הייתי..

adi5151

New member
הייתי..

בשפיים וניצלתי את זה שיש שם טרמפולינות עם רתמות ועבדתי על סלטות אחורה :)) נו טוב גם עשיתי ערביות וק"י :))

מגניב

שמחה שנהנית. וטיפ לקופצות על טרמפולינה עם רתמה: נתרו הכי חזק שאתן יכולות, תמשכו ידיים למעלה כמו לסלטה רגילה, וכנסו לדאבלים ולמלא סלטות רצופות. נראה מי תצליח לשבור את השיא שלי: 7 סלטות באוויר (קרופיר); 4 בקיפול; 2 בגוף ישר. הכל אחורה. בקדימה הצלחתי דאבל בקרופיר ובקיפול

נעממהה

New member
וואו. אף פעם לא ניסיתי

לא מתרסקים על הראש? אני מתכוונות- למי שבחיים לא עשה דאבלים- זה לא קצת מפחיד ומסוכן? אני לא ממש מבינה בטרמפולינות האלה..

adi5151

New member
מכוון..

שזו הייתה הפעם הראשונה שלי שניסיתי סלטה אחורה אז נפלתי קצת, זה לא כואב פעם ראשונה זה קצת מפחיד פעם שניה ושלישית כבר לא (אני ממליצה בחום לא לשתות שוקו לפני זה זה עושה בחילה :p ) אבל מה שכן הם מהדקים כ"כ חזק את הרתמות שזה ממש כואב אחרי חמש דקות ... חחח אז ירדתי נועה, קפצתי ממש גבוה פעם השניה והצלחתי :))

אמא לה3

New member
וואי! עדי כל הכבוד!!!!

אני ממש גאה בך על האומץ לנסות!! אולי יום אחד גם אני אנסה אה?

מקום הנחת הרתמה

לפעמים העובדים בטרמפולינות האלה לא מבינים. צריך להרכיב את הרתמה על עצמות האגן (אשר בולטות אצל כל אדם, שמן ככל שיהיה) ולא על הבטן. לא שככה זה נעים, אבל עדין פחות נורא מאשר רתמה שלוחצת על הבטן. הבחילות- למי שרגיש- כמוני- זה ממש סיפור. אומרים לא לאכול ולשתות כמה שעות לפני, ואפילו לא לאכול ארוחת בשר גדולה מידיי לילה לפני, למצוץ לימון זה עוזר, או לקחת כדור נגד בחילה. ועוד דבר שממש עוזר נגד בחילה (אבל מקלקל את האלמנטים) זה לעצום עיניים. אם עוצמים עיניים בזמן הקפיצות אז אין בחילה.

adi5151

New member
לאו דווקא על הבטן ..

הם גם הרכיבו לי את הרתמה גם הירכיים והם הידקו ממש ממש חזק עד כדי כאבים! שלא יכלתי להשאר יותר מ5

אפשר גם להתרסק מזה על הראש....

זה קרה לי, וזה לא נעים. פעם אחת, ניסיתי לשבוא את השיא של עצמי בסלטות קרופיר לאחור (רציתי שמונה) ונפלתי על הראש. בקטנה. פעם אחרת, תיכננתי לבצע טריפל סלטה בקיפול אחורה, ואחרי דאבל הרגשתי שלא יצא לי טוב, ולא כדאי לי להיכנס לעוד סלטה. אבל הזמן עבר, וראיתי שבעצם אולי יש לי גובה לעוד אחת, אז נסגרתי שוב, וקצת התלבטתי שוב, ובסוף קיבלתי החלטה: להיכנס לעוד סלטה בקיפול, או לטמפו אחורה בקיפול עם פישוק רגל רגל, התרסקתי חזק על הראש וחטפתי את הברך של עצמי בעין ובמשך כמה ימים הסתובבתי (או ליתר דיוק הלכתי רק בקווים ישרים) עם צוואר תפוס ופנס בעין... היה כיף...

אמא לה3

New member
יש תמונה???

סתאםםם, נשמע חתיכת התרסקות...כשאני אנסה, אני אספר לכן על ההתרסקויות שלי...

למעלה