הייתי שם....

missing

New member
הייתי שם....

ההודעה הבאה מאוד ל קשורה לנושא הפורום, ורובכם לא מכירים אותי, אבל אני קורא בפורום לא מעט, והייתי צריך לשתף מישהו... לפני שעתיים בערך, הסתובבתי ליד קניון ערים עם ידידה טובה שלי... שנינו נפלנו כשפיצוץ חזק, מרעיש ומרעיד התרחש. ראיתי בצד השני של הקניון (קניון ערים זה קניום די גדול) אש, ועשן... ראיתי אנשים צורחים, בוכים, בורחים. נשארתי על הקרקע למשך חצי דקה- בוהה בעשן. הייתי בהלם. לא יכולתי לזוז. לא יכולתי לדבר. שמעתי סירנות, ראיתי ניידות מגיעות. ראיתי את הפצועים מועלים על האמבולנסים. ראיתי את הדם... מהרגע שהגעתי הביית ישבתי בחדר ובכיתי. תמיד חשבתי שאני כבר רגיל לפיגועים. אבל אני רגיל לחדשות, לכתבות. אי אפשר להתרגל לאותה אש, לאותו פיצוץ. אם הייתי במרחק של 500 מטר מאיפה שהייתי יכול מאוד להיות שלא הייתי כאן כרגע. אין לי מושג מה לעשות עם עצמי. לא משנה כמה אני מנסה התמונה של האיזור לא עוזבת לי את הראש. הרעד של הפיצוץ... מצטער על העוף טופיק, אבל הייתי צריך לשתף מישהו.

GREENSsss

New member
גם אני הייתי

מפחיד. ההדף היה חזק. מזל שלא נפגעו המון אנשים והפיצוץ היה יחסית במקום שלא הומה בני אדם. עוד 20 מטרים והיה יכול להיות לנו שבוע מאוד שחור ומלא באבדות.

TwelveEyes

New member
חברה די קרובה שלי...

גרה במרחק דקה וחצי הליכה מהקניון... היא הייתה במטבח כשהפיצוץ התרחש ורצתה לרוץ לשם לעזור אבל אמא שלה סירבה.. והיא גם מאוד פחדה שיהיה פיצוץ שני.. היא כ"כ היסטרית עכשיו, ואני לא יודעת מה להגיד לה
אני מכירה אותה כבר הרבההה זמן ובחיים לא שמעתי אותה כ"כ מבוהלת...
מאיה, אם במקרה את קוראת את זה (לא נראה לי שאת כן, כי אף פעם לא היית בחורה של פורומים, אלא אם כן מדובר בגרבאג´.. אבל ניחא) תרגישי טוב מתוקה. אני אוהבת אותך מאוד ודואגת ומקווה שהכל יהיה בסדר...

../images/Emo24.gifגדוווווווול../images/Emo70.gif

יהיה טוב, חייב להיות... אני לא ממש יודע מה להגיד חוצמשאני שמח לפחות שאתה וGreensss בסדר...

sarah

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo10.gif

אני מבינה, אולי, טיפה את ההרגשה. כשבית קפה קרוב לבית שלי התפוצץ זה הכניס אותי להיסטריה איומה--- ואפילו לא הייתי שם. תנסה להירגע, תנסה לישון, לעשות אמבטיה, לקחת תרופה להרגעה. אני מקווה שתהיה בסדר
שרה

למעלה