הייתי רוצה שבעלי יקרא את הדברים

omizu

New member
הייתי רוצה שבעלי יקרא את הדברים

הנאמרים/נכתבים כאן משום מה אין לו שום רצון אני במקומו הייתי קוראת הסקרנות היתה הורגת אותי.........

אומי יקרה שלי ../images/Emo23.gif

לפעמים גם אני רוצה שבעלי יקרא, גם את השטויות והצחוק והשמחה, וגם את הדברים החשובים שיש כאן. אצלי זה לא ממש מעניין אותו. האמת היא שיש כמה דברים שבעלי כותב, וכותבים אליו, שממש לא מעניינים אותי. וגם אני לא טורחת לקרוא. כיוון שכך, כשיש משהו שחשוב לי, או שמרגש אותי במיוחד, אני פשוט מספרת לו. והוא מספר לי כשיש לו משהו חשוב והוא רוצה לשתף. (אם זה מאוד חשוב, אני פשוט משאירה את זה פתוח על המחשב, וכשהוא מגיע אני מבקשת ממנו לקרוא. כנ"ל הוא). חמותי לעומת זאת, ממש מתעניינת. אפילו כבר יש לנו נוהג שבביקור הדו-שבועי אני קצת מספרת ומעדכנת אותה. ואין לי ספק שכשתהיה לה הזדמנות, היא תכנס. מקווה שכשזה יקרה היא תכתוב "חמותה של ריפי", כדי שתזהו אותה.

הגנובה

New member
צהריים טובים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי בעיה שבעלי יקרא את הכתוב בפורום הזה אבל הוא לא מראה שום עניין.... כן הייתי רוצה שיקרא את השירשור בעניין חנוכה ואמא שלו.....

omizu

New member
גנובי בוקר טוב../images/Emo185.gif

נראה לי שאת מבינה את כוונתי שאם יקרא יבין את הדברים אולי בקלות יותר מאשר שזה עולה בין שניכם על חנוכה בכלל לא יכולתי לכתוב........ מרוב שזה היה בהההההההההה (טראומתי)

הגנובה

New member
גם זה עוד יגיע... כבר כתבתי לעציון

שעל חנוכה עוד אכתוב כשהטראומה הגדולה תתקהה קצת.... בינתיים זה עדיין מצטנן.....

אומיזו היקרה לי

חשבתי עוד קצת על העניין הזה. יש לפעמים דברים שאנחנו רוצים להעביר, במיוחד אם זה כמו כאן, שיש תגובות ודעות נוספות, והאדם שאנחנו רוצים להעביר אליו לא יכול לקבל. כל מיני סיבות יש לזה. לפעמים הראש מאוד טרוד בעבודה. או אין מספיק זמן. או סתם חוסר אפשרות... כשלי יש משהו שחשוב לי שבעלי יראה, או סתם חשוב לי לשמור, כמו לפעמים הודעות מאוד יפות, או דברים שמוצאים חן בעיני, אפילו חלקים משרשור כשהודעות התגובה היו מעניינות, ובמיוחד דברים שאני מרגישה שחשוב לי, אני מדפיסה לעצמי. אני גרועה בלינקים, זה לא סוד, אבל אפשר גם להעתיק את החלק שחשוב לך ולהעביר למחשב עצמו, שיישמר אצלך. אולי עכשיו לא מסתדר לו לקרוא, שמרי אצלך את הדברים החשובים או המיוחדים, וכשתרגישי שיש לו זמן או אפשרות, תני לו לקרוא.

למעלה