הייתי רוצה לשמוע פרטים נוספים על פתיחת עסק

• פותח הנושא alf4
  • פורסם בתאריך

alf4

New member
הייתי רוצה לשמוע פרטים נוספים על פתיחת עסק

עצמאי בקנדה. ברגע שאנחת, זה הכיוון וזה מה שיחזיק אותנו עד שבעלי ימצא עבודה.. כיום אני גננת עצמאית בעלת פעוטון משלי, והכוונה היא בהחלט להמשיך את זה גם שם.. אז, מה עושים דבר ראשון ?

alf4

New member
איזור ישראלי... מן הסתם.

אני לא בקיאה מספיק, עדיין, כדי להחליט, אבל בגדול זה בקירבה גדולה לאזור שמתגוררים בו ישראלים. אני מקווה שנמצא מקום כזה עם בית צמוד-קרקע ולא בתוך העיר הסואנת...

alf4

New member
בטורנטו, מן הסתם.. איפשהו..

עדיין קשה לי להיות מדוייקת או להחליט סופית. אני צריכה גם המון תשובות לשאלות מהסוג הזה: בית באיזה גודל צריכה משפחה עם שלושה ילדים ? האם החישוב נעשה כמו כאן, או שישנם הבדלים בבנייה (שלושה חדרים כאן לא מספיקים לנו. מה קורה שם?) כמה עולה בית כזה? האם אפשר לקנות מיד כשמגיעים? האם יש אפשרות שאגיע כבר עם כל המסמכים והניירת המתבקשים להקמת העסק (ואיך אני יודעת מה אני צריכה)? אתמול, במפגש, למדנו על קצה המזלג את נושא הבנקים. וזה שונה מכאן וצריך להתרגל לחשיבה אחרת. מה קורה עם קנייה של בית או הקמת עסק ? אין לנו כרגע שום תשובות וזה קשה..

ruth1983

New member
יכולה לספר לך אבל נכון לויניפג

אין שום בעיה ליקנות בית די מהר במיוחד אם יש לך כסף פה משפחתון ניתן לפתוח רק בבית פרטי אסור בדירה רשיון לעד 5 ילדים אין בעיה לקבל תמורת 125$+- יבואו אליך יראו את המקום האם הוא בטיחותי ומתאים המשפחתונים שבהם ביקרתי לא דומים לישראלים זה במלוא מובן המילה משפחתון אין כל כך מקום מיוחד לילדים הם פשוט בסלון מה שכן בד"כ בייסמנט מיועד למשחקים בתקופת החורף אצלינו יש קורסים חינם לפתיחת עסקים מיסוי וכו' תיבדקי אם גם בטורונטו יש מרכז לעסקים קטנים

צריך בית עם 4 חדרי שינה

אלא אם כן יש שני בנים או שתי בנות בגילאים סמוכים, עלות של טאון האוס 4 חדרים החל מ 350,000 דולר תלוי באיזור. לגבי פתיחת גן, כדאי לשקול להוציא חברות באחד משני הארגונים האלה בקישורים. לגבי משפחתון, אפשר בבית פרטי, ואפשר גן או מעון יום ממש הנוהל בקישור השלישי. כדאי שתטפלי בהשגת האישורים במקביל לתהליך ההגירה כדי שתוכלי להקים את העסק מייד עם בואך. את יכולה לפנות אלי במייל כדי להתחיל את הביורוקרטיה צעד אחרי צעד.

למעלה