הייתי שמחה לשמוע

bזוהר

New member
פחות או יותר.

לפני כמה זמן גם מישהו שאל וכתבתי לו, אז אני אעשה העתק הדבק :) אני לא הייתי אבל ממה שסיפרו לי ומה שאני זוכרת ממה שסיפרו לי: (מה שאומר שזה הולך להיות ממש מעט) שאלו אותה מה הסיבה לזה שהיא לא מדברת בהופעה אחת ובהופעה אחרת מדברת וצוחקת הרבה יותר, והיא אמרה שזה בעיקר בא ממקום אישי.. מאיך שהיא מרגישה באותו רגע, ולפעמים זו בחירה. (אני ממש מקווה שאני מדייקת) שאלו אותה על הפורומים, על התקופה שהיא נורא נפגעה מכל דבר שהיה נגיש אליה ושהיא יכלה לקרוא את כל מה שכותבים אליה, אממ אז היא אמרה שהיא עכשיו לא נכנסת לפורומים (אני לא בטוחה שבגלל זה, אין לה מחשב בבית), והיא אמרה שבזמנו היא ממש קראה שירשור שירשור והייתה בודקת בקפידות וכאלה, ושאלו אותה משהו על היידפארק אם שם זה היה ככה או משהו כזה, והיא אמרה שבהיידפארק אין לה ממה להיפגע כי אוהבים אותה שם היא אמרה שזה מאוד משמח אותה שיש נוער הומו-לסבי שהיא מאוד עוזרת להם ומלווה אותם, ושכשהיא הייתה בגיל הזה זה גם היה מאוד עוזר לה אם היתה לה מישהי כזאת להיאחז בה בקטע הזה. שאלו אותה עם מי היא רוצה לשתף פעולה, היא אמרה "אהוד בנאי, אביתר בנאי.." ואז מישהו אמר "בקיצור, כל הבנאים." אז היא צחקה ואמרה "כן, כן." אממ היא גם רוצה לשתף פעולה עם שלומי שבן :) ו.. באמת שחוצמזה אני לא זוכרת הרבה.. אמרו שהיא הייתה מחויכת, נעימה, מתוקה, הם ישבו במין מעגל ודיברו. שאלו שאלות. וזהו, היה מאוד נחמד אם אני אזכר בעוד משהו אני אגיד

cornflakeboy

New member
והיא זיהתה אותי!!

זה היה מוזר בהתחשב בעובדה שאיזה שנה לא הייתי בהופעה שלה ולא ראיתי אותה. אבל היא זכרה אותי מהתקופה הטובה לפני שנים רבות :)

שישיץ

New member
היא אמרה שהיא נפגעה מאיתנו ../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif

.???? אוף היא בטח ראתה את השרשור בגדים שלה
והיא מעדיפה את הייד פארק בלי להעליב או משו אבל אייייייייייייכ הכל שם כה לא מסודר

חדוה הל

New member
../images/Emo46.gif

אני אתעלם מההשמצה הכה בלתי סבירה על מחוז חיי הוירטואלי ותודה.

שישיץ

New member
כל אחד ומחוז חייו הוירטואלי שלו../images/Emo79.gif

פשוט לא מסודר לי בעיניים.. יש המון אתרים ופורומים שאני נמנעת מהם בגלל שהם בצורת נושאים (ת'רדים, אשכולות וואטאבר) ולא שרשורים כמו תפוז
לא רק הייד פארק לבדו
סורי

חדוה הל

New member
אז ככה

תכננתי לכתוב איזושהי הלעזה הכרחית על תפוז אבל אין לי זמן, גם לא לשבח את הייד פארק. אז שיהיה סופשבוע מעניין לנו שישיץ,

dsol

New member
אבל באמת, תפוז שליטה ../images/Emo47.gif

אין על הנוחות של תפוז חוץ מאפשרות עריכה שממולץ להוסיף פה הכל פה הכי נח שיכול להיות ! לעומת זאת הייד פארק.... שלא נתחיל

חדוה הל

New member
וחוץ מזה,

מתחשק לי שתשאלו אותי שאלות מטופשות כמו שאתם נוהגים לעשות בשרשור הwho is howling in the wind שלכם. וזהו. רציתי לכתוב את זה באנגלית.

אמ...עמה,

זה בכלל who's doing miao in the wind. עכשיו, יש X גדול למעלה. תלחצי עליו ותספרי לי מה קרה. בת כמה את? מאיפה? מעשנת? שותה? אוכלת חריף?

למעלה