אחרי זה הפורום היה מוצף בתלונות על שיפוט כושל וחד צדדי... בקרב מול נטליה אפילו לא היה צורך בשופטים. למרות שאירה נלחמה כמו שדה נטליה פשוט עשתה לה בית ספר לאיגרוף וניצחה אותה בזכות היכולת הטכנית שלה ביתרון בולט בנקודות...

nokia5

New member
דסקאלו ובומבר...

במקום שסתם תדברו בפורום ותעלו את הנושא אצל הגורמים שלא יכולים לעשות, תקחו יוזמה ותפנו לרענן, ולמועדון של נטליה, ותיזמו מפגש, דסקאלו אמרת שאתה מוכן לשלם הרבה כסף בשביל זה- בבקשה, תיזום ואם אז תקבל תשובה שלילית אתה יכול לדבר, אבל ככה באוויר אל תדברו, ואל תשמיצו את הגר.

t123t1

New member
מסכים איתך

לדעתי למרות התגובות שהצפיו יום אחרי מה שאתה אומר אני לא ראיתי ששידרו את הזיה היה תגובות שאתה ממשיך להצדיק את מילותייך אחרי הזירה ה25 לדעתי כפי שניתן היה לראות הגר נתנה מכות ממוקדות ועובדה שפתחה לה את האף בחובבני זה אחרת כמו שהסבירו ככל ששאתה נותן יותר מכות אז ככה אתה מעלה את הניקוד שבעוד המקצועי מכות סתמיות לא משפיעות אלה רק מכות ממוקדות

nokia5

New member
ובוא נגיד שיהיה קרב בין הגר לנטליה

לפי איזה חוקה זה יהיה? של החובבני? או של המקצועני?! אתם מדברים על דברים לא מעשיים, שנועדו להתסיס, ולא מובילים לשום מקום...

lironmarko

New member
פתאום צמחו כותבים ישנים כמו

פטריות אחרי הגשם ..... שמתם לב שבד"כ יניב אומר שהואא יברר את העניין ? ועכשיו איפה הוא ?.....יניב תתחיל לברר למען השקט הנפשי של הבוקסרים :) דווקא יש פה בשר ....יש מצב להפסד של הגר ואחריו קרב REVENGE דסקלו ישים מליונים והכיסים יתמלאו שלל :)) יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה יאללה נטליה

למעלה