הייתי
בלשכת גיוס!

LiTtalTal

New member
הייתי../images/Emo13.gifבלשכת גיוס!

חוץ מכל מיני קטעים לא נעימים הכל היה סבבה. לצערי בגלל המשקל הפרופיל שלי הוא 24 שזה לא כשיר, אבל אם אני ארד בסביבות ה5 קילו עד ינואר 2006 (יש לי זמן...) אז יהיה בסדר.... לעוד פרטים קחו את המספר שלי באייסיקיו 282263042.... אההה ואל תשכחו לאחל לי בהצלחה עם הדיאטה (שינוי הרגלים!)

Breaking Wave

New member
אף פעם אל תגידי: "יש לי זמן"!!!

בחיים לא!! כי אין לך זמן! תתחילי לפעול מעכשיו ואל תדחי את זה לשבוע האחרון או לחודש האחרון!! עוד היום תפני לדיאטנית שתיתן לך תפריט מסודר + שילוב של ספורט, תתחילי להרגיל את עצמך לאכילה נכונה שתוביל ----> לירידה נכונה במשקל שתוביל -----> לכרטיס כניסה שלך לצבא שיוביל ----> לחיים יותר טובים! מה גם, שאת תרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך כשתתחילי לאכול נכון ולשלב ספורט, זה פשוט משנה את כל האיכות חיים, והכי אבסורד שזה לא קשה כמו שחושבים. המון בהצלחה

LiTtalTal

New member
למה ישר לתקוף???

התכוונתי למשו אחר כשאמרתי שיש לי זמן, הכוונתי להגיד שאני שמחה שאני רק בי"א כי זה אומר שיש לי שנה וחצי לזה. לידיעתך אני כבר התחלתי עם דיאטנית ("משנת הרגלים") לפני חודש וחצי ובחודש וחצי האלו הורדתי 5 קילו (מ110 הורדתי ל105) אז אני יודעת טוב מאוד על איזה הרגשה את מדברת....

Breaking Wave

New member
הא :) זה לא נגמר בתקיפה ../images/Emo3.gif

זה רק נשמע ככה חחח :) בכל מקרה כל הכבוד על הירידה ועל ההתמדה.

Michali17

New member
בקשר למה שכתבת...

אני יודעת שזה לא קשור לפורום אבל אני גם י"אית ומה בדיוק עשו לך בבדיקות הרפואיות ?

LiTtalTal

New member
answer

אמממ... תני לי להיזכר. אה בדיקת ראיה של מספרים, משקל וגובה (שלצערי זה מה שהרס לי...), לחץ דם , פעימות לב ושואלים שאלות כמו: אם להורים יש סכרת, ואם יש לך מחלות כרוניות וכל מיני כאלה. אבל זה לא בעיה החלק המעצבן זה בשתן כי יש אחת מזה פוסטמה....

LiTtalTal

New member
לאאאא

היא פשוט לא נותנת יחס... אני אומרת לה שאני במחזור והיא דוחפת לי ת'כוסית הזאת לפה...

Michali17

New member
איזו מגעילה...

בטח מכוערת ומוציאה תתסיכול שלה על זה שאף אחד לא רוצה אותה.... חחחחחח

LiTtalTal

New member
כולם שם פחות או יותר כאלה!

אני אקח ציטוט ממישהי שחיכתה איתי בתור לבדיקות: " כל אחד פה מעוצבן מהתחת של עצמו ומוציא את זה עלינו". מה שנכון, נכון. הצבא של היום= ביזיון! אני שוקלת ברצינות לא להיות חלק ממנו!!

Michali17

New member
תסתכלי כעל הצד החיובי

לפחות את עברת את זה כבר.... זה באמת ארך 5 שעות ?

LiTtalTal

New member
כן... אבל מה הקשר???

עברתי או לא עברתי זנה לא מה שרלוונטי... פ]שוט ראיתי איך הצבא פה מתנהל ואני לא רוצה להיות חלק מזה. נקודה. וכן זה בערך 5 שעות. הייתי שם מ7:30 עד 12:00.

Michali17

New member
כן אה....

שמעי אני מבינה אותך וזה באמת מסריח כל ההתנהלות שלהם! דווקא ביום שזה המפגש הראשון שלנו עם הצבא הם אמורים להיות ההפך לגמרי ! שקלת לעשות אולי שירות לאומי ?

Michali17

New member
כן

יש כאלו שמצהירות והן עושות שירות לאומי אבל נראה לי שזה כבר מאוחר בשבילך

למעלה