הייתי רוצה שתבוא לכאן ותוריד לי את החום אישית

SelmaFingers

New member
הייתי רוצה שתבוא לכאן ותוריד לי את החום אישית

אני כל כך מטושטשת מכאב שהמילים זורמות מהאצבעות בלי לעבור סינון במוח בעצם, אולי הן כן עוברות בראש, מתחממות ומתלהטות באיזור המצח ומותכות. נוזלות מהאוזניים. אתה יודע כמה זה מייאש ללמוד ולהבין שכל הפטולוגיות האלה הן בסך הכל תוצאה של סטגנציה בלב? כן כאב הגרון הזה בגלל שאת לא מדברת החום בראש הקור ברגליים בגלל שהכל נשמר בריאות ולא יורד. לא יורד. נתקע. הכאבים ההקאות הכל תקוע. קפוא. [ולא. אני לא בהריון.] אז אני מחממת. מפשירה. גרביים כפפות צעיפים מעילים בקבוקים חמים ותנור. אתה יודע שבכל יום שאני מחממת יותר, קר יותר? ואתה יודע שכל המחלה הזאת זה לא כי קר יותר? כל החום הזה מקפיא. אתה לא תאמין איזו כפויית טובה נהייתי. איך כבר לא מספיק לי שיקפצו במבט מודאג בכל פעם שאני צונחת לרצפה. לא מספיק ששואלים. שמביאים מים. תה. תות-בננה. אולי בגלל זה אתה כבר לא דואג בגלל שזה אף פעם לא מספיק. בגלל שכל החום שאתה שולח מוציא ממני את כל הקור. ולמי יש כוח להשקיע כל כך הרבה אנרגיה בהפשרה שלי

תלתלית

New member
המילים שלך

הגיעו אליי עם כל החום והקור שלהן. אני מצומררת, במיוחד מהמשפט האחרון: 'ולמי יש כח להשקיע כל כך הרבה בהפשרה שלי'. מילים נוזלות מהאוזניים, את אומרת. תני להן להמיס בך את הכאבים, עד שיבוא קצת שקט. אני אקרא אותך, כאן. עד שיוקל לך.

SelmaFingers

New member
../images/Emo13.gif זה מצחיק.

... תודה בכל זאת

למעלה